Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

Kızlar Samsun'da özel bir hastane bulduk kan testi yapacak.
Az sonra yola çıkıcaz.Ama sanki ben adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrım var inşallah olmam ya korkuyorum
Nolur dualarınızı eksik etmeyin eve gelir gelmez pozitif olsun negatif olsun hemen size haber vericem...

müjdeli haberi bekliyoruz canimmmmmmŞeniz

hayırlı haberlerle gel canım.olumsuz bir sonuç alsanda :a015:canını sıkma.

inşallah gelmez canımm.gelirsede yapacak bişey yok tabiiii çalışmalara devam ama inşallah güzel bi süpriz oluur senin içinn

canım yaa samsuna geleceginizi bilsem derdim ben sana mediva hastanesinde yapıyolarr . hadi bakem sen bulmuşsun zaten hayırlı boll pozitiffffffffffffffffff haberini bekliyoruzzz canımm
Allahimmmm cifter cifter versin insallahhh sizden cok istiyommmm bebek sahibi olmaniziiiiii

hadi hayırlısı bence testin kesin pozitif çıkacak
ama yine de adet gününü geçirmek gerekiyo çünkü pozitifde olsa eğer kimyasal gebelik olursa yine adet olabiliyon.yani aslında burda en önemli etken adet gününü geçirmek.
ama inşallah senin her şey yolunda gider.ben inanıyorum.her şey güzel olacak inşallah.

herkes kasıklarda sancı,göğüslerde acıma,iştah vs. belirtilerinden bahsediyor.ben de geçen kasımda düşük yaptım.o zamnda da hiç belirtim yoktu ve hamileliğimi adet gecikmesiyle öğrendim hatta şaşırdım.ne bulantı ne yorgunluk vardı.bende de aynı korkular var çok düşünüyorum her şeyi sanırım.Allah yardımcımız olsun

amin canım inşallah duruyordur sağlıkla.ben de bayramda yumurtlama günümdeydim.temizlik yaparken belim tutuldu iki tane kas gevşetici iğne oldum.inşallah bir sakıncası olmaz içimi ferah tutmaya çalışıyorum.

inşallah gelmez canımm.gelirsede yapacak bişey yok tabiiii çalışmalara devam ama inşallah güzel bi süpriz oluur senin içinn

sağol canım.ama ben bu ay hiç ümitli değilim.pek çalışamadık çünkü.:kedi:Benim zaten biraz sıkıntılı.5 ay önce miyom ameliyatı oldum.yapışıklıkmı varki diyorum kendi kendime.Bu hamileliğe engel çünkü.doktorada gitmeye korkuyorum artık.bakalım hayırlısı.İnşallah sende hamişsinidi:Saruboceq:r.Annem her zaman düşüğün arkası bebektir der.İnşaalah sende tez zamanda kavuşursun bebeğine canım.:Saruboceq:

insallah canım insallah öyle olur. sen niye yapısıklık oldugunu düsünüyorsun uzun zamandır mı korunmuyosunuz. aklında soru isaretleri varsa bence git dra niye zaman kaybedesin ki canım. hepimiz icin hayırlısı

su anda bende de hic belirti yok canım.sadece cok cabuk aclık hissediyorum ama onuda demir ilacı kullanıyorum ona baglıyorumm.bende cok düsünüyorum canım yaabu düsüncelerle yatıyorum bu düsüncelerle kakıyorum.allah yardımcımız olsun dualarımızı kabul etsinnn

lekelenmem oldu sanırım adet oldum (((( sabahtan beri zaten sancı çekiyordum..hiç bu kadar umutlanmamıştım oysa:gitme:
herşeyin hayırlısı..

lekelenmem oldu sanırım adet oldum (((( sabahtan beri zaten sancı çekiyordum..hiç bu kadar umutlanmamıştım oysa:gitme:
herşeyin hayırlısı..

hayırlısı canım okadar ümit edip sonra hayal kırıklıgına ugramak zor ama olsun ümidini yitirme hayırlısı olsun. lekelenmem oldu yazmıssın adetin gibi degilmi azmı oldu yerlesme kanaması olmasın

yok aslında 3 aydır korunmuyoruz.ama ameliyat sonrası adetim çok azaldı.du da sanırım yapışıklık belirtisiymiş.bir kaç ay daha bekleyeyim diyorum.sonra zaten gideceğim doktora.Bu arada ademerveden haber ypk sanırım.merak ediyorum çokook.inşallah hamiledir ya.

herşeyin hayırlısı..

üzülme canım bencede herşeyin hayırlısı.İnşallah buradan birgün bizde hamileyimmm yazacağız Allahın izniyle ben inanıyorum.Pozitif düşünelimki iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…