Kızlar ben geldim...
Müjdeyle geldim beta hcg değerim 98,2 çıktı.Yaklaşık 3haftalık hamileymişim....
Hala inanıyorum;kasıklarımın ağrısından da pek bişi anlayamadım kızlar....
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin,hepinize çok çok dua edicem canlarım...
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::sm_cool:a.s.Kızlar ben geldim...
Kızlar ben geldim...
Canım ya senin baya bir geçmiş.Kan tahlili yatırmadın mı henüz.bence hemen yaptır.Bu arada bal tarçın ve çörek otu karışımını bu ay bende kullandım ve bugün olmam gerekiyordu tık yok.bir belirtide yok.bende şaşırdım kaldım.Olabilirmi acaba bu karışımdan bilmiyorumki canım ya.idrarada hemen çıkmadığını söylüyor herkes .İnşallah hamilesindir canım yaa.
Allahim saglicakla kucgina almayinasip tsin hayirli hamislikler dogumlar ve buyumeler nasipetsin Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinnn aminnnnnKızlar ben geldim...
oleyyyyyy çok sevindim canım senin adına.inan kendiim hamileymişim gibi hemde.Allah sağlılkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah.saatlerdir bilgisayarın başında meraktan öldük yaaa.Ama değdi inanki.Hayırlı olsun canım.ayy ne diyeceğimi bilemiyorum arkadaşım.Gerçekten çoook güzel bir haber bu.:sm_cool:
canim ya ne gibi rahatsizlgi var esinin özel degilse canim yaaaa
insallah hamissindir ben his yapmadim okuru hic bilmiyorummmCADIARZU
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::sm_cool:a.s.tebriklerrrrrrrrrrrrrr canimmmmm hemen bir ticker yap kizzzzzzzzzzz darisi diger kizlarin basinaaaaaaa sukur Alllahimmmmmm
inş sen hamilesindir canım yaa...ben burda okudum o karışımı kullanan bazı kişiler
doktora gidip adet söktürücü kullanarak adet olmuşlar..o yüzden canım sıkıldı..Keşke hamile olsam..kandada artık baktırrım bu hafta içinde..
Canım benim yaa;bana vaktinizi ayırıp bu kadar önemsediniz ya ne desem bilmiyorum;dokunsalar ağlıcammm....
Allah razı olsun canım benim....Sizlere çok ama çok dua edicemm bundan sonra emin olun kızlar
Kızlar ben geldim...
karışımı ne kadar süre kullandın ki sen.Bence sen kan tahlilini yarın yaptır canım.zaman kaybederek kendini strese sokma.Belki müjdeli bir haberde sen verirsin İNŞALLAHHHHHH.
Kızlar ben geldim...
canım ben karışımı sanırım 10 gün kullandım..öle abatmamıştımda ama bilmiyorum, belki dediğin gibi yarın kandan baktırayım olmazsa...ya hamile olamayacağım için ben pek istemedim baktırmayı, orda sonucu alınca eşim benden daha çok üzülüyor..o yüzden sevmiyorum..
Kızlar ben geldim...
oy oy oy çok sevindim inan ..Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş...
dualarını bekliyoruz biz deopuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım tebrik ederim Allah isteyen herkese versin darısı başımıza.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?