Kızlar Samsun'da özel bir hastane bulduk kan testi yapacak.
Az sonra yola çıkıcaz.Ama sanki ben adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrım var inşallah olmam ya korkuyorum
Nolur dualarınızı eksik etmeyin eve gelir gelmez pozitif olsun negatif olsun hemen size haber vericem...
yok aslında 3 aydır korunmuyoruz.ama ameliyat sonrası adetim çok azaldı.du da sanırım yapışıklık belirtisiymiş.bir kaç ay daha bekleyeyim diyorum.sonra zaten gideceğim doktora.Bu arada ademerveden haber ypk sanırım.merak ediyorum çokook.inşallah hamiledir ya.
yani hamile dimiyaaaaaaa birisi silik cikti amayine hamislige isaret yaaaKizlar Ademerve`nin bugunku testleri
canim oda cizgileri gorunce dayanamadi bugu kan testine gitti simdi gelmesini bekliyoruz insallah oradan guzel haberlerle geliryani hamile dimiyaaaaaaa birisi silik cikti amayine hamislige isaret yaaa
hihoyyythihoyyythihoyyytalkisalkisalkistebrikler canimmmm darisi isteyenlerin basinaaa
merhaba kizlar ben geldim ama uzucu haberlerle malesef benim bu ay olmadi zaten belliydi kac gun oncedende su gune kadar kesmemeye calisyim umudumu kismet boyleymis gelecek aya calismalara devam
Mervecim kan testine gitmissin okudum burdan hayirli haberler senden gelir insallah arkadasim heyecanla sonucunu bekliyoruz
merhaba kizlar ben geldim ama uzucu haberlerle malesef benim bu ay olmadi zaten belliydi kac gun oncedende su gune kadar kesmemeye calisyim umudumu kismet boyleymis gelecek aya calismalara devam
Mervecim kan testine gitmissin okudum burdan hayirli haberler senden gelir insallah arkadasim heyecanla sonucunu bekliyoruz
yuba sen ne kadar iyi bir insansın .Öncelikle bunu söylemek istedim.Bir kere hep pozitifsin ve güçlüsün gerçekten.Ben böyle hissettim.Üzgün olsan dahi listemize verdiğin önem ve hep moral verici konuşmaların.İnşallah Allah gönlüne göre verir.Ekim ayının ilk annelerinden biri sen olursun inşallah canım.
dediğin gibi canım kısmet kesinlikle....doğru zaman hangi zaman Rabbim biliyor ve o zaman gönderecek bize meleklerimizia.s
canim Allah razi olsun soylediklerin icin Insallah Allah hepimize nasip eder ekim ayinda Burada sizlerle konusmak sizlerler birseyler paylasmak benim icin cok guzel ben yurtdisindayim ve inan burada hicbir arkadaslik hicbirsey Turkiyedeki gibi degil ve sizinle konusurken kendimi cok iyi hissediyorum yanlizligimi unutuyorum
canim yaaaaaa 5 gun az degil bu kadar gecikme bide kan testi falan yaptirsan nasilolurselam kızlar benim bir sorum olacaktı bende adetimi bekliyorum ama hala olmadım..son adetim 16 ağustos ve ben düzenli adet gören biriyim..ve bu ay 12 veya 13 eylülde hastalanmam gerekiyordu ancak bugün itibariyle hala hastalanmadım..bizim sorunumuz eşimden kaynaklı, ve geçen ay rahim filmi çektirdim ayrıca bal-tarçın-çörek otunu 10 gün kullandım..Acaba o gecikme yaparmı? çünkü dün test yaptım ama negatifti, zaten hamile olmak mucize olur..sizde bidaha ne zaman test yapayım..bide hiç bir hamilelik belirtisi yok..
kızlar üstteki sorumu 175 sayfada dün yazdım ama malesef kimse kimse cevap vermedi ve tekrar sorayım dedim..umarım bu sefer cevap verirsiniz..
selam kızlar benim bir sorum olacaktı bende adetimi bekliyorum ama hala olmadım..son adetim 16 ağustos ve ben düzenli adet gören biriyim..ve bu ay 12 veya 13 eylülde hastalanmam gerekiyordu ancak bugün itibariyle hala hastalanmadım..bizim sorunumuz eşimden kaynaklı, ve geçen ay rahim filmi çektirdim ayrıca bal-tarçın-çörek otunu 10 gün kullandım..Acaba o gecikme yaparmı? çünkü dün test yaptım ama negatifti, zaten hamile olmak mucize olur..sizde bidaha ne zaman test yapayım..bide hiç bir hamilelik belirtisi yok..
kızlar üstteki sorumu 175 sayfada dün yazdım ama malesef kimse kimse cevap vermedi ve tekrar sorayım dedim..umarım bu sefer cevap verirsiniz..
canim yaaaaaa 5 gun az degil bu kadar gecikme bide kan testi falan yaptirsan nasilolur
canim ya ne gibi rahatsizlgi var esinin özel degilse canim yaaaacanım korkudan yaptıramıyorum, ben normalde çok düzenli olurum..ama merak ettiğim o karışımın adeti geciktirme olasılığının olup olmadığı..İnş hamiş olurum da dengemi bozmamış olmam..diyorum 5 gün daha geçsin, tekrar test yapayım, eğer hastalanmazsam, çünkü eşimden kaynaklı sorun olduğundan hamile olmam imkansız gibi bişi.
Ayrıca cevap için çok teşekkür ediyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?