eger öyleise asilamanin falan yarari yokmu canimmmm böyle sans olmasi lazim yaniiicanım eşim azospermi yani sperm yok(( ilk testimizde sıfırdı, 2. testte 100000 sperm çıktı..bu hafta içinde 3. testi yaptırcaz..inş ondada bir sayı görürüz..eşimin durumunu temmuzda öğrendik, ve yıkıldık..3 senelik evliyim ve 2,5 yıldır korunmuyorduk ama olmadı..demekki eşimdenmiş..öle işte benim hikayem, o yüzden hamile olmak bana mucize olur :)) keşke olsam, bence o karışımdan oldu, düzenimide bozduk manyak gibi..
kizlar soyle gecmisten gelerek ben bir okuyayim son 10 sayfayi duzgunce okuyamadim belki kacirdigim yorumlar vardir
bugun kendimi kek pasta yapmaya verdim aklima getirmemeye calisiyorum hasta oldugumu
kızlar adetime daha var ama bugün sol kasığımda şiddetli bir ağrı var anlamadım gitti bu hafta yumurtlama haftası ondanmı ağrıyo acaba beni bilgilendirin
kızlar adetime daha var ama bugün sol kasığımda şiddetli bir ağrı var anlamadım gitti bu hafta yumurtlama haftası ondanmı ağrıyo acaba beni bilgilendirin
hayırlısı olsun canım. insallah bir daha ki aya ümidinihic yitirmee hamilelik önceside öyle pasta börekleri götürüp cok kiloo almaananiknaniklülülülülülü
yuppppphiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiŞenizŞeniz tebrikediyorum canım. allahım saglıklıı bi sekilde kucagına almayı nasip etsin arkadaşım.allahım sorunsuz bi hamilelik nasip etsin cok ama cok sevindimmmmmmmmmm:lepi:
dogru diyosun hayatim dikkat etmek lazim zaten esim sagolsun benim cok yememe firsat vermez kendi yemesinden kucuk tepsi ile yaptim keki o kime yetecek diyor bana dusun
eger öyleise asilamanin falan yarari yokmu canimmmm böyle sans olmasi lazim yaniii
Canım benimm çook teşekkür ederimm çok sağol...
Darısı tez zamanda sizlere artık bundan sonra sizleri takip edicem inşallah...Hayırlı haberlerinizi beklicm...
bana çok destek oldunuz gerçekten ya mutlulugumu heyecanımı en içten samimiyetle paylaştınız canlarım bnimkaydirigubbakcemile
burda herkesin düsüncesi bir oldugu icin herkes aynı seyleri düsündügü icin canım herkes biribirini cok iyi anlıyor.o yüzden sevinclerimizde üzüntülerimizde hepimizin oluyor. burdaki sıcaklık hic bir yerdeyok burdaki acıklık hic bi yerde yok iyiki bende bu forma üye olmusum diyorumm.
evet adamervecim dualarını bekliyoruz benimde son 1 hafta bu hafta nasıl sonlanacak cok merak ediyorum insallah rabbim banada benim gibi bekleyenlerede nasip eder bu güzel duyguyu.
malesef canım, bizim direkt tüp bebek..Oda sperm bulunursa..ama bizim topiktede mucizeler oluyor..3-4 spermle doğal yoldan hamile kalan arkadaşlarımız var, sperm bulunup tüp bebekle hamile kalan arkadaşlar var ama tabi nadir..İnş rabbim banada mucizesini vermiştir bu ay..O kadar çok isterimki bunu anlatamam...Tabi hayırlısı olsun hakkımızda..
Canım benimm çook teşekkür ederimm çok sağol...
Darısı tez zamanda sizlere artık bundan sonra sizleri takip edicem inşallah...Hayırlı haberlerinizi beklicm...
bana çok destek oldunuz gerçekten ya mutlulugumu heyecanımı en içten samimiyetle paylaştınız canlarım bnimkaydirigubbakcemile
burda herkesin düsüncesi bir oldugu icin herkes aynı seyleri düsündügü icin canım herkes biribirini cok iyi anlıyor.o yüzden sevinclerimizde üzüntülerimizde hepimizin oluyor. burdaki sıcaklık hic bir yerdeyok burdaki acıklık hic bi yerde yok iyiki bende bu forma üye olmusum diyorumm.
evet adamervecim dualarını bekliyoruz benimde son 1 hafta bu hafta nasıl sonlanacak cok merak ediyorum insallah rabbim banada benim gibi bekleyenlerede nasip eder bu güzel duyguyu.
İnşallah bebişin seninledir canım ve bizimle güzel haberler paylaşırsın dualarım senınle:Saruboceq:
Kızlar ben geldim...
Müjdeyle geldim beta hcg değerim 98,2 çıktı.Yaklaşık 3haftalık hamileymişim....
Hala inanıyorum;kasıklarımın ağrısından da pek bişi anlayamadım kızlar....
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin,hepinize çok çok dua edicem canlarım...
İnşallah bebişin seninledir canım ve bizimle güzel haberler paylaşırsın dualarım senınle:Saruboceq:
insallah canım benim insallah.allahıma sıgınıp ona güveniyorum birini aldı benden verende o alanda insaalh melegimi tez zamanda gönderecekk bana.
gözlerimden yaslar ip gibi akıyor nasıl mutlu oldum anlatamam :)) ayy bebişlerimiz aynı anda dogacak..Cok sukur rabbime...Bebişlerimizi saglıkla kucagımıza almak nasip olur inşallah canım...
haydi ben cıkıyorum artık yarın calısıorum su bir hafta suu gibi akıp gecseee bende güzel haberler versem ne güzel olurrrrr. cicegi burnunda anneler siz simdi heyecandan uyuyamazsınızdaa iyi geceler kısslarrrr
haydi ben cıkıyorum artık yarın calısıorum su bir hafta suu gibi akıp gecseee bende güzel haberler versem ne güzel olurrrrr. cicegi burnunda anneler siz simdi heyecandan uyuyamazsınızdaa iyi geceler kısslarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?