Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

herkese merhabalar kizlar bugun benim malum gun sabah test yaptim belki bi umut once cikmamistir ama gununde cikar diye yine negatif cikkti artik kirmizilar gelsin diye bekliyorum

uffffffffffff hayırlısı olsun yubacım yaaa... bende işte dün oldum ve deli gibi sancım var.. sbabahta çok sinirlerim bozuktu resmen ağlayarak uyandım yaaaa :sinifsinif:

canim bende sabaha kadar uyanip uyanip durdum acaba oldummu acaba bi ihtimal sabah test pozitif cikarmi diye gece bana haram oldu sabahta negatifi gorunce iyice canim sikildi ama ne yapalim olmadi iste insallah obur aya olur rabbim bizi evlatsiz birakmaz

Kızlar ben geldim!
Doktora gittim bugün;idrar tahlili yaptırdı;hafta içide ultrasona giricem;gebelik ihtimaline karşılık film çektirmedi.Gebelik için kan tahlili istedi ama ben de negatifi duymak istemediğim için şimdilik istemiyorum dedi.Ya idrar yolu yolu enf. ya da böbrekte taş olabilir dedi.Tedavi sürecine başlıyorz dedi.Öyle yani canlar.Bu arada eve gelmeden iki tanede gebelik testi aldık ben dedim dahayanamıcam yapıcam yaptım 5dakika içinde 2.çizgi diğeri kadar koyu olmasada belirdi eşimde ben de çok heyecanlandık ama yine de içimde şüphe var ama kızlar yerimde duramıyorum dilerim hüsrana uğramam

Çok sevindim seNin adına inş kesin hamiLesindir cnma.s.

Çok sevindim seNin adına inş kesin hamiLesindir cnma.s.

Sağol canım Allah razı olsun.
Ama eşimde kendini kaptırma yarın gider tahlil yaptırırız;ordan çıkan sonuca göre tamamen seviniriz diyor.Ben de öyle düşünüyorum ama elimde değil çok sevindim tabi..Olmasa bile o çizgiyi görmek bile yetti diyebilirim...
Birşey sorucam canım bilgin varsa aydınlatırsan beni çok sevinirim.
Bhcg hormonu başka ne tür durumlarda fazla çıkar?Benim bildiğim horman hapı kullanılırsa falan çıkarmış;ama ben bu ay ağrı kesici bile içmedim..Bir de kasıklarım ağrıyor ya:gitme:

canım ya inşallah hamilesindir.yazılarını takip ediyorum.inan az önce aklıma geldi ve bir bakayım dedim.senden haber varmı diye.doktora gideceğini dün akşam okumuştumda.İnşallah rabbim yüzünü güldürür:Saruboceq:.HEPİMİZİNNN

mervecim nerede kaldin cok merak ettim bugun seni hatta facebooktan mesaj bile attim bi ara sana canim keske kan testide yaptirsaydin bence sen hamilesin ben silik gorseydim yaptirirdim benim negatifi bi gorsen ikinci cizgiden eser yok 10 dk teste bakiyorum belki cikar diye ama malesefffff resmini koysana senin su yaptigin testi bizde gorelim yaa bende cok heyecanlandim simdi insallah insallahhh olumsuz birsey olmaz canim ben hissediyordum seninle ilgili boyle birseyler biliyorsun seni ruyamdada gordum dua edecegim senin icin

herkese merhabalar kizlar bugun benim malum gun sabah test yaptim belki bi umut once cikmamistir ama gununde cikar diye yine negatif cikkti artik kirmizilar gelsin diye bekliyorum

YUBACIM SENDE CANINI SIKMA ARKADAŞIM.Seninle adet günlerimiz aynı sanırım.bende bugün yarın bekliyorum.hayırlısı olsun sıkmayalım canımızı.İnşallah öbür ayda rabbim bizi sevindirir.

ßiLmiorm tatLım ama inş bu kasık ağrıLarı hayrı aLamettir :)

YUBACIM SENDE CANINI SIKMA ARKADAŞIM.Seninle adet günlerimiz aynı sanırım.bende bugün yarın bekliyorum.hayırlısı olsun sıkmayalım canımızı.İnşallah öbür ayda rabbim bizi sevindirir.

Dogru diyorsun canim ya hayirllisi sabah cok moralim bozuktu cok kotuydum ama simdi iyiyim Allahtan gelene raziyim herzaman o nezaman kismet ederse o zman olacak

sağol canım benim ilgin alakan için Allah razı olsun.
ancak gelebildik dolaştık biraz,alışveriş yaptık falan.stres atmış olduk.
ben de dünkü testin zamanı geçtiği için güvenmiyordum bir de bu kasık ve bel ağrılarım kaç aydır oluyor yani ben şüpheleniyordum bir hastalık olduğundan;ama gitmek bugün nasip oldu.dedim bu ağrılar hamilelikten değil başka birşeyden diye içime hiç doğmadı fazlada üstüne düşmek istemedim ki sonradan hayal kırıklığı olmasın.eşimi de yıpratmak istemiyorum.neyse dedik iki tane test alalım;aldık eve geldik hemen yaptım birini 2dakika sonra belirmeye başladı ikinci çizgi 5.dakikada gayet gözle görülür toz pembe oldu koşarak eşime gitti;o da gördü çok heyecanlandım tabii elimde olmadan.Resimlerini makıneden web kamerasından çekmeye çalıştım ama hep bulanık çıktı gıcık oldum burda içimde patlıcak.eşimde yarın gideriz tahlil yaptırırz bir yerde sakin ol diye gel de sahabı sabah yap şimdiboshayallersmile

Dogru diyorsun canim ya hayirllisi sabah cok moralim bozuktu cok kotuydum ama simdi iyiyim Allahtan gelene raziyim herzaman o nezaman kismet ederse o zman olacak

ßi de aLışıoz mu ne artık her ay negatif görmekten şahsen ben öle brz üzüLüyorum sonra geçio napim yapıcak bişey yok hayat dewam edio karalar bağlamaya da gerek yok eşlerimize de yazık..
Sabrın sOnu seLamettir inş cNm..O geLeceği zaManı biLio sen meraK etme :)
Raßßim hayırLı zaManda hayırLı bebekLer nasip etsin tüm isteyenLere inş..

Sağol canım benim beni düşündüğün için gerçekten çok teşekkür ederim sana.
Amin canım Rabbim hepimizin en güzeliyle yüzümüzü güldürür inşallah...
Yarında inşallah bu testin güvenilirliği varsa ki biz içten içe güvendik ama tahlil yaptırcaz inşallah hayırlı haberler verebilirim;bu mutsuzluğum hüsran olmaz.

canim okadar gun dayaniyoruz bekliyoruz sakin olmaya calis biliyorum bizim icin soylemesi kolay tabi benim basima gelse bende heyecandan duramazdim cok azicik sabir ve insallah yarin cok guzel bir sonuc benim inaniyorum yarin guzel haberler alacagina bu arad facede fotograflarina bakarken gormustum alisverise duskun oldugunu cok iyi olmus senin icin aslinda benimde bugun kendimi rahatlatmak icin birseyler yapmam lazim az once yine esimin yaninda aglamaya basladim oda uzuluyor ben boyle yapinca ama ne yapayim icime atinca sonra cok daha kotu oluyor aglayip sakinlesiyorum :gitme::gitme::gitme:

Canım ben nasıl resim eklicem biliyor musun?
yine bulanık ama olsun napalımboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…