müjdeli haberi bekliyoruz canimmmmmmŞenizKızlar Samsun'da özel bir hastane bulduk kan testi yapacak.
Az sonra yola çıkıcaz.Ama sanki ben adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrım var inşallah olmam ya korkuyorum
Nolur dualarınızı eksik etmeyin eve gelir gelmez pozitif olsun negatif olsun hemen size haber vericem...
Kızlar Samsun'da özel bir hastane bulduk kan testi yapacak.
Az sonra yola çıkıcaz.Ama sanki ben adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrım var inşallah olmam ya korkuyorum
Nolur dualarınızı eksik etmeyin eve gelir gelmez pozitif olsun negatif olsun hemen size haber vericem...
beenimde agrim oldu mam gecti canim ins bebaber vercez mujdeyiiiivereliniortak
canim her turlu sonuca hazirla kendini üzülme yanindayiz canimmmİnşallah canım benim inşallah...:Saruboceq:
canim her turlu sonuca hazirla kendini üzülme yanindayiz canimmm
benimde bugün olmam gerekiyor henüz bişey yok.akşama gelir kırmızılar.alıştık artık.aman gelirse gelir ya ne yapayım .çokta kafaya takınca inadına olmuyor.olacaksa olur zaten.bir tek ölüme çare yok.gerisi boşşşşşşş:)))
Allahimmmm cifter cifter versin insallahhh sizden cok istiyommmm bebek sahibi olmaniziiiiiicanım yaa samsuna geleceginizi bilsem derdim ben sana mediva hastanesinde yapıyolarr . hadi bakem sen bulmuşsun zaten hayırlı boll pozitiffffffffffffffffff haberini bekliyoruzzz canımm
Allahimmmm cifter cifter versin insallahhh sizden cok istiyommmm bebek sahibi olmaniziiiiii
amin canimm aminnnçokkkkkkkkkkkkkk dua et bizeeeeee:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar Samsun'da özel bir hastane bulduk kan testi yapacak.
benimde 1 hafta kaldı adetime ne gibi belirtiler oluyomuski bu günlerde cok erken degilmi belirti için bak bende hayacanlandım. bildiklerini benimlede paylasırmısın canım.. cookk heyecenlıyım bende ama hayal kırıklığına ugramakta istemiyorum .önceki gebeliğim düşükle sonuçlandı onda günüm gelmeden önce bi iştahsızlığım olduu.tam günümdede hissetmiştim kasıklarımda çok farklı aniden girip çıkan sanki kazılıyo gibi agrılarım olmuştu.. ama hissttiğim hiss çok farklı bişeydi dayanamayıp test aldım ve ikinci çizgi çok belirgin şeklinde çıkmıştı. ama bebegim nasip değilmiş kavuşamadım. şimdide çoook korkuyorummmm hamile kalamamaktan kalıp yine kaybetmekten allahımm yardımcımız olsunn. inşallah bizede nasip eder rabbim
canım kimyasal gebelikte döllenme olur ama bebek kesesi oluşmadan bir nedenle tutunamaz ve adet kanaması şeklinde gider..düşük sayılmaz adet olarak kabul edilir..
ben bu ay çok umutluydum doktor hazır yumurtan var dediği haftayı verimli geçirdik..ve ilişkiden 4-5 gün sonrasından itibaren gögüs uçlarım hiç olmadığı gibi hassastı karıncalanmalar oluyordu..tabi kasıklarımda da batmalar..çok umutluydum..herşey hamileliği işaret ediyordu..ama bugün adet sancısı çekiyorum..günüme 4 gün var oysa..ve dün çok ağır bi temizlik yaptık.ne kadar uğraşsamda dikkat edemedim..kendimi bişeylere uzanıyorken ya da kova kaldırırken buldum hep..eşimde sürekli arkamda dolaştı onu yapma bırak ben yaparım diye ama insan alışmış duramıyor..
inşaallah adet olmam ve bebişim göbüşümde sağsağlim duruyordur:Saruboceq:
inşallah gelmez canımm.gelirsede yapacak bişey yok tabiiii çalışmalara devam ama inşallah güzel bi süpriz oluur senin içinn
sağol canım.ama ben bu ay hiç ümitli değilim.pek çalışamadık çünkü.:kedi:Benim zaten biraz sıkıntılı.5 ay önce miyom ameliyatı oldum.yapışıklıkmı varki diyorum kendi kendime.Bu hamileliğe engel çünkü.doktorada gitmeye korkuyorum artık.bakalım hayırlısı.İnşallah sende hamişsinidi:Saruboceq:r.Annem her zaman düşüğün arkası bebektir der.İnşaalah sende tez zamanda kavuşursun bebeğine canım.:Saruboceq:
herkes kasıklarda sancı,göğüslerde acıma,iştah vs. belirtilerinden bahsediyor.ben de geçen kasımda düşük yaptım.o zamnda da hiç belirtim yoktu ve hamileliğimi adet gecikmesiyle öğrendim hatta şaşırdım.ne bulantı ne yorgunluk vardı.bende de aynı korkular var çok düşünüyorum her şeyi sanırım.Allah yardımcımız olsun
lekelenmem oldu sanırım adet oldum(((( sabahtan beri zaten sancı çekiyordum..hiç bu kadar umutlanmamıştım oysa:gitme:
herşeyin hayırlısı..
insallah canım insallah öyle olur. sen niye yapısıklık oldugunu düsünüyorsun uzun zamandır mı korunmuyosunuz. aklında soru isaretleri varsa bence git dra niye zaman kaybedesin ki canım. hepimiz icin hayırlısı
lekelenmem oldu sanırım adet oldum(((( sabahtan beri zaten sancı çekiyordum..hiç bu kadar umutlanmamıştım oysa:gitme:
herşeyin hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?