:ßi de aLışıoz mu ne artık her ay negatif görmekten şahsen ben öle brz üzüLüyorum sonra geçio napim yapıcak bişey yok hayat dewam edio karalar bağlamaya da gerek yok eşlerimize de yazık..
Sabrın sOnu seLamettir inş cNm..O geLeceği zaManı biLio sen meraK etme :)
Raßßim hayırLı zaManda hayırLı bebekLer nasip etsin tüm isteyenLere inş..
Öncelikle tekrardan aramıza hoşgeldin canım...
Hastalığın için üzüldüm ama Rabbim hiç bir derdi devasız kılmamıştır sana Allah'tan bol şifalar diliyorum;sen yeterki moralini her zaman yüksek tut.Ben de aynı sen gibiyim.Biz de bu ay yumurtlama günümü anlayabildiğim kadarıyla hep çalışarak geçirdik.Aynı şekilde ok gazım var çok afedersin hem bağırsak hem mide patlıcak gibiyim;midemde çok kötü ekşiyor yanıyor bu ay ben de tuhafım ama benimki büyük ihtimal psikolojiktirboshayallersmile
Bir de bir günde bir sürü sivilcem çıktı benim ondan sanırım adet olacağım gibi geliyor...
sağol canım benim ilgin alakan için Allah razı olsun.
ancak gelebildik dolaştık biraz,alışveriş yaptık falan.stres atmış olduk.
ben de dünkü testin zamanı geçtiği için güvenmiyordum bir de bu kasık ve bel ağrılarım kaç aydır oluyor yani ben şüpheleniyordum bir hastalık olduğundan;ama gitmek bugün nasip oldu.dedim bu ağrılar hamilelikten değil başka birşeyden diye içime hiç doğmadı fazlada üstüne düşmek istemedim ki sonradan hayal kırıklığı olmasın.eşimi de yıpratmak istemiyorum.neyse dedik iki tane test alalım;aldık eve geldik hemen yaptım birini 2dakika sonra belirmeye başladı ikinci çizgi 5.dakikada gayet gözle görülür toz pembe oldu koşarak eşime gitti;o da gördü çok heyecanlandım tabii elimde olmadan.Resimlerini makıneden web kamerasından çekmeye çalıştım ama hep bulanık çıktı gıcık oldum burda içimde patlıcak.eşimde yarın gideriz tahlil yaptırırz bir yerde sakin ol diye gel de sahabı sabah yap şimdiboshayallersmile
canım hiç üüzüzlmee bizde bu yolda bekleyenlerdeniz...hiç sıkma canını umutlar vee dualar diger ayaakaydirigubbakcemile5canim bende sabaha kadar uyanip uyanip durdum acaba oldummu acaba bi ihtimal sabah test pozitif cikarmi diye gece bana haram oldu sabahta negatifi gorunce iyice canim sikildi ama ne yapalim olmadi iste insallah obur aya olur rabbim bizi evlatsiz birakmaz
zümrem gözün aydın çooook sevindim.bence Allahın da izniyle hamilesin...
ağlayacaktım nerdeyse ya..pek bi hassas oldum bu konuda..televizyonda bile biri hamile olduğunu öğrenince gözüm doluyor..
hemen kan testi yaptır ve bizleri daha çok mutlu et inşaallah :))olumunekankayizsmile
bence bii druna görün en iyyiisiii...ultrasyonlaa bakarlarr kan testi felan yapaprlarr...9ğünn çok yaa[ı]slmmm ben eylül ayı adet günümü heycanla bekledim fakat 1 gün 2 gün derken halen gelmedi yarın 9 gün ve ben gecen akşam test yaptım negatif bunu nassıl yorumlarsınız hanımlar varsa neden cıkmadı yoksada nerde benim adett =(((((([/ı]
he benim gecen ay kimyasal gebelik gecirdim ama dr.uma sordum bişiy olmaz dedi normal adet kabul et bunu demiştii....
Canım tam bilmesemde içeriğini kimyasal gebelikten kaynaklı olabilir.
Ama eğer sen gebe olduğunu hissediyorsan bunu öğrenmenin en kesin yolu kan testi;bence bir kan testi yaptır.
Benim başıma bu adet gecikmesi 14gün olmak üzere haziran ayında gelmişti kadın dogum uzmanına gittim ilk başta kanda bhcg ye baktırdı bişi yoktu ultrasonla baktı bişi göremedi farlutal yanı adet söktürücü verdi 14gün sonra adet oldum.Geciktirmeden bence bir doktora görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?