merhba arkadaşlar nasılsınız? benim adetim 25-26 günde bir oluyor yani adetimin 12. 13. günü yumurtlamam gerekiyor ozaman ama bu test niye göstermedi. ???bugün yine tek çizgi(( 3 eylülde adet olmuştum
aminnnnnay inşaAllah inşaAllah:Saruboceq:
canim sen teste bakmasanda seffaf yumurta aki gibi akinti oluyor bide tabi sag sol kasiklarda agri anliyorsun ki yumurtluyorsun bu akintidan 24 saat sonra yumurta sarii gibi yapiskan bir akinti geliyor sari renkte bilki yumurtan catladi calismaya basla ve bir gun ara ver bir gun 3. gun bir daha dene canim en iyi pozisyon senin yuzunun yere yakin olmasi esinin sana arkadan yaklasmasi o zaman dirak rahim agzi ile penis birlesiyor ve spermler kolay rahme giriyor bide senin sirt uytu pozisyonun var bide o sekilde iliski öneririm sana canimmerhba arkadaşlar nasılsınız? benim adetim 25-26 günde bir oluyor yani adetimin 12. 13. günü yumurtlamam gerekiyor ozaman ama bu test niye göstermedi. ???bugün yine tek çizgi(( 3 eylülde adet olmuştum
canım benim ben geçen ay 5+3 haftalıkken kimyasal gebelik geçirdim.17 ağustosta gelen kanamayı (düşük sonrası) dr. son adetin olarak kabul et demeişti.ara verin diye birşey de söylemedi.Kızlar dün adet oldum
Kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalan, yada 2. kez kimyasal gebelik geçiren varmı?
merhaba arkadaslar aslinda yeni katilmadi eski bir üyaydim ama malum ülke degisikligiyle pek ilgilenememistim
bu ayin 24 ünde adat olmam gerekiyor suan asiri gaz var bendede sanirim buda bir hamilelik belirtisii
ben hipotroid hastasiyim ve bunun anne olmama engel olmasini istemiyorum
bu ay yumurtlama günü hesabiyla düzenli ilski yasadim bakalim sonuc ne olacak cok merak ediyorumm
aama bu asiri gaz ve mide yanmasi hali beni süphelendirmiyor degil
sanirim bu birhamilelik belirtisi
allah herkezi yavrusuna kavustursun bir an önceolumunekankayizsmile
aminnnnn
canim sen teste bakmasanda seffaf yumurta aki gibi akinti oluyor bide tabi sag sol kasiklarda agri anliyorsun ki yumurtluyorsun bu akintidan 24 saat sonra yumurta sarii gibi yapiskan bir akinti geliyor sari renkte bilki yumurtan catladi calismaya basla ve bir gun ara ver bir gun 3. gun bir daha dene canim en iyi pozisyon senin yuzunun yere yakin olmasi esinin sana arkadan yaklasmasi o zaman dirak rahim agzi ile penis birlesiyor ve spermler kolay rahme giriyor bide senin sirt uytu pozisyonun var bide o sekilde iliski öneririm sana canim
çokk tebrik edrim..saglıkla gelsinn inşaşalh darııssda bizeeeeBen hamileyim.....Dün akşam test yaptım ve çift çizgi cıktı ama eşim o kadar saglamcıdır ki bugün doktora gidicez,onun agzından da duymak istiyormus...O kadar heyecanlıyım ki anlatamam...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Kızlar hepinize hayırlı akşamlar!
Dünde bahsetmiştim size;eşim günü geçmiş test almış farkında olmadan.
Benimde adet günüm ovulasyonlar yanılmıyorsa 19u 20si adet olmam gerekiyor.Ama günlerdir kasıklarım ağrıyor;böbreklerim ve belim ağrıyor atkı doluyorum valla sanırım ilhihap ya da enf.var geçen aylarda da olmuştu.Geçen aylardan farklı bu ay midem çok fena;aşırı ekşiyor,yanıyor karışıyor.Bir ateş basıyor bir üşüme ben tuhafım bu ay hani hamile olmasamda bir hastalık var diye eşim yarına ürolojiye randevu aldı gidicez inşallah.Bu arada testi yaptım bu akşam aslında geri verecektik amann dedim yap gitsin.Neyse 5dakika sonra 2.çizgi gölge gibi çıktı ama güvenım yok benım hiç bu testlere sevinmedim yani.Bana geçen ayda olmuştu aynısı ama kanda negatifti.
acaba hamile misisnkii.genede sen dikae tett..ve testi kesinlşetirrrr
adamerve profilinde öğretmen olduğunu gördüm branşın ne acaba çok merak ettim herkese elinden geldiğince yardımcı oluyorsun ve kelimeleri çok iyi seçiyorsun :))) rehberlik veya türkçe olabilir mikaydirigubbakcemile3
haakında hayırlısıs olsunn gülüm kısmet..sivilceler hamil oluncada çıkar..ama kanda negatiff diycek bişe yok:hulya:İlgin için çok sağol tatlım...
Geçen ay yine ben böyle silik çizgi görmüştüm ama kanda negatif çıkmıştı.
Bir de bu testin son kullanma tarihi geçmiş ama kociş farketmemişsırnaşık şey
Yarın bu ağrılarımdan dolayı ürolojiden acaba enfeksiyon var mı diye randevu aldık canım dilerim birşey çıkmaz çıkarsada tedavisini olurum biran önce geçer.
Ama benim sivilcem çıktı birgün de kaç tane;bu da adet dönemi belirtisi off:gitme:
haakında hayırlısıs olsunn gülüm kısmet..sivilceler hamil oluncada çıkar..ama kanda negatiff diycek bişe yok:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?