Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

40 günü geçmesin demişti klomen kullansanda kullanmasanda. bu ay sizce klomen kullanıyım mi sizce? yoksa bir süre kadar hiç bişey kulanmasam mı?
klomen kullanma bakalım bu ay bide öle dene,inofolic demiştim ya sana kullanmadın dimi sen onu :)

günaydın :) ben bebek haberimi 2 gün önce aldım umarım darısı tüm isteyenlere olur.

ilkinilkin pek takip edemedim ne yaptın tekrar tahlil verdin mi? değerler de yükselme var mı canım

Hayırlısı olsun ben evet yaptrdm tahlil. bgn adet.günümdü işte. ptesi 29, çarşamba 118, bugün de 375 çıktı

Senin kaç çıktı değerin

Hayırlısı olsun ben evet yaptrdm tahlil. bgn adet.günümdü işte. ptesi 29, çarşamba 118, bugün de 375 çıktı

Senin kaç çıktı değerin

Teşekkür ederim canım senin içinde çok sevindim benim gecikmemin 4. günü 1761 di geçen ay reglim biter bitmez gebe kalmışım suan 4 hafta 6 gündeyim canım

günaydın :) ben bebek haberimi 2 gün önce aldım umarım darısı tüm isteyenlere olur.

ilkinilkin pek takip edemedim ne yaptın tekrar tahlil verdin mi? değerler de yükselme var mı canım
hadi hayırlısı canım benim. allah analı babalı büyütsün, herşeyden önce sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin :)

İns
inşallah canım benim. bi gün bende yazıveriyim şurdan hamileyim diye yani. Allah inşallah bana ve isteyen herkese hayırlı vakitte nasip etsin.
İnşallah canim suan ezan okunuyo bizim memlekette dua ettim senin icin Rabbim gönlüne göre versin ins

yok daha kullanmadım. ne zaman, nasıl kullanılır onu bilmiyorum
canım söylemiştim ama ben sana gecen gün :) istediğin zaman başlayabilirsin,gıda taksviyesi olarak geciyor özelikle pko hastalarının kullandığı bir folikasit bu,prospektüsünde bu şekilde yazıyor,sabah akşam ac karna olmak üzere günde 2 defa.ben doktora da sordum ne olur olmaz diye kullanabilirsin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…