tebrikler adamerve çok sevindim adına allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllah darısı bizlerin başınaopuyorumnanaktan
Anladım canım benim.İlk defamı bu kadar gecikti.Ama bak rahim filmi çektirmek bile bazen sürprizler yapabiliyor.Çevremde örneği çok.Kan tahlilini yaptır canım sen yine.Ümitsizliğe kapılma.İnan hiç belli olmaz.
ayyyyyy çok sevindim hayırlı olsunkızlar ben geldim...
Müjdeyle geldim beta hcg değerim 98,2 çıktı.yaklaşık 3haftalık hamileymişim....
Hala inanıyorum;kasıklarımın ağrısından da pek bişi anlayamadım kızlar....
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin,hepinize çok çok dua edicem canlarım...
ayyyyyy çok sevindim hayırlı olsun
evet canım geçen seneden beri ilk defa bu kadar gecikme oldu..Rabbim keşke bana da meleğimi verse, Allah'tan ümit kesilmez ama bizim doğal yoldan imkansız..Tabi rabbim ol derse olur ve inş ölede olmuştur..yoka şubatta tüp bebeğe başlıcaz, sperm çıkarsa dondurtup(( Rabbim isteyen herkese verir inş..Kandan baktırırsam mutlaka yazarım buraya sonucu..
Kızlar ben geldim...
Müjdeyle geldim beta hcg değerim 98,2 çıktı.Yaklaşık 3haftalık hamileymişim....
tebrıkler mervecım hayırlı olsun hamişin duası kabul olurmuş bizler için dua et cnm:hulya:
ademerve uzun zamandır yazdıkları takip ediyorum ve inan bugün o kadar çok merak ettim ki sonucunu pozitif olmasına çokk sevindim allah kucağına almayı nasip eder inşallah bbizim için çokk çok dua et olurmu canım
ademmerve:maşaallah maşaallah çok sevindim canım tebriklerrrrr...inş rabbim kucağına almayı da nasip eder...
Amin canım,çook teşekkür ediyorum...
Rabbim sana da nasip etsin inşallah;sağlıkla ve hayırlısıyla:Saruboceq:
ayy canım inş bnimki de ekime kaldı işte...
nolur bize de dua etttt....
Kızlar ben geldim...
kizlar soyle gecmisten gelerek ben bir okuyayim son 10 sayfayi duzgunce okuyamadim belki kacirdigim yorumlar vardir
bugun kendimi kek pasta yapmaya verdim aklima getirmemeye calisiyorum hasta oldugumu
Kızlar ben geldim...
selam kızlar benim bir sorum olacaktı bende adetimi bekliyorum ama hala olmadım..son adetim 16 ağustos ve ben düzenli adet gören biriyim..ve bu ay 12 veya 13 eylülde hastalanmam gerekiyordu ancak bugün itibariyle hala hastalanmadım..bizim sorunumuz eşimden kaynaklı, ve geçen ay rahim filmi çektirdim ayrıca bal-tarçın-çörek otunu 10 gün kullandım..Acaba o gecikme yaparmı? çünkü dün test yaptım ama negatifti, zaten hamile olmak mucize olur..sizde bidaha ne zaman test yapayım..bide hiç bir hamilelik belirtisi yok..
kızlar üstteki sorumu 175 sayfada dün yazdım ama malesef kimse kimse cevap vermedi ve tekrar sorayım dedim..umarım bu sefer cevap verirsiniz..
canım ben de listeyi yeni gördüm senin isminin önünde de bir dahaki deneme yazıyor.
üzülme canım hayırlısı buymuş deyip umutla bir dahaki ayı bekleyecez.
inş bebişlerimiz gelecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?