Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

kizlar eklentideki fotograflar ademerve arkasimiza aittir bugun yaptigi gebelik testi

Eklentiler

• $GetAttachment.aspx (1).webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 32
  • $GetAttachment.aspx.webp
    2 KB · Görüntüleme: 30
hemen çıktı demi ikinci çizgi?
bence Allahında izniyle hamilesin kız sen

Benim henüz günüm geçmedi canım,ben meraktan yaptım bu testi:)
Yarın ya da en geç öbürgün olmam lazım...

canıııııııııııııııııııııııııııııım insallah hamissindir bence hamissin hadi hayırlı olsun cccok ama cokk sevindim senin adına insallah allahım bizede nasip edr dua et canım.

Canım benim inşallah öyleyimdir;bazen testler yanlış sonu verebiliyor ya bende ondan korkuyorum ama umutluyumda tabii.Sabah bir test daha yapıcam o da böyle çıkarsa doğru kan testine.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün anne olma duygusunu en tez zamanda yaşatsın inşallah canımmm:Saruboceq:

kızlarrrrrrrrrrrrrrr benimde adetime son bir hafta kaldı inşallah görmem inşallah hamişimdirrr dua edin ne olurr çok istiyoruzzz. bu sefer rabbim yüzümüzü güldürsün hem bebiş versin hem sağlıklı versin hemde tutunsun hiçç bırakmasın beni doğum zamanına kadarr

ademerve inan kendiminki pozitif olmuş kadar sevindim..bence bebek sahibi olmanın tadını çıkar...allah kucagınada almayı nasip etsin

inş...kırmızıları görmessin ve hamilesindir...allah sana çift çizgiyi göstersin:Saruboceq:

offf ya regl olacam galiba..öyle hissediyorum...geçen ay 23ünde oldum..Allahım noluuuurrr kızlar dua edin gelsin bebişim ya..bu bizim 9.denememiz..
ya bi de dün eşimle evin bi tarafından girip giğer tarafından çıktık çok detaylı bi temizlik yaptık..offf aklıma bile getirmek istemiyorum ama belkide kimyasal gebelik olabilir..daha günüme 4gün var çünkü...
Allahım nolur bekletme artık..kızlar lütfen dua edin..
Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın..amin

ademerve inan kendiminki pozitif olmuş kadar sevindim..bence bebek sahibi olmanın tadını çıkar...allah kucagınada almayı nasip etsin

Ayy canım keşke çıkarabilsem ne zamanki kanda netleşir inşallah o zaman sevinicem ama..
Canım benim Allah razı olsun senden de...
Hepimizin kucağı hayırlı ve sağlıklı evlatlarla dolsun inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…