- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.641
hadi gözün aydın maşallah cok guzel degerinSonucum çıktı kızlar 375
maşaallah canım benim :) artık inan yoksa gelip sarsıcam seni heSonucum çıktı kızlar 375
40 günü geçmesin demişti klomen kullansanda kullanmasanda. bu ay sizce klomen kullanıyım mi sizce? yoksa bir süre kadar hiç bişey kulanmasam mı?O zaman iç madem doktor öyle dedi bekletme
klomen kullanma bakalım bu ay bide öle dene,inofolic demiştim ya sana kullanmadın dimi sen onu :)40 günü geçmesin demişti klomen kullansanda kullanmasanda. bu ay sizce klomen kullanıyım mi sizce? yoksa bir süre kadar hiç bişey kulanmasam mı?
maşaallah canım benim :) artık inan yoksa gelip sarsıcam seni he
günaydın :) ben bebek haberimi 2 gün önce aldım umarım darısı tüm isteyenlere olur.
ilkinilkin pek takip edemedim ne yaptın tekrar tahlil verdin mi? değerler de yükselme var mı canım
40 günü geçmesin demişti klomen kullansanda kullanmasanda. bu ay sizce klomen kullanıyım mi sizce? yoksa bir süre kadar hiç bişey kulanmasam mı?
hadi gözün aydın maşallah cok guzel degerin
Hayırlısı olsunben evet yaptrdm tahlil. bgn adet.günümdü işte. ptesi 29, çarşamba 118, bugün de 375 çıktı
Senin kaç çıktı değerin
yok daha kullanmadım. ne zaman, nasıl kullanılır onu bilmiyorumklomen kullanma bakalım bu ay bide öle dene,inofolic demiştim ya sana kullanmadın dimi sen onu :)
Teşekkür ederim canım senin içinde çok sevindim benim gecikmemin 4. günü 1761 di geçen ay reglim biter bitmez gebe kalmışım suan 4 hafta 6 gündeyim canım
hadi hayırlısı canım benim. allah analı babalı büyütsün, herşeyden önce sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin :)günaydın :) ben bebek haberimi 2 gün önce aldım umarım darısı tüm isteyenlere olur.
ilkinilkin pek takip edemedim ne yaptın tekrar tahlil verdin mi? değerler de yükselme var mı canım
Teşekkürler canim evet gittim 10 gün sonrasi için tekrar çağırdı suan çok küçük olduğu için tam görünmediHadi hayırlısı olsun inşallah. doktora gittin mi bu arada
Amin tatlım darısı seninle birlikte tüm isteyenlere inş :)hadi hayırlısı canım benim. allah analı babalı büyütsün, herşeyden önce sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin :)
inşallah canım benim. bi gün bende yazıveriyim şurdan hamileyim diye yani. Allah inşallah bana ve isteyen herkese hayırlı vakitte nasip etsin.Amin
Amin tatlım darısı seninle birlikte tüm isteyenlere inş :)
İnşallah canim suan ezan okunuyo bizim memlekette dua ettim senin icin Rabbim gönlüne göre versin insinşallah canım benim. bi gün bende yazıveriyim şurdan hamileyim diye yani. Allah inşallah bana ve isteyen herkese hayırlı vakitte nasip etsin.
canım söylemiştim ama ben sana gecen gün :) istediğin zaman başlayabilirsin,gıda taksviyesi olarak geciyor özelikle pko hastalarının kullandığı bir folikasit bu,prospektüsünde bu şekilde yazıyor,sabah akşam ac karna olmak üzere günde 2 defa.ben doktora da sordum ne olur olmaz diye kullanabilirsin dedi.yok daha kullanmadım. ne zaman, nasıl kullanılır onu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?