Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

kızlar adetime daha var ama bugün sol kasığımda şiddetli bir ağrı var anlamadım gitti bu hafta yumurtlama haftası ondanmı ağrıyo acaba beni bilgilendirin

eger öyleise asilamanin falan yarari yokmu canimmmm böyle sans olmasi lazim yaniii

kizlar soyle gecmisten gelerek ben bir okuyayim son 10 sayfayi duzgunce okuyamadim belki kacirdigim yorumlar vardir
bugun kendimi kek pasta yapmaya verdim aklima getirmemeye calisiyorum hasta oldugumu

hayırlısı olsun canım. insallah bir daha ki aya ümidinihic yitirmee hamilelik önceside öyle pasta börekleri götürüp cok kiloo almaananiknaniklülülülülülü

kızlar adetime daha var ama bugün sol kasığımda şiddetli bir ağrı var anlamadım gitti bu hafta yumurtlama haftası ondanmı ağrıyo acaba beni bilgilendirin

canim yumurtlama doneminde cogu bayanda kasiklarda agri oluyor hatta bazi baynlar test falan kullanmiyor bu agrilardan biliyorlar yumurtladiklarini buyuk ihtimal seninde yumurtlama donemindir

ondandır canım yumurtlama zamanında oluyo öyle agrılar aslında hep oluyodur yumurtlama döneminde ama belki yeni farketmissindir.tabii bebbisisteyince her seye dikkat ediyoruz ya ondan agrımı var akıntımı var su mu var bumu var diyee.

hayırlısı olsun canım. insallah bir daha ki aya ümidinihic yitirmee hamilelik önceside öyle pasta börekleri götürüp cok kiloo almaananiknaniklülülülülülü

dogru diyosun hayatim dikkat etmek lazim zaten esim sagolsun benim cok yememe firsat vermez kendi yemesinden kucuk tepsi ile yaptim keki o kime yetecek diyor bana dusun

valla ben ilk defa hissediyorum böyle bir ağrıyı belkide vardıda bu kadar önemsememiştim bu haftayı boş geçirmeyeyim bari eylül ayı boş geçti bari ekim dolu geçsin

yuppppphiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiŞenizŞeniz tebrikediyorum canım. allahım saglıklıı bi sekilde kucagına almayı nasip etsin arkadaşım.allahım sorunsuz bi hamilelik nasip etsin cok ama cok sevindimmmmmmmmmm:lepi:

Canım benimm çook teşekkür ederimm çok sağol...
Darısı tez zamanda sizlere artık bundan sonra sizleri takip edicem inşallah...Hayırlı haberlerinizi beklicm...
bana çok destek oldunuz gerçekten ya mutlulugumu heyecanımı en içten samimiyetle paylaştınız canlarım bnimkaydirigubbakcemile5

eger öyleise asilamanin falan yarari yokmu canimmmm böyle sans olmasi lazim yaniii

malesef canım, bizim direkt tüp bebek..Oda sperm bulunursa..ama bizim topiktede mucizeler oluyor..3-4 spermle doğal yoldan hamile kalan arkadaşlarımız var, sperm bulunup tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar var ama tabi nadir..İnş rabbim banada mucizesini vermiştir bu ay..O kadar çok isterimki bunu anlatamam...Tabi hayırlısı olsun hakkımızda..

insallah mucizen olmustur canım insallah hamilesindir. allahdan ümit kesilmez o nasip edecekse eder. bende cok okudum bu sitede bu durmda olup hamis kalan hele rahim filminden sonra hemen hamile kalan insallah öyle olurrr

gözlerimden yaslar ip gibi akıyor nasıl mutlu oldum anlatamam :)) ayy bebişlerimiz aynı anda dogacak..Cok sukur rabbime...Bebişlerimizi saglıkla kucagımıza almak nasip olur inşallah canım...

kızlar benimde bugün olmam gerekiyordu ama yok.dün tahlil yaptım kocaman bir tek çizgi.Zaten bu ay hiç ümitli değilim. hiç ağrımda yok.2 gün öncesinden başlardı ağrılarım.sadece göğüslerimde ağrı var o kadar.bal çörekotu ve tarçın karışımını kullanmıştım acaba bumu geciktirdi yaa.Aranızda bu karışımı kullanıp adeti geciken varmı.

gözlerimden yaslar ip gibi akıyor nasıl mutlu oldum anlatamam :)) ayy bebişlerimiz aynı anda dogacak..Cok sukur rabbime...Bebişlerimizi saglıkla kucagımıza almak nasip olur inşallah canım...

Canım benim ya ağlama kıyamam bak ben de ağlarım yoksa:gitme:
İnşallah birbirimizn bu süreçte destekçisi oluruz yardım ederiz ve bebeklerimizi kucağımza sağlıkla alırız canımmmm:Saruboceq:

bir de canım sen kan testinde öğrendiğinde ne kadarlıktı ve değerin neydi?

haydi ben cıkıyorum artık yarın calısıorum su bir hafta suu gibi akıp gecseee bende güzel haberler versem ne güzel olurrrrr. cicegi burnunda anneler siz simdi heyecandan uyuyamazsınızdaa iyi geceler kısslarrrr

haydi ben cıkıyorum artık yarın calısıorum su bir hafta suu gibi akıp gecseee bende güzel haberler versem ne güzel olurrrrr. cicegi burnunda anneler siz simdi heyecandan uyuyamazsınızdaa iyi geceler kısslarrrr

Uff yarın bana da iş var canım...
Ama senin için heyecanlı bir hafta olacak ınsallah da güzel haberler duyarz canım...
Hayırlı geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…