korkma canım inşaallah hamilesin sen..yarın bi kan testi yaptırırsın kesin sonuç çıkar..zaten 2 kez tekrarlamışsın bence var göbüşünde bebişin :CüvCüv:
İnşallah kuzum..
Eşimde uyandı işte gidelim açık yer bakalım kan testi yaptıralım diyor..
Bana dua edin canlarım;eğer yaptırabilirsemde hemen size gelip haber vericem...
İnşallah kuzum..
Eşimde uyandı işte gidelim açık yer bakalım kan testi yaptıralım diyor..
Bana dua edin canlarım;eğer yaptırabilirsemde hemen size gelip haber vericem...
offf ya regl olacam galiba..öyle hissediyorum...geçen ay 23ünde oldum..Allahım noluuuurrr kızlar dua edin gelsin bebişim ya..bu bizim 9.denememiz..
ya bi de dün eşimle evin bi tarafından girip giğer tarafından çıktık çok detaylı bi temizlik yaptık..offf aklıma bile getirmek istemiyorum ama belkide kimyasal gebelik olabilir..daha günüme 4gün var çünkü...
Allahım nolur bekletme artık..kızlar lütfen dua edin..
Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın..amin
admerve canım günaydın test yapmıssın şimdi bakıcam ama eger hafif çizgi çıkmıssa hemen kan tahline baktır tamam mı? ihmal etme
Evet canım 2.çizgi silik çıkıyor bu ay nedense umudum yoktu ama bu test aklımı karıştırdı.
Şansada bugün pazar ve hiç bir yer kan tahlili yapmıyor:gitme:
Evet canım 2.çizgi silik çıkıyor bu ay nedense umudum yoktu ama bu test aklımı karıştırdı.
Şansada bugün pazar ve hiç bir yer kan tahlili yapmıyor:gitme:
slm kızlar,herkes daha adet olmadan belirtilerden bahsediyor.benim adetime 6 gün var ben de hamilelikle ilgili belirti yok.oysa bu ay çok verimli geçti diye düşünüyordum.umutlarım yavaş yavaş kayboluyor.Allah hepimize kısa zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin.
benimde 1 hafta kaldı adetime ne gibi belirtiler oluyomuski bu günlerde cok erken degilmi belirti için bak bende hayacanlandım. bildiklerini benimlede paylasırmısın canım.. cookk heyecenlıyım bende ama hayal kırıklığına ugramakta istemiyorum .önceki gebeliğim düşükle sonuçlandı onda günüm gelmeden önce bi iştahsızlığım olduu.tam günümdede hissetmiştim kasıklarımda çok farklı aniden girip çıkan sanki kazılıyo gibi agrılarım olmuştu.. ama hissttiğim hiss çok farklı bişeydi dayanamayıp test aldım ve ikinci çizgi çok belirgin şeklinde çıkmıştı. ama bebegim nasip değilmiş kavuşamadım. şimdide çoook korkuyorummmm hamile kalamamaktan kalıp yine kaybetmekten allahımm yardımcımız olsunn. inşallah bizede nasip eder rabbim
ya cahillime bağışlayın ama kimyasal gebelik nedir?beni de aydınlatırsanız sevinirim
Canim aklina kotu seyler getirme.Ayni seyi ben de yasadim.Benim de beklemedigim adet tarihime 6 gun kaldi. Iyi dusunelim iyi olsun insallah. Icini,gonlunu ferah tut..
canım kimyasal gebelikte döllenme olur ama bebek kesesi oluşmadan bir nedenle tutunamaz ve adet kanaması şeklinde gider..düşük sayılmaz adet olarak kabul edilir..
ben bu ay çok umutluydum doktor hazır yumurtan var dediği haftayı verimli geçirdik..ve ilişkiden 4-5 gün sonrasından itibaren gögüs uçlarım hiç olmadığı gibi hassastı karıncalanmalar oluyordu..tabi kasıklarımda da batmalar..çok umutluydum..herşey hamileliği işaret ediyordu..ama bugün adet sancısı çekiyorum..günüme 4 gün var oysa..ve dün çok ağır bi temizlik yaptık.ne kadar uğraşsamda dikkat edemedim..kendimi bişeylere uzanıyorken ya da kova kaldırırken buldum hep..eşimde sürekli arkamda dolaştı onu yapma bırak ben yaparım diye ama insan alışmış duramıyor..
inşaallah adet olmam ve bebişim göbüşümde sağsağlim duruyordur:Saruboceq:
canım benim hamilesindir inşallah.aynı şeyler bende de oluyordu.adet olacağım gün yapmıştım.2.çizgi silikti.benim de belim,kasıklarım adet olcak gibi ağrıyordu.şimdi 5 gün falan geçti.tekrar testte yapmadım.bulunduğum ilçede kan testi de yapılmıyor.hayırlısı bakalım ama bana var gibi geliyor.inşallah senin de vardır.Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş. ...günaydınn canımm!Bugün sabah kalkıp tabiki ilk iş test yapmak oldu.
Testim yine buraya eklediğimiz gibi çıktı.2.çizgi silik yani.
Yalnız benim bugün yarın adet olmam gerekiyor;kasıklarımda ağrıyor dünden beri.Bir yandanda adet olucam diye korkuyorumboshayallersmile
canımcım ya özel hastanelerin acilinde 20 tlye falan yapıyolar arastırdınızmı. çünkü ben önceki hamileleğimde idrarımda pozitif çıkmıştı dayanamayıp pazar günü özel hastanenein acilinde ücretl,i yaptırmıştıommm canımm. gerci bende hamişşsinn sennn:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
beenimde agrim oldu mam gecti canim ins bebaber vercez mujdeyiiiivereliniortakCanım aradık her yeri ama malesef kimse bugün yapıyoruz demedi.Hepsi yarın gelin diyorlar.Ee yarında işe gidicemboshayallersmile
Bir de beyaz akıntım var benim ya;kasıklarımda da ağrı sanki her an adet olucam gibieyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?