kızlar ben kırmızı kartı gördüm bugün öğlen..hemde adet günümden 3 gün önce ama bu ay bi tuhaflık var hiç adet agrım yok bu saate karnım agrırdı adet olunca ama hiç agrım yok ..önümüzdeki aya kalan arkadaslar umarım hep birlikte önümüzdeki ay mutlu haberleri alırız..
Evet canım öğretmenim ama İngilizce öğretmeniyim:)
Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana canım benim,elimden geldiğincede edicem inşallah.
Burda sanki sizler ailem gibisiniz hatta bir çok insana anlatamadığım soramadığım şeylerin hepsini size soruyorum çok güzel bişi buolumunekankayizsmile
ooo zümrem..senin kaçıncı denemendi??
bu atei ölçme yöntemi nasıl bi ölçerle yapılmalı ki?kulaktan ölçsem olur mu?illa dil altından mı olmalı..
merhaba kizlar bugun biraz gec geldim listemizide bayadir yenilememisim onunla ugrastim azicik gulesramcim tebrik ederim hamilelegini listemizde ismin yoktu bu yuzden bende bize haber verdigin gunu baz alarak seni listeye ekledim ne kadar cok pozitif gorursek okadar mutlu olacagimiz icin negatif sonuc alan arkadaslarda uzulmesinler her zman dedigimiz gibi birbirimize destek icin burdayiz ayrica mervecim senin atesin ile ilgili duruma sabah yorum yazacaktim ama telefondan giriyordum ve metroda tunelin icine girince internetim gitti gelincede uyuya kalmisim
bence atesini cok etkilememistir 3 5 adim atip sonra olcmen ben arada fark olurmu diye arada denedim yani kalkmadan olctum kalkip gezinip tekrar yatip olctum fark yoktu ama aksam olcumu ile sabah olcmu atasinda cok fark oluyor hamile olan arkasaimiz aksam olcmus 37 cikmis onunla ilgili yorum yazayim dedim aksam olcumleri yanilticidir hareket ettigimiz icin uykudan sonra vucut sicakligimiz sabitlendiginden dogru sonuz sabah cikiyor mesela benim aksamlari 37.3 falan cikiyor ama sbah kalktiktan sonra 36.6 ya kadar dusuyor bugunde benim sinavim vardi azicik gec kalmisim 35 gundur ilk defa atesimi olcmeyi unuttum canim cok sikildi ona birde mervecim insallah silik cizgi hamilelige isarettir doktordan gelir gelmez haberlerini ver bize merakla bekliyoruz
Canım kan testini geçen ay yaptırmıştım ben bu ay henüz birsey yaptırmadım yani hamiş olup olmadığım belli değil.Yarın bir gidip ürolojiye bi sıkıntı var mı diye baktırayım da belki ondan sonra evde bir tane idrar testi yaparım testkolik oldum zatensositososito
:))tabii önce sisitemik bi rahatsılzık varsa idrar yolarında tedavi ol..zaten digeride günü geçince çıkarr cnmboshayallersmile
Yalnız benim belirtilerimin çoğu idrar yolu enf.na uyuyor ben bundan korkuyorum:1no2:
selam yuba nasılsın..cnmsende son durum nedir..listemiz içinde elelrine saglıkmerhaba kizlar bugun biraz gec geldim listemizide bayadir yenilememisim onunla ugrastim azicik gulesramcim tebrik ederim hamilelegini listemizde ismin yoktu bu yuzden bende bize haber verdigin gunu baz alarak seni listeye ekledim ne kadar cok pozitif gorursek okadar mutlu olacagimiz icin negatif sonuc alan arkadaslarda uzulmesinler her zman dedigimiz gibi birbirimize destek icin burdayiz ayrica mervecim senin atesin ile ilgili duruma sabah yorum yazacaktim ama telefondan giriyordum ve metroda tunelin icine girince internetim gitti gelincede uyuya kalmisim
bence atesini cok etkilememistir 3 5 adim atip sonra olcmen ben arada fark olurmu diye arada denedim yani kalkmadan olctum kalkip gezinip tekrar yatip olctum fark yoktu ama aksam olcumu ile sabah olcmu atasinda cok fark oluyor hamile olan arkasaimiz aksam olcmus 37 cikmis onunla ilgili yorum yazayim dedim aksam olcumleri yanilticidir hareket ettigimiz icin uykudan sonra vucut sicakligimiz sabitlendiginden dogru sonuz sabah cikiyor mesela benim aksamlari 37.3 falan cikiyor ama sbah kalktiktan sonra 36.6 ya kadar dusuyor bugunde benim sinavim vardi azicik gec kalmisim 35 gundur ilk defa atesimi olcmeyi unuttum canim cok sikildi ona birde mervecim insallah silik cizgi hamilelige isarettir doktordan gelir gelmez haberlerini ver bize merakla bekliyoruz
Bak zümremde burdaymışkaydirigubbakcemile5
Canım bizim adam akıllı 2.denememizdi bu ay.2 3 sonrada muhtemel adet tarihim eğer yanılmadıysam.Dilerim olmaz tabii o başka...
Bir de sanırım ben de idrar yolu enf.nu var;acaba gebeliğe engel midir bilio musun canım?
Bu arada soruna gelince de ben daha sadece 2 gün önce ölçtüm ateşimi yeni aldık termometre.Sabah 7 8 gibi uyanıp hiç yerınden kalkmadan dil altından ölçmek gerekiyormuş canım.O zaman doğru sonuç veriyormuş.Ben iki gündür böyle yapıyorum ama kulaktan ölçüleni hiç duymadım ben.Benimkinde makat,koltuk altı ve dil altı diyor canımboshayallersmile
enfeksiyon engel değildir inşaAllah ama sen hemen bi doktora git tatlım..bide bol bol su iç..en az 3litre içki enfeksiyonu at..ben daha önce bi kaç kez enf. geçirmiştim dr. öle sölemişti..
ben yarin regl olacagim gibi sivilcelerim ve karin agrilarim geldi bugun test yapmadim testlerim bosuna gitmesin artik dedim icimden
mervecim eger enfeksiyon varsa benim bildigim erkektede olsa kadindada hamile kalmaya engel oluyor ama tedavisi cok kisa ve kolay benim kuzenimde ayni sorun vardi ve 1 2 hafatda atlatti simdi 2. cocunu dogurmak uzere yani doktor enfeksiyon derse sakin canini sikma allah daha buyuk sorunlar vermesin
antibiyotik tedavisi ile oratdan kalkiyor enfeksiyon hastaliklari
canım dıger aylara göre benım de adetımde cokk agrım oldu cok calısmaktanmıdır nedır?
alkisalkisalkis
meliscim alinti yapmadigim icin az onceki mesaji karisik olmus sanki ilk yazdigim cumle senin icindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?