Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

amin canim insallah insallah binlerce kez yazarim buraya insallah diye :Saruboceq:

Yubacım beni listeye ekledgin için cok tesekkür ederim..Dün akşam doktor sonrası arkadaslarla kutlama yapıp eve gec dönünce nete giremedim..Bugünde gelen giden hiç bitmedi..Misafirler gitti uyudum bende...Bebişimin kesesini doktorla birlikte gördük..Hersey güzel 2 hafta sonra gel kalp atıslarına bakalım dedi :))
Bu arada Ademmervecim inşallah bebiş geliyordur ama herseyden önce senin saglıgın önemli olan..Sen iyi ol yeter ki...Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...Hepinizi kocaman öpüyorum..O kadar mutluyum kii...Çok sukur rabbime bugünleri gösterdigi için

Kızlar kaç dakikadır album yapmaya calısıyorum ama hata veriyor...
buraya da nasıl resim konulacagını bilmiorum bilen varsa ve yardım ederse çok sevınırım

selam kızlar benim bir sorum olacaktı bende adetimi bekliyorum ama hala olmadım..son adetim 16 ağustos ve ben düzenli adet gören biriyim..ve bu ay 12 veya 13 eylülde hastalanmam gerekiyordu ancak bugün itibariyle hala hastalanmadım..bizim sorunumuz eşimden kaynaklı, ve geçen ay rahim filmi çektirdim ayrıca bal-tarçın-çörek otunu 10 gün kullandım..Acaba o gecikme yaparmı? çünkü dün test yaptım ama negatifti, zaten hamile olmak mucize olur..sizde bidaha ne zaman test yapayım..bide hiç bir hamilelik belirtisi yok..

mervecim bir yorumdan alinti yap sonra asagiya dogru in orada eklentiler cikacak oradan yapabilirsin alinti yaptigin kismida silersin sadece senin resmin gorulur yorum kisminda

mervecim bak ben senin icin bir deneme yaptim acaba calisiyormu diye bir sorun cikmadi hemen yukledi
sana dedigim alinti yapip eklenti ekle kismindan yaptim

cok tesekkür ederim ademerve ins rabbim yavrularima bir an önce kavustursun heray hüsrann yoruldum artik ins bu ay hamileyizdir ikimizde belirtiler ayniii

inss isteyen herkez sevinsin bu ayyy

aminnnn...:CüvCüv:

zümrem gözün aydın çooook sevindim.bence Allahın da izniyle hamilesin...
ağlayacaktım nerdeyse ya..pek bi hassas oldum bu konuda..televizyonda bile biri hamile olduğunu öğrenince gözüm doluyor..
hemen kan testi yaptır ve bizleri daha çok mutlu et inşaallah :))olumunekankayizsmile

canım hiç üüzüzlmee bizde bu yolda bekleyenlerdeniz...hiç sıkma canını umutlar vee dualar diger ayaakaydirigubbakcemile5

yubacım sende üzülme..mevla görelim neyler nylerse güzel eylervereliniortak

Sağol zümrecimm Allah razı olsun.
Bu akşam eve geldim yapayım test dedim yaptım eşime de gösterdim siteyede eklicektım ama yapamadım yuba arkadasıma göndericem o da yapablirse eklicek buraya o zaman yorumlarını bekliyorum.Ama tabii kendimi de fazla kaptırmamaya çalışıyorum çünkü bu testlerde hata payı oluyor bir de sabah yapıcam nasip olursa onuda size haber ederim birde yarın açık yer bulursak dogru kan testine...
Allah'ım hakkımızda her daım hayırlısını versın ınsallah canım

slmmm ben eylül ayı adet günümü heycanla bekledim fakat 1 gün 2 gün derken halen gelmedi yarın 9 gün ve ben gecen akşam test yaptım negatif bunu nassıl yorumlarsınız hanımlar varsa neden cıkmadı yoksada nerde benim adett =((((((

bence bii druna görün en iyyiisiii...ultrasyonlaa bakarlarr kan testi felan yapaprlarr...9ğünn çok yaa

he benim gecen ay kimyasal gebelik gecirdim ama dr.uma sordum bişiy olmaz dedi normal adet kabul et bunu demiştii....

Canım tam bilmesemde içeriğini kimyasal gebelikten kaynaklı olabilir.
Ama eğer sen gebe olduğunu hissediyorsan bunu öğrenmenin en kesin yolu kan testi;bence bir kan testi yaptır.
Benim başıma bu adet gecikmesi 14gün olmak üzere haziran ayında gelmişti kadın dogum uzmanına gittim ilk başta kanda bhcg ye baktırdı bişi yoktu ultrasonla baktı bişi göremedi farlutal yanı adet söktürücü verdi 14gün sonra adet oldum.Geciktirmeden bence bir doktora görün

Hmmm cewabın için Tesekkür ederim.... kaydirigubbakcemile5
Aslında biraz hissediyorum bazen ates basıyor ve sık idrara cıkma war ama afedersiniz idrarım acık renk beyaz gibi yani bilemiyorum... =((((kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…