Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

tebrikler adamerve çok sevindim adına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllah darısı bizlerin başınaopuyorumnanaktan

Amin canım inşallah Rabbim'in izniyle rahat bir hamilelik hayırlı bir doğum yaşarım.
Ve tez zamanlarda sizlerden bu haberi duymak dileklerimle inşallah canım....:Saruboceq:

evet canım geçen seneden beri ilk defa bu kadar gecikme oldu..Rabbim keşke bana da meleğimi verse, Allah'tan ümit kesilmez ama bizim doğal yoldan imkansız..Tabi rabbim ol derse olur ve inş ölede olmuştur..yoka şubatta tüp bebeğe başlıcaz, sperm çıkarsa dondurtup (( Rabbim isteyen herkese verir inş..Kandan baktırırsam mutlaka yazarım buraya sonucu..

ayyyyyy çok sevindim hayırlı olsun

Tamam canım sonucu mutlaka yaz olurmu.Allahım senide meleğine kavuştursun hiç beklemediğin bir anda.inşallahh,,,:Saruboceq:

tebrıkler mervecım hayırlı olsun hamişin duası kabul olurmuş bizler için dua et cnm:hulya:

ademerve uzun zamandır yazdıkları takip ediyorum ve inan bugün o kadar çok merak ettim ki sonucunu pozitif olmasına çokk sevindim allah kucağına almayı nasip eder inşallah bbizim için çokk çok dua et olurmu canım

ademmerve:maşaallah maşaallah çok sevindim canım tebriklerrrrr...inş rabbim kucağına almayı da nasip eder...

Sağol canım benım ya çook teşekkür ederim;Allah razı olsun...
Amin canım...Bugünden itibaren dualarım hep sizinle canlar...
Rabbim aratmasın tez zamanda göndersin meleklerinizi inşallah:Saruboceq:

ayy canım inş bnimki de ekime kaldı işte...
nolur bize de dua etttt....

Tabiki de edicem canım sen içini ferah tut...
Allah'ımın izniyle inanıyorum ki ekimde çoğunuzdan bu haberi alıcam...
O yüzden sabırsızlıkla bekliyorum...
ama yeterli moralın yuksek olsun sen iyi ol...

1-)seyhas............................?? eylul (ilk deneme)
2-)melisdeniz........................1 eylul (ilk deneme) bir sonraki aya insallahhh:hulya:
3-)zehra1025........................ pozıtıfffff hihoyyyt
4-)müebbetsevdam................1 eylül pozitif hihoyyyt
5-)guz_.................................1 eylül
6-)basubadelmevt...................2 eylül(2.deneme) pozitifffffff hihoyyyt
7-)taf....................................2 eylül(3.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:
a_emet26..........................2 eylülbir sonraki aya insallah:hulya:
9-)elf_86...............................3 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
10-)_deren_...........................4 eylül(ilk deneme)pozıtıffffff hihoyyyt
11-)mannak............................4 eylül(2.deneme) bir sonraki aya insallahkaydirigubbakcemile2
12-)pearlheart.........................4 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
13-)abogado...........................4 eylul pozitiffffffffffffffhihoyyyt
14-)nurumm...........................4 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
15-)mutluluk84.......................4 eylul(ilk deneme) bir sonraki aya insallahkaydirigubbakcemile2
16-)yasersu............................5 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
17-)yagmuurr............................5 eylul(2. deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
1mysweetbaby....................6 eylul bir sonraki aya insallah kaydirigubbakcemile2
19-)esraersoy.........................7 eylülkaydirigubbakcemile2
20-)umutlubirben.......................7 eylulkaydirigubbakcemile2
21-)rainmistik..........................7 eylul 3. Deneme) pozitiffffffffffffff hihoyyyt
22-)seda7332..........................8 eylül(2.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
23-)hilmi_ve_fatma.................8 eylül
24-)cevizlikek..........................8 eylul
25-)poti...................................8 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
26-)cileklisakiz.........................8 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
27-)pinks................................9 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
2sevgi.................................9 eylül
29-)duruşah...........................10 eylül...tup bebek tedavisine basladi hayirli olsun:hulya:
30-)böğürtlen.........................10 eylül
31-)derin26............................10 eylül(3.deneme)
32-)sale..................................11 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt
33-)only_smile........................11 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
34-)sevilaycan........................11 eylül(14.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
35-)keramos...........................11 eylul( 2.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
36-)mistrall..............................11 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
37-)gülsah84...........................12 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
3miray_80........................12 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
39-)asos................................12 eylul
40-)aytasi84...........................12 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
41-)esma-22.........................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
42-)nebileyim.........................13 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt
43-)nurun..............................13 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
44-)zeynep............................13 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
45-)muhasebe_2910...............13 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
46-)eslem...................................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
47-)mericc....................................13 eylul]kaydirigubbakcemile2
4medicalsecreter........................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
49-)tırtılkurabiye.....................15 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
50-)melegm08........................16 eylül bir sonraki aya insallah :hulya:
51-)ervava..............................16 eylulkaydirigubbakcemile2
52-)yasamak..........................16 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
53-)nurun41.............................16 eylulkaydirigubbakcemile2
54-)ozlemk................................16 eylul (8.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
55-)fasta....................................16 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
..-)gulesram..............................17 eylul pozitiffffffffffffff hihoyyyt
56-)eccu.................................18 eylul (ilk deneme)bir sonraki aya insallah :hulya:
57-)yuba....................................18 eylul(5.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
5bonbonşekerim.................19 eylül(6.deneme)kaydirigubbakcemile2
59-)dosthane...........................19 eylül(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
60-)umursama...........................19 eylul(7.deneme)kaydirigubbakcemile2
61-)senanur................................19 eylul(ilk deneme)kaydirigubbakcemile2
62-)minidugu...........................20 eylül(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
63-)ensarnaz.............................20 eylul(3.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:
..-)elfy......................................20 eylulkaydirigubbakcemile2
64-)ademerve..........................21 eylül(2. deneme) pozitiffffffffffffff hihoyyyt
65-)optimist_balim.................21 eylul(3.deneme))kaydirigubbakcemile2
66-)hbyrm...............................22 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
67-)sabiharana........................22 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
6atlanta...............................22 eylül(2.deneme)kaydirigubbakcemile2
69-)mse121822..........................22 eylul(9.deneme)kaydirigubbakcemile2
70-)molecul.................................22 eylul (4.deneme)kaydirigubbakcemile2
..-)ateskum................................22 eylulkaydirigubbakcemile2
71-)şeker-leblebi......................23 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
72-)tooxic................................23 eylul(5.deneme)kaydirigubbakcemile2
73-)tedirgin_..............................23 eylul kaydirigubbakcemile2
74-)ofline.................................24 eylülkaydirigubbakcemile2
75-)gurbetguzeli.......................24 eylul kaydirigubbakcemile2
76-)gulgamze..........................25 eylülkaydirigubbakcemile2
77-)mutluyum.........................25 eylul(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
7alize28..............................25 eylul kaydirigubbakcemile2
..-)gunslinger............................25 eylulkaydirigubbakcemile2
79-)pptya87...........................26 eylulkaydirigubbakcemile2
80-)smirna35..........................26 eylül (4.deneme)kaydirigubbakcemile2
81-)eylulmavi.......................26 eylulkaydirigubbakcemile2
82-)love_honey.......................26 eylul (5.deneme)kaydirigubbakcemile2
83-)tugbaakyavas_1983.............26 eylul(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
84-)datca83..............................26 eylul kaydirigubbakcemile2
85-)sumak.............................27 eylülkaydirigubbakcemile2
86-)nurselcagri.........................27 eylulkaydirigubbakcemile2
87-)elixsir................................28 eylulkaydirigubbakcemile2
8seydam..............................28 eylulkaydirigubbakcemile2
89-)zeynebce..........................28 eylulkaydirigubbakcemile2
90-)karats..............................29 eylülkaydirigubbakcemile2
91-)pocapoca.........................29 eylulkaydirigubbakcemile2

kizlar soyle gecmisten gelerek ben bir okuyayim son 10 sayfayi duzgunce okuyamadim belki kacirdigim yorumlar vardir
bugun kendimi kek pasta yapmaya verdim aklima getirmemeye calisiyorum hasta oldugumu

ademerve çok sevindim allah mutluluğunu daim etsin tez vakitte bebeğini kucağını alırsın inşallah eli ayağı sağlam anasına babasına saygılı bir evlat olur inşallah

kizlar soyle gecmisten gelerek ben bir okuyayim son 10 sayfayi duzgunce okuyamadim belki kacirdigim yorumlar vardir
bugun kendimi kek pasta yapmaya verdim aklima getirmemeye calisiyorum hasta oldugumu

canım ben de listeyi yeni gördüm senin isminin önünde de bir dahaki deneme yazıyor.
üzülme canım hayırlısı buymuş deyip umutla bir dahaki ayı bekleyecez.
inş bebişlerimiz gelecek..

yuppppphiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiŞenizŞeniz tebrikediyorum canım. allahım saglıklıı bi sekilde kucagına almayı nasip etsin arkadaşım.allahım sorunsuz bi hamilelik nasip etsin cok ama cok sevindimmmmmmmmmm:lepi:

melisacim bu gecikmelere sebep olan o kadar sey varki Allah bilir ne sebeple seninkide gecikiyor hayatim benim her ay 32 gunde bir olurdu ne guzel duzenli duzenli agustos ayinda tam 41. gunde oldum hamile zannettim kendimi ama testler hep negatif cikiyordu sonunda geldi bu ay da 36. gunde olsum simdi korkmaya basladim kist felan mi oldu acaba diye off yurtdisindada doktora gitemk cok mesele anlatamam bayramda turkiyeye gidersem hemn solugu doktorda alicam yani canim canini sikma belki dedigin gibi balfalan sebep olmustur stres bile sebep olabilir cunku boyle burada okuduklarimizla kendimizi heyecanlandiriyor ve etkiliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…