Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

hayirli olsun ademervecim Allah hayirli ve saglikli bi evlat kucagina almayi nasip etsin canim.
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::sm_cool:a.s.tebriklerrrrrrrrrrrrrr canimmmmm hemen bir ticker yap kizzzzzzzzzzz darisi diger kizlarin basinaaaaaaa sukur Alllahimmmmmm

oleyyyyyy çok sevindim canım senin adına.inan kendiim hamileymişim gibi hemde.Allah sağlılkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah.saatlerdir bilgisayarın başında meraktan öldük yaaa.Ama değdi inanki.Hayırlı olsun canım.ayy ne diyeceğimi bilemiyorum arkadaşım.Gerçekten çoook güzel bir haber bu.:sm_cool:

1-)seyhas............................?? eylul (ilk deneme)
2-)melisdeniz........................1 eylul (ilk deneme) bir sonraki aya insallahhh:hulya:
3-)zehra1025........................ pozıtıfffff hihoyyyt
4-)müebbetsevdam................1 eylül pozitif hihoyyyt
5-)guz_.................................1 eylül
6-)basubadelmevt...................2 eylül(2.deneme) pozitifffffff hihoyyyt
7-)taf....................................2 eylül(3.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:
a_emet26..........................2 eylülbir sonraki aya insallah:hulya:
9-)elf_86...............................3 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
10-)_deren_...........................4 eylül(ilk deneme)pozıtıffffff hihoyyyt
11-)mannak............................4 eylül(2.deneme) bir sonraki aya insallahkaydirigubbakcemile2
12-)pearlheart.........................4 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
13-)abogado...........................4 eylul pozitiffffffffffffffhihoyyyt
14-)nurumm...........................4 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
15-)mutluluk84.......................4 eylul(ilk deneme) bir sonraki aya insallahkaydirigubbakcemile2
16-)yasersu............................5 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
17-)yagmuurr............................5 eylul(2. deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
1mysweetbaby....................6 eylul bir sonraki aya insallah kaydirigubbakcemile2
19-)esraersoy.........................7 eylülkaydirigubbakcemile2
20-)umutlubirben.......................7 eylulkaydirigubbakcemile2
21-)rainmistik..........................7 eylul 3. Deneme) pozitiffffffffffffff hihoyyyt
22-)seda7332..........................8 eylül(2.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
23-)hilmi_ve_fatma.................8 eylül
24-)cevizlikek..........................8 eylul
25-)poti...................................8 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
26-)cileklisakiz.........................8 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
27-)pinks................................9 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
2sevgi.................................9 eylül
29-)duruşah...........................10 eylül...tup bebek tedavisine basladi hayirli olsun:hulya:
30-)böğürtlen.........................10 eylül
31-)derin26............................10 eylül(3.deneme)
32-)sale..................................11 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt
33-)only_smile........................11 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
34-)sevilaycan........................11 eylül(14.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
35-)keramos...........................11 eylul( 2.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
36-)mistrall..............................11 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
37-)gülsah84...........................12 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
3miray_80........................12 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
39-)asos................................12 eylul
40-)aytasi84...........................12 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
41-)esma-22.........................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
42-)nebileyim.........................13 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt
43-)nurun..............................13 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
44-)zeynep............................13 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
45-)muhasebe_2910...............13 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
46-)eslem...................................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
47-)mericc....................................13 eylul]kaydirigubbakcemile2
4medicalsecreter........................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
49-)tırtılkurabiye.....................15 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
50-)melegm08........................16 eylül bir sonraki aya insallah :hulya:
51-)ervava..............................16 eylulkaydirigubbakcemile2
52-)yasamak..........................16 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
53-)nurun41.............................16 eylulkaydirigubbakcemile2
54-)ozlemk................................16 eylul (8.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
55-)fasta....................................16 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
..-)gulesram..............................17 eylul pozitiffffffffffffff hihoyyyt
56-)eccu.................................18 eylul (ilk deneme)bir sonraki aya insallah :hulya:
57-)yuba....................................18 eylul(5.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
5bonbonşekerim.................19 eylül(6.deneme)kaydirigubbakcemile2
59-)dosthane...........................19 eylül(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
60-)umursama...........................19 eylul(7.deneme)kaydirigubbakcemile2
61-)senanur................................19 eylul(ilk deneme)kaydirigubbakcemile2
62-)minidugu...........................20 eylül(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
63-)ensarnaz.............................20 eylul(3.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:
..-)elfy......................................20 eylulkaydirigubbakcemile2
64-)ademerve..........................21 eylül(2. deneme) pozitiffffffffffffff hihoyyyt
65-)optimist_balim.................21 eylul(3.deneme))kaydirigubbakcemile2
66-)hbyrm...............................22 eylul kaydirigubbakcemile2
67-)sabiharana........................22 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
6atlanta...............................22 eylül(2.deneme)kaydirigubbakcemile2
69-)mse121822..........................22 eylul(9.deneme)kaydirigubbakcemile2
70-)molecul.................................22 eylul (4.deneme)kaydirigubbakcemile2
..-)ateskum................................22 eylulkaydirigubbakcemile2
71-)şeker-leblebi......................23 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
72-)tooxic................................23 eylul(5.deneme)kaydirigubbakcemile2
73-)tedirgin_..............................23 eylul kaydirigubbakcemile2
74-)ofline.................................24 eylülkaydirigubbakcemile2
75-)gurbetguzeli.......................24 eylul kaydirigubbakcemile2
76-)gulgamze..........................25 eylülkaydirigubbakcemile2
77-)mutluyum.........................25 eylul(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
7alize28..............................25 eylul kaydirigubbakcemile2
..-)gunslinger............................25 eylulkaydirigubbakcemile2
79-)pptya87...........................26 eylulkaydirigubbakcemile2
80-)smirna35..........................26 eylül (4.deneme)kaydirigubbakcemile2
81-)eylulmavi.......................26 eylulkaydirigubbakcemile2
82-)love_honey.......................26 eylul (5.deneme)kaydirigubbakcemile2
83-)tugbaakyavas_1983.............26 eylul(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
84-)datca83..............................26 eylul kaydirigubbakcemile2
85-)sumak.............................27 eylülkaydirigubbakcemile2
86-)nurselcagri.........................27 eylulkaydirigubbakcemile2
87-)elixsir................................28 eylulkaydirigubbakcemile2
8seydam..............................28 eylulkaydirigubbakcemile2
89-)zeynebce..........................28 eylulkaydirigubbakcemile2
90-)karats..............................29 eylülkaydirigubbakcemile2
91-)pocapoca.........................29 eylulkaydirigubbakcemile2

inş sen hamilesindir canım yaa...ben burda okudum o karışımı kullanan bazı kişiler
doktora gidip adet söktürücü kullanarak adet olmuşlar..o yüzden canım sıkıldı..Keşke hamile olsam..kandada artık baktırrım bu hafta içinde..

Allahim saglicakla kucgina almayinasip tsin hayirli hamislikler dogumlar ve buyumeler nasipetsin Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinnn aminnnnn

Canım benim yaa;bana vaktinizi ayırıp bu kadar önemsediniz ya ne desem bilmiyorum;dokunsalar ağlıcammm....
Allah razı olsun canım benim....Sizlere çok ama çok dua edicemm bundan sonra emin olun kızlar

canim ya ne gibi rahatsizlgi var esinin özel degilse canim yaaaa
insallah hamissindir ben his yapmadim okuru hic bilmiyorummmCADIARZU

canım eşim azospermi yani sperm yok (( ilk testimizde sıfırdı, 2. testte 100000 sperm çıktı..bu hafta içinde 3. testi yaptırcaz..inş ondada bir sayı görürüz..eşimin durumunu temmuzda öğrendik, ve yıkıldık..3 senelik evliyim ve 2,5 yıldır korunmuyorduk ama olmadı..demekki eşimdenmiş..öle işte benim hikayem, o yüzden hamile olmak bana mucize olur :)) keşke olsam, bence o karışımdan oldu, düzenimide bozduk manyak gibi..

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::sm_cool:a.s.tebriklerrrrrrrrrrrrrr canimmmmm hemen bir ticker yap kizzzzzzzzzzz darisi diger kizlarin basinaaaaaaa sukur Alllahimmmmmm

Canım benim ya Allah razı olsun;hepinizden inşallah..
Benimle heyecanladınız yanımda oldunuz...
sizler için tek tek ayrı ayrı dua edicem canlarım...En yakında inşallah sizlerinde göbüşeri bebişlerle dolar:Saruboceq:

karışımı ne kadar süre kullandın ki sen.Bence sen kan tahlilini yarın yaptır canım.zaman kaybederek kendini strese sokma.Belki müjdeli bir haberde sen verirsin İNŞALLAHHHHHH.

Canım benim yaa;bana vaktinizi ayırıp bu kadar önemsediniz ya ne desem bilmiyorum;dokunsalar ağlıcammm....
Allah razı olsun canım benim....Sizlere çok ama çok dua edicemm bundan sonra emin olun kızlar

hayırlı olsun canım benim..ya birşey sormak istiyorum sen adet günün gelmeden mi test yaptırdın?? ne zamandır bekliyordun hamile olmayı..çok sevindim sizin adınıza..sağlıkla büyütürsünüz inşAllah..

tebrikler adamerve çok sevindim adına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllah darısı bizlerin başınaopuyorumnanaktan

Allahıma çok şüküüür...gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşaallah..çok sevindim gerçekten...darısı başımıza:Saruboceq:

karışımı ne kadar süre kullandın ki sen.Bence sen kan tahlilini yarın yaptır canım.zaman kaybederek kendini strese sokma.Belki müjdeli bir haberde sen verirsin İNŞALLAHHHHHH.

canım ben karışımı sanırım 10 gün kullandım..öle abatmamıştımda ama bilmiyorum, belki dediğin gibi yarın kandan baktırayım olmazsa...ya hamile olamayacağım için ben pek istemedim baktırmayı, orda sonucu alınca eşim benden daha çok üzülüyor..o yüzden sevmiyorum..

hayırlı olsun canım tebrik ederim Allah isteyen herkese versin darısı başımıza.opuyorumnanaktan

kızlar benkırmızı kartı yedim gene...bu benim 9. denememdimafoldumben

Anladım canım benim.İlk defamı bu kadar gecikti.Ama bak rahim filmi çektirmek bile bazen sürprizler yapabiliyor.Çevremde örneği çok.Kan tahlilini yaptır canım sen yine.Ümitsizliğe kapılma.İnan hiç belli olmaz.

oy oy oy çok sevindim inan ..Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş...

dualarını bekliyoruz biz deopuyorumnanaktan

oy oy oy çok sevindim inan ..Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş...

dualarını bekliyoruz biz deopuyorumnanaktan

Amin canım benimm çok teşekkür ediyorum...
Tabiki de her daim dualarımda olcaksını ınsallah Rabbim en tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…