Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

kızlar ben kırmızı kartı gördüm bugün öğlen..hemde adet günümden 3 gün önce ama bu ay bi tuhaflık var hiç adet agrım yok bu saate karnım agrırdı adet olunca ama hiç agrım yok ..önümüzdeki aya kalan arkadaslar umarım hep birlikte önümüzdeki ay mutlu haberleri alırız..

Hakkında hayırlısı buymuş demek ki canım,sıkma canını...
Ne güzel ağrında yokmuş olsun bitsinde çalışmalar başlasınkaydirigubbakcemile3

1-)seyhas............................?? eylul (ilk deneme)
2-)melisdeniz........................1 eylul (ilk deneme) bir sonraki aya insallahhh:hulya:
3-)zehra1025........................ pozıtıfffff hihoyyyt
4-)müebbetsevdam................1 eylül pozitif hihoyyyt
5-)guz_.................................1 eylül
6-)basubadelmevt...................2 eylül(2.deneme) pozitifffffff hihoyyyt
7-)taf....................................2 eylül(3.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:
a_emet26..........................2 eylülbir sonraki aya insallah:hulya:
9-)elf_86...............................3 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
10-)_deren_...........................4 eylül(ilk deneme)pozıtıffffff hihoyyyt
11-)mannak............................4 eylül(2.deneme) bir sonraki aya insallahkaydirigubbakcemile2
12-)pearlheart.........................4 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
13-)abogado...........................4 eylul pozitiffffffffffffffhihoyyyt
14-)nurumm...........................4 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
15-)mutluluk84.......................4 eylul(ilk deneme) bir sonraki aya insallahkaydirigubbakcemile2
16-)yasersu............................5 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
17-)yagmuurr............................5 eylul(2. deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
1mysweetbaby....................6 eylul bir sonraki aya insallah kaydirigubbakcemile2
19-)esraersoy.........................7 eylülkaydirigubbakcemile2
20-)umutlubirben.......................7 eylulkaydirigubbakcemile2
21-)rainmistik..........................7 eylul 3. Deneme) pozitiffffffffffffff hihoyyyt
22-)seda7332..........................8 eylül(2.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
23-)hilmi_ve_fatma.................8 eylül
24-)cevizlikek..........................8 eylul
25-)poti...................................8 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
26-)cileklisakiz.........................8 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
27-)pinks................................9 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
2sevgi.................................9 eylül
29-)duruşah...........................10 eylül...tup bebek tedavisine basladi hayirli olsun:hulya:
30-)böğürtlen.........................10 eylül
31-)derin26............................10 eylül(3.deneme)
32-)sale..................................11 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt
33-)only_smile........................11 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
34-)sevilaycan........................11 eylül(14.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
35-)keramos...........................11 eylul( 2.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
36-)mistrall..............................11 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
37-)gülsah84...........................12 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
3miray_80........................12 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
39-)asos................................12 eylul
40-)aytasi84...........................12 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
41-)esma-22.........................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
42-)nebileyim.........................13 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt
43-)nurun..............................13 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
44-)zeynep............................13 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
45-)muhasebe_2910...............13 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
46-)eslem...................................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
47-)mericc....................................13 eylul]kaydirigubbakcemile2
4medicalsecreter........................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
49-)tırtılkurabiye.....................15 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
50-)melegm08........................16 eylül bir sonraki aya insallah :hulya:
51-)ervava..............................16 eylulkaydirigubbakcemile2
52-)yasamak..........................16 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
53-)nurun41.............................16 eylulkaydirigubbakcemile2
54-)ozlemk................................16 eylul (8.deneme) kaydirigubbakcemile2
55-)fasta....................................16 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
..-)gulesram..............................17 eylul pozitiffffffffffffff hihoyyyt
56-)eccu.................................18 eylul (ilk deneme)bir sonraki aya insallah :hulya:
57-)yuba....................................18 eylul(5.deneme)kaydirigubbakcemile2
5bonbonşekerim.................19 eylül(6.deneme)kaydirigubbakcemile2
59-)dosthane...........................19 eylül(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
60-)umursama...........................19 eylul(7.deneme)kaydirigubbakcemile2
61-)senanur................................19 eylul(ilk deneme)kaydirigubbakcemile2
62-)minidugu...........................20 eylül(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
63-)ensarnaz.............................20 eylul(3.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:
..-)elfy......................................20 eylulkaydirigubbakcemile2
64-)ademerve..........................21 eylül(2. deneme)kaydirigubbakcemile2
65-)optimist_balim.................21 eylul(3.deneme))kaydirigubbakcemile2
66-)hbyrm...............................22 eylul kaydirigubbakcemile2
67-)sabiharana........................22 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
6atlanta...............................22 eylül(2.deneme)kaydirigubbakcemile2
69-)mse121822..........................22 eylul(9.deneme)kaydirigubbakcemile2
70-)molecul.................................22 eylul (4.deneme)kaydirigubbakcemile2
..-)ateskum................................22 eylulkaydirigubbakcemile2
71-)şeker-leblebi......................23 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
72-)tooxic................................23 eylul(5.deneme)kaydirigubbakcemile2
73-)tedirgin_..............................23 eylul kaydirigubbakcemile2
74-)ofline.................................24 eylülkaydirigubbakcemile2
75-)gurbetguzeli.......................24 eylul kaydirigubbakcemile2
76-)gulgamze..........................25 eylülkaydirigubbakcemile2
77-)mutluyum.........................25 eylul(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
7alize28..............................25 eylul kaydirigubbakcemile2
..-)gunslinger............................25 eylulkaydirigubbakcemile2
79-)pptya87...........................26 eylulkaydirigubbakcemile2
80-)smirna35..........................26 eylül (4.deneme)kaydirigubbakcemile2
81-)eylulmavi.......................26 eylulkaydirigubbakcemile2
82-)love_honey.......................26 eylul (5.deneme)kaydirigubbakcemile2
83-)tugbaakyavas_1983.............26 eylul(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
84-)datca83..............................26 eylul kaydirigubbakcemile2
85-)sumak.............................27 eylülkaydirigubbakcemile2
86-)nurselcagri.........................27 eylulkaydirigubbakcemile2
87-)elixsir................................28 eylulkaydirigubbakcemile2
8seydam..............................28 eylulkaydirigubbakcemile2
89-)zeynebce..........................28 eylulkaydirigubbakcemile2
90-)karats..............................29 eylülkaydirigubbakcemile2
91-)pocapoca.........................29 eylulkaydirigubbakcemile2

ooo zümrem..senin kaçıncı denemendi??
bu atei ölçme yöntemi nasıl bi ölçerle yapılmalı ki?kulaktan ölçsem olur mu?illa dil altından mı olmalı..

kızlar bişey sorcam ben 2 eylülde doktora gittiğimde 2 tane yumurtan var demişti şimdi adetimiz yumurtladıkdan 14 sonra olması gerekir değil mi??yani benim bugün adet olmam mı gerekirdi...
aman ya bi umut herşeyden nem kapar oldum..9.denemem napayım :))son adet tarihim 23 ağustos bu arada..

merhaba kizlar bugun biraz gec geldim listemizide bayadir yenilememisim onunla ugrastim azicik gulesramcim tebrik ederim hamilelegini listemizde ismin yoktu bu yuzden bende bize haber verdigin gunu baz alarak seni listeye ekledim ne kadar cok pozitif gorursek okadar mutlu olacagimiz icin negatif sonuc alan arkadaslarda uzulmesinler her zman dedigimiz gibi birbirimize destek icin burdayiz ayrica mervecim senin atesin ile ilgili duruma sabah yorum yazacaktim ama telefondan giriyordum ve metroda tunelin icine girince internetim gitti gelincede uyuya kalmisim
bence atesini cok etkilememistir 3 5 adim atip sonra olcmen ben arada fark olurmu diye arada denedim yani kalkmadan olctum kalkip gezinip tekrar yatip olctum fark yoktu ama aksam olcumu ile sabah olcmu atasinda cok fark oluyor hamile olan arkasaimiz aksam olcmus 37 cikmis onunla ilgili yorum yazayim dedim aksam olcumleri yanilticidir hareket ettigimiz icin uykudan sonra vucut sicakligimiz sabitlendiginden dogru sonuz sabah cikiyor mesela benim aksamlari 37.3 falan cikiyor ama sbah kalktiktan sonra 36.6 ya kadar dusuyor bugunde benim sinavim vardi azicik gec kalmisim 35 gundur ilk defa atesimi olcmeyi unuttum canim cok sikildi ona birde mervecim insallah silik cizgi hamilelige isarettir doktordan gelir gelmez haberlerini ver bize merakla bekliyoruz

ooo zümrem..senin kaçıncı denemendi??
bu atei ölçme yöntemi nasıl bi ölçerle yapılmalı ki?kulaktan ölçsem olur mu?illa dil altından mı olmalı..

Bak zümremde burdaymışkaydirigubbakcemile5
Canım bizim adam akıllı 2.denememizdi bu ay.2 3 sonrada muhtemel adet tarihim eğer yanılmadıysam.Dilerim olmaz tabii o başka...
Bir de sanırım ben de idrar yolu enf.nu var;acaba gebeliğe engel midir bilio musun canım?

Bu arada soruna gelince de ben daha sadece 2 gün önce ölçtüm ateşimi yeni aldık termometre.Sabah 7 8 gibi uyanıp hiç yerınden kalkmadan dil altından ölçmek gerekiyormuş canım.O zaman doğru sonuç veriyormuş.Ben iki gündür böyle yapıyorum ama kulaktan ölçüleni hiç duymadım ben.Benimkinde makat,koltuk altı ve dil altı diyor canımboshayallersmile

Evet bugün gözlerim seni aradı gerçekten;aklıma sık sık geldin.
Ellerine sağlık canım listemizle ilgilendiğin içinde ayrıca.
İnan ben de her hamile haberinde kendime olmuş gibi heyecanlanıyorum,kalbim pır pır ediyor.
Ateş konusuna gelince de canım benim için bu ay çok sallantıda yani;sadece iki gündür ölçtüğüm için düşük ya da yüksek diyemiyorum.Bugün hem biraz daha geç ölçtüm hem de çok az yürüdüm geldim ama sen denemişsin demek ki bir farkı olmuyor bu sabahta 36.6 çıktı işte.Akşamları benimde en az 37 bazende 37.1 veya 37.2 oluyor ama dediğin gibi bunlar yanıltıcı sonuçlar en iyisi sabahkini önemsemek.Kaç aydır bu ağrılarım oluyor diyorum ki belkide enfeksiyon varsa o etkiliyordur hamile olma olasılığımı.Dua edin benim için kızlar yarın doktor kötü birsey söylemesin:Saruboceq:
Dilerim hamişizdir canım;sen de ben de ve diğer tüm bekleyen arkadaşlarımızda :Saruboceq:
Yarın geldiğim gibi size haberlerimi ileticem inşallah kızlar;ilginiz için gerçekten çok teşekkürler
Bir de canım dilerim sınavın güzel geçmiştir...

selam yuba nasılsın..cnmsende son durum nedir..listemiz içinde elelrine saglık

enfeksiyon engel değildir inşaAllah ama sen hemen bi doktora git tatlım..bide bol bol su iç..en az 3litre içki enfeksiyonu at..ben daha önce bi kaç kez enf. geçirmiştim dr. öle sölemişti..

enfeksiyon engel değildir inşaAllah ama sen hemen bi doktora git tatlım..bide bol bol su iç..en az 3litre içki enfeksiyonu at..ben daha önce bi kaç kez enf. geçirmiştim dr. öle sölemişti..

İnşallah yoktur canım benimde dileğim o..
Evet ben de elimden geldiği kadar su içiyorum dilerim o temizler enfeksiyonu.
Yarında randevu aldık canım gidiyoruz nasipse doktora;inşallah olumsuz bişi söylemez.

ben yarin regl olacagim gibi sivilcelerim ve karin agrilarim geldi bugun test yapmadim testlerim bosuna gitmesin artik dedim icimden
mervecim eger enfeksiyon varsa benim bildigim erkektede olsa kadindada hamile kalmaya engel oluyor ama tedavisi cok kisa ve kolay benim kuzenimde ayni sorun vardi ve 1 2 hafatda atlatti simdi 2. cocunu dogurmak uzere yani doktor enfeksiyon derse sakin canini sikma allah daha buyuk sorunlar vermesin
antibiyotik tedavisi ile oratdan kalkiyor enfeksiyon hastaliklari

Aynı şekilde canım benimde bir sürü sivilcem çıktı karnım kasıklarımda ağrıyor.
Test yapıp moralimizi bozuyoruz bari günümüz geçsin dimi ama.
Doğru diyorsun canım çok zor bir hastalık ve tedavi süreci değil. Dilerim birşey varsada hemen tedavimi olurum ve hamiş kalırım...
Allah ım hepimizin gönlüne göre versin inşallah...

bebek sahibi olasacacilarrrrrrrr hepinizi seviyorum benim midem bulanmaya basladi yawww kasigim da agrii var gidem hazirlanayim kinamiz var bugun giremem artikkkkkk hepiniz öpüldünüzzzzz

1-)seyhas............................?? eylul (ilk deneme)
2-)melisdeniz........................1 eylul (ilk deneme) bir sonraki aya insallahhh:hulya:
3-)zehra1025........................ pozıtıfffff hihoyyyt
4-)müebbetsevdam................1 eylül pozitif hihoyyyt
5-)guz_.................................1 eylül
6-)basubadelmevt...................2 eylül(2.deneme) pozitifffffff hihoyyyt
7-)taf....................................2 eylül(3.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:
a_emet26..........................2 eylülbir sonraki aya insallah:hulya:
9-)elf_86...............................3 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
10-)_deren_...........................4 eylül(ilk deneme)pozıtıffffff hihoyyyt
11-)mannak............................4 eylül(2.deneme) bir sonraki aya insallahkaydirigubbakcemile2
12-)pearlheart.........................4 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
13-)abogado...........................4 eylul pozitiffffffffffffffhihoyyyt
14-)nurumm...........................4 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
15-)mutluluk84.......................4 eylul(ilk deneme) bir sonraki aya insallahkaydirigubbakcemile2
16-)yasersu............................5 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
17-)yagmuurr............................5 eylul(2. deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
1mysweetbaby....................6 eylul bir sonraki aya insallah kaydirigubbakcemile2
19-)esraersoy.........................7 eylülkaydirigubbakcemile2
20-)umutlubirben.......................7 eylulkaydirigubbakcemile2
21-)rainmistik..........................7 eylul 3. Deneme) pozitiffffffffffffff hihoyyyt
22-)seda7332..........................8 eylül(2.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
23-)hilmi_ve_fatma.................8 eylül
24-)cevizlikek..........................8 eylul
25-)poti...................................8 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
26-)cileklisakiz.........................8 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
27-)pinks................................9 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
2sevgi.................................9 eylül
29-)duruşah...........................10 eylül...tup bebek tedavisine basladi hayirli olsun:hulya:
30-)böğürtlen.........................10 eylül
31-)derin26............................10 eylül(3.deneme)
32-)sale..................................11 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt
33-)only_smile........................11 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
34-)sevilaycan........................11 eylül(14.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
35-)keramos...........................11 eylul( 2.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
36-)mistrall..............................11 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
37-)gülsah84...........................12 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
3miray_80........................12 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
39-)asos................................12 eylul
40-)aytasi84...........................12 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
41-)esma-22.........................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
42-)nebileyim.........................13 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt
43-)nurun..............................13 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
44-)zeynep............................13 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
45-)muhasebe_2910...............13 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
46-)eslem...................................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
47-)mericc....................................13 eylul]kaydirigubbakcemile2
4medicalsecreter........................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
49-)tırtılkurabiye.....................15 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
50-)melegm08........................16 eylül bir sonraki aya insallah :hulya:
51-)ervava..............................16 eylulkaydirigubbakcemile2
52-)yasamak..........................16 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
53-)nurun41.............................16 eylulkaydirigubbakcemile2
54-)ozlemk................................16 eylul (8.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
55-)fasta....................................16 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
..-)gulesram..............................17 eylul pozitiffffffffffffff hihoyyyt
56-)eccu.................................18 eylul (ilk deneme)bir sonraki aya insallah :hulya:
57-)yuba....................................18 eylul(5.deneme)kaydirigubbakcemile2
5bonbonşekerim.................19 eylül(6.deneme)kaydirigubbakcemile2
59-)dosthane...........................19 eylül(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
60-)umursama...........................19 eylul(7.deneme)kaydirigubbakcemile2
61-)senanur................................19 eylul(ilk deneme)kaydirigubbakcemile2
62-)minidugu...........................20 eylül(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
63-)ensarnaz.............................20 eylul(3.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:
..-)elfy......................................20 eylulkaydirigubbakcemile2
64-)ademerve..........................21 eylül(2. deneme)kaydirigubbakcemile2
65-)optimist_balim.................21 eylul(3.deneme))kaydirigubbakcemile2
66-)hbyrm...............................22 eylul kaydirigubbakcemile2
67-)sabiharana........................22 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
6atlanta...............................22 eylül(2.deneme)kaydirigubbakcemile2
69-)mse121822..........................22 eylul(9.deneme)kaydirigubbakcemile2
70-)molecul.................................22 eylul (4.deneme)kaydirigubbakcemile2
..-)ateskum................................22 eylulkaydirigubbakcemile2
71-)şeker-leblebi......................23 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
72-)tooxic................................23 eylul(5.deneme)kaydirigubbakcemile2
73-)tedirgin_..............................23 eylul kaydirigubbakcemile2
74-)ofline.................................24 eylülkaydirigubbakcemile2
75-)gurbetguzeli.......................24 eylul kaydirigubbakcemile2
76-)gulgamze..........................25 eylülkaydirigubbakcemile2
77-)mutluyum.........................25 eylul(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
7alize28..............................25 eylul kaydirigubbakcemile2
..-)gunslinger............................25 eylulkaydirigubbakcemile2
79-)pptya87...........................26 eylulkaydirigubbakcemile2
80-)smirna35..........................26 eylül (4.deneme)kaydirigubbakcemile2
81-)eylulmavi.......................26 eylulkaydirigubbakcemile2
82-)love_honey.......................26 eylul (5.deneme)kaydirigubbakcemile2
83-)tugbaakyavas_1983.............26 eylul(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
84-)datca83..............................26 eylul kaydirigubbakcemile2
85-)sumak.............................27 eylülkaydirigubbakcemile2
86-)nurselcagri.........................27 eylulkaydirigubbakcemile2
87-)elixsir................................28 eylulkaydirigubbakcemile2
8seydam..............................28 eylulkaydirigubbakcemile2
89-)zeynebce..........................28 eylulkaydirigubbakcemile2
90-)karats..............................29 eylülkaydirigubbakcemile2
91-)pocapoca.........................29 eylulkaydirigubbakcemile2

herkese merhabalar kizlar bugun benim malum gun sabah test yaptim belki bi umut once cikmamistir ama gununde cikar diye yine negatif cikkti artik kirmizilar gelsin diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…