- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.621
bi anda hamilesin diyecektimKızlar bata 1 hafta var ovu testim bu normalmi bu şekilde olması
günaydın canım :)günaydın kızlar
haha inş o günleride görürüz :) dünü degerlendirdik zaten sabahta yaptım dünkine göre daha koyu çıktıbi anda hamilesin diyecektimbugünde yap eğer koyulaşırsa boş geçirme
o zaman benim fikrim bugünü de boş geçirmehaha inş o günleride görürüz :) dünü degerlendirdik zaten sabahta yaptım dünkine göre daha koyu çıktı
hahaha yok yahu buna da can derler bu ayı zaten bi dolu bi boş gecirmeye calıştıko zaman benim fikrim bugünü de boş geçirme
ahahah yapacak bir şey yokhahaha yok yahu buna da can derler bu ayı zaten bi dolu bi boş gecirmeye calıştık
günaydınGünaaayyydınn kızlarr
günaydın kaç gün oldu ki bekle biraz daha bakalımgünaydıııın :) kızlar ben hala hastalanmadım yaa. napıyım sizce bekliyim mi kendi kendine gelsin diye yoksa adet söktürücü mü kullanıyım. dün yine yaptım test tabikide negatif...
yavrum sat 21.09 iştegünaydın kaç gün oldu ki bekle biraz daha bakalım
baya gecmiş canım bilemedim ki şimdi sabredebilirsen azıcık daha bekleyavrum sat 21.09 işte
mesela mesela ne kadarcıkbaya gecmiş canım bilemedim ki şimdi sabredebilirsen azıcık daha bekle
hahaha en azından bu ayın bitmesini beklemesela mesela ne kadarcık
günaydıııın :) kızlar ben hala hastalanmadım yaa. napıyım sizce bekliyim mi kendi kendine gelsin diye yoksa adet söktürücü mü kullanıyım. dün yine yaptım test tabikide negatif...
Bgn de benm adet tarihimdi. kan verdm yine. yarım saate çıkar sonçlar. dua edin
kuzum klomen kullandım ya bu ay yine. doktorum 40 günü geçirme adet için demişti geçiceğini düşündüğünde klomen kullandıysan tarlusal kullanabilirsin demişti. bundan onceki bir kaç aydada yaptık aynısını. oyüzden biliyorum. ben öyle pek kafama göre ilaç kullanan bi tip dğilimdir :) ilaç kullanmayıda pek sevmem aslında yani :)Bu adet söktürücüyü doktor mu verdi yoksa jendin mi aldın bi yerden
kuzum klomen kullandım ya bu ay yine. doktorum 40 günü geçirme adet için demişti geçiceğini düşündüğünde klomen kullandıysan tarlusal kullanabilirsin demişti. bundan onceki bir kaç aydada yaptık aynısını. oyüzden biliyorum. ben öyle pek kafama göre ilaç kullanan bi tip dğilimdir :) ilaç kullanmayıda pek sevmem aslında yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?