Senin kac gün gecti peki ?
Benim henüz günüm geçmedi canım,ben meraktan yaptım bu testi:)
Yarın ya da en geç öbürgün olmam lazım...
canıııııııııııııııııııııııııııııım insallah hamissindir bence hamissin hadi hayırlı olsun cccok ama cokk sevindim senin adına insallah allahım bizede nasip edr dua et canım.
Canım benim inşallah öyleyimdir;bazen testler yanlış sonu verebiliyor ya bende ondan korkuyorum ama umutluyumda tabii.Sabah bir test daha yapıcam o da böyle çıkarsa doğru kan testine.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün anne olma duygusunu en tez zamanda yaşatsın inşallah canımmm:Saruboceq:[/
bu sabah ki sonucunu yaz hemen canım benim bence dogrudur silik olsada pozitif diyor testlerin içinde.hadi hayırlısıı :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Kızlar ben geldim!
Doktora gittim bugün;idrar tahlili yaptırdı;hafta içide ultrasona giricem;gebelik ihtimaline karşılık film çektirmedi.Gebelik için kan tahlili istedi ama ben de negatifi duymak istemediğim için şimdilik istemiyorum dedi.Ya idrar yolu yolu enf. ya da böbrekte taş olabilir dedi.Tedavi sürecine başlıyorz dedi.Öyle yani canlar.Bu arada eve gelmeden iki tanede gebelik testi aldık ben dedim dahayanamıcam yapıcam yaptım 5dakika içinde 2.çizgi diğeri kadar koyu olmasada belirdi eşimde ben de çok heyecanlandık ama yine de içimde şüphe var ama kızlar yerimde duramıyorum dilerim hüsrana uğramam
kızlarrrrrrrrrrrrrrr benimde adetime son bir hafta kaldı inşallah görmem inşallah hamişimdirrr dua edin ne olurr çok istiyoruzzz. bu sefer rabbim yüzümüzü güldürsün hem bebiş versin hem sağlıklı versin hemde tutunsun hiçç bırakmasın beni doğum zamanına kadarr
inş...kırmızıları görmessin ve hamilesindir...allah sana çift çizgiyi göstersin:Saruboceq:
Canım benim inşallah öyleyimdir;bazen testler yanlış sonu verebiliyor ya bende ondan korkuyorum ama umutluyumda tabii.Sabah bir test daha yapıcam o da böyle çıkarsa doğru kan testine.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün anne olma duygusunu en tez zamanda yaşatsın inşallah canımmm:Saruboceq:[/
bu sabah ki sonucunu yaz hemen canım benim bence dogrudur silik olsada pozitif diyor testlerin içinde.hadi hayırlısıı :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
günaydınn canımm!Bugün sabah kalkıp tabiki ilk iş test yapmak oldu.
Testim yine buraya eklediğimiz gibi çıktı.2.çizgi silik yani.
Yalnız benim bugün yarın adet olmam gerekiyor;kasıklarımda ağrıyor dünden beri.Bir yandanda adet olucam diye korkuyorumboshayallersmile
Yalnız benim bugün yarın adet olmam gerekiyor;kasıklarımda ağrıyor dünden beri.Bir yandanda adet olucam diye korkuyorumboshayallersmile
korkma canım inşaallah hamilesin sen..yarın bi kan testi yaptırırsın kesin sonuç çıkar..zaten 2 kez tekrarlamışsın bence var göbüşünde bebişin :CüvCüv:
ademerve inan kendiminki pozitif olmuş kadar sevindim..bence bebek sahibi olmanın tadını çıkar...allah kucagınada almayı nasip etsin
günaydın canım...
2 gündür nete girecek vaktim yoktu.
geçmişi okudum da senden güzel haberler aldım.
en ksa zamanda kan testi sonuçlarını da paylaş
paylaşki sayende bizde mutlu olalım, mutluluğumuz artsın.
Allah göbişini bebişle doldursunkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?