Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

merhba arkadaşlar nasılsınız? benim adetim 25-26 günde bir oluyor yani adetimin 12. 13. günü yumurtlamam gerekiyor ozaman ama bu test niye göstermedi. ???bugün yine tek çizgi (( 3 eylülde adet olmuştum

merhba arkadaşlar nasılsınız? benim adetim 25-26 günde bir oluyor yani adetimin 12. 13. günü yumurtlamam gerekiyor ozaman ama bu test niye göstermedi. ???bugün yine tek çizgi (( 3 eylülde adet olmuştum

Merbaha canım;iyiyim çok şükür sen de iyisindir inşallah.
Öncelikle dün de söylemiştim sana eğer stres yaparsan yumurtlamanı ertelettirebilirsin.
Diğer açıdan bakarsakta tamam adet döngün 25-26 gün belki ama bu ay geçicekte olabilir bunu bilemeyiz ki belki de o yüzden geç yumurtlayacaksın.O kadar çok insandan adet gününe yakın yumurtladıklarını duydum ki;bu hepimize olabilecek birşey o yüzden tam gününü kestiremediğimiz içinde bu testlerden yardım alıyoruz.Sakın beni yanlış anlama üzülme de ama yine bu da hepimiz için geçerli ki her kadın sanırım her ay yumurtlamazmış;bazı ayda çok güzel yumurtlarmış.Yani biz kadınların her ay ne olacağı bir nevi belirsiz.Ama ben kesinlikle yumurtlayacağına inanıyorum sen testlerinle denemeye devam et.Bir de buna ek olarak ısını da ölçerek yumurtlama gününü anlayabilirsin bence canım.

kızlar bişey sorcam ben 2 eylülde doktora gittiğimde 2 tane yumurtan var demişti şimdi adetimiz yumurtladıkdan 14 sonra olması gerekir değil mi??yani benim bugün adet olmam mı gerekirdi...
aman ya bi umut herşeyden nem kapar oldum..9.denemem napayım :))son adet tarihim 23 ağustos bu arada..

tesekkur ederım kızlar ınsallah hemen hamıle kalabılırım bu aralar benım yumurtlama gunlerım ıkı gun arayla yapıyoruz ama bakalım daha neredeyse 10 gun var ama heyecanlıyım bu ay olsun cok istiyorum

ınsallah rabbbım gonlume gore verır

hamılelerı de tebrık edıyorum darısı bıze ,bıze dua edın olur mu opuyorumnanaktan

haklısın tabi de insan genede genel bilgileri(hani beklenen adet günün 14 gün öncesi yumurtladığın gündür.) okuyup panik yapabiliyor.sanırım bende de var engel olamıyoum napiyim :)))ama bugün karnımda şişlik var ve göğüslerde dolgunluk belki de hafta sonuna şartlandırdım kendimi yumurtlama için

adetime 2 gün var dün dayanamadım test yaptım bende.sonuç negatif.zaten bu ay hiç ümidim yoktu ya neyse...bu arada yeni hamişleri tebrik ediyorum.güzel haberler almak insanı mutlu ediyor vee umutlandırıyor

ay inşaAllah inşaAllah:Saruboceq:
aminnnnn
canim sen teste bakmasanda seffaf yumurta aki gibi akinti oluyor bide tabi sag sol kasiklarda agri anliyorsun ki yumurtluyorsun bu akintidan 24 saat sonra yumurta sarii gibi yapiskan bir akinti geliyor sari renkte bilki yumurtan catladi calismaya basla ve bir gun ara ver bir gun 3. gun bir daha dene canim en iyi pozisyon senin yuzunun yere yakin olmasi esinin sana arkadan yaklasmasi o zaman dirak rahim agzi ile penis birlesiyor ve spermler kolay rahme giriyor bide senin sirt uytu pozisyonun var bide o sekilde iliski öneririm sana canim

Kızlar dün adet oldum

Kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalan, yada 2. kez kimyasal gebelik geçiren varmı?
canım benim ben geçen ay 5+3 haftalıkken kimyasal gebelik geçirdim.17 ağustosta gelen kanamayı (düşük sonrası) dr. son adetin olarak kabul et demeişti.ara verin diye birşey de söylemedi.
bu ay tekrar hamileyim inşallah.3. gün önce 2.çizgi silik çıkmıştı.olduğuna inanıyorum.
Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin inşallah.Hayırlı evlatlar...

Kızlar hepinize hayırlı akşamlar!
Dünde bahsetmiştim size;eşim günü geçmiş test almış farkında olmadan.
Benimde adet günüm ovulasyonlar yanılmıyorsa 19u 20si adet olmam gerekiyor.Ama günlerdir kasıklarım ağrıyor;böbreklerim ve belim ağrıyor atkı doluyorum valla sanırım ilhihap ya da enf.var geçen aylarda da olmuştu.Geçen aylardan farklı bu ay midem çok fena;aşırı ekşiyor,yanıyor karışıyor.Bir ateş basıyor bir üşüme ben tuhafım bu ay hani hamile olmasamda bir hastalık var diye eşim yarına ürolojiye randevu aldı gidicez inşallah.Bu arada testi yaptım bu akşam aslında geri verecektik amann dedim yap gitsin.Neyse 5dakika sonra 2.çizgi gölge gibi çıktı ama güvenım yok benım hiç bu testlere sevinmedim yani.Bana geçen ayda olmuştu aynısı ama kanda negatifti.

merhaba arkadaslar aslinda yeni katilmadi eski bir üyaydim ama malum ülke degisikligiyle pek ilgilenememistim

bu ayin 24 ünde adat olmam gerekiyor suan asiri gaz var bendede sanirim buda bir hamilelik belirtisii
ben hipotroid hastasiyim ve bunun anne olmama engel olmasini istemiyorum

bu ay yumurtlama günü hesabiyla düzenli ilski yasadim bakalim sonuc ne olacak cok merak ediyorumm
aama bu asiri gaz ve mide yanmasi hali beni süphelendirmiyor degil
sanirim bu birhamilelik belirtisi

allah herkezi yavrusuna kavustursun bir an önceolumunekankayizsmile

Öncelikle tekrardan aramıza hoşgeldin canım...

Hastalığın için üzüldüm ama Rabbim hiç bir derdi devasız kılmamıştır sana Allah'tan bol şifalar diliyorum;sen yeterki moralini her zaman yüksek tut.Ben de aynı sen gibiyim.Biz de bu ay yumurtlama günümü anlayabildiğim kadarıyla hep çalışarak geçirdik.Aynı şekilde ok gazım var çok afedersin hem bağırsak hem mide patlıcak gibiyim;midemde çok kötü ekşiyor yanıyor bu ay ben de tuhafım ama benimki büyük ihtimal psikolojiktirboshayallersmile
Bir de bir günde bir sürü sivilcem çıktı benim ondan sanırım adet olacağım gibi geliyor...

testi hani tam yumurtlama günümü bileyim diye yapıyorum dediğin gbib bugün beyaz bir akıntı var üstelik kasıklarımda ağrıyor inş yumurtlarım allahım yarın kocam geliyor :))))bir de benim idrarım bu ay önceki aylara göre sapsarı sizde de böyle mi ????(hamile arkadaşlar özellikle size bu sorum olurya erken yumurtlayıp hamileyimdir sırnaşık şey )

çokk tebrik edrim..saglıkla gelsinn inşaşalh darııssda bizeeee

acaba hamile misisnkii.genede sen dikae tett..ve testi kesinlşetirrrr

adamerve profilinde öğretmen olduğunu gördüm branşın ne acaba çok merak ettim herkese elinden geldiğince yardımcı oluyorsun ve kelimeleri çok iyi seçiyorsun :))) rehberlik veya türkçe olabilir mikaydirigubbakcemile3

acaba hamile misisnkii.genede sen dikae tett..ve testi kesinlşetirrrr

İlgin için çok sağol tatlım...
Geçen ay yine ben böyle silik çizgi görmüştüm ama kanda negatif çıkmıştı.
Bir de bu testin son kullanma tarihi geçmiş ama kociş farketmemişsırnaşık şey
Yarın bu ağrılarımdan dolayı ürolojiden acaba enfeksiyon var mı diye randevu aldık canım dilerim birşey çıkmaz çıkarsada tedavisini olurum biran önce geçer.
Ama benim sivilcem çıktı birgün de kaç tane;bu da adet dönemi belirtisi off:gitme:

Evet canım öğretmenim ama İngilizce öğretmeniyim:)
Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana canım benim,elimden geldiğincede edicem inşallah.
Burda sanki sizler ailem gibisiniz hatta bir çok insana anlatamadığım soramadığım şeylerin hepsini size soruyorum çok güzel bişi buolumunekankayizsmile

haakında hayırlısıs olsunn gülüm kısmet..sivilceler hamil oluncada çıkar..ama kanda negatiff diycek bişe yok:hulya:

haakında hayırlısıs olsunn gülüm kısmet..sivilceler hamil oluncada çıkar..ama kanda negatiff diycek bişe yok:hulya:

Canım kan testini geçen ay yaptırmıştım ben bu ay henüz birsey yaptırmadım yani hamiş olup olmadığım belli değil.Yarın bir gidip ürolojiye bi sıkıntı var mı diye baktırayım da belki ondan sonra evde bir tane idrar testi yaparım testkolik oldum zatensositososito

Yalnız benim belirtilerimin çoğu idrar yolu enf.na uyuyor ben bundan korkuyorum:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…