- 21 Ekim 2016
- 893
- 844
- 18
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.661
İnşallah canim suan ezan okunuyo bizim memlekette dua ettim senin icin Rabbim gönlüne göre versin insinşallah canım benim. bi gün bende yazıveriyim şurdan hamileyim diye yani. Allah inşallah bana ve isteyen herkese hayırlı vakitte nasip etsin.
İlk 5 de yer ayırdık sana elini cabuk tutbu arada 4.lükte gitti
İnşallah canim suan ezan okunuyo bizim memlekette dua ettim senin icin Rabbim gönlüne göre versin insinşallah canım benim. bi gün bende yazıveriyim şurdan hamileyim diye yani. Allah inşallah bana ve isteyen herkese hayırlı vakitte nasip etsin.
İlk 5 de yer ayırdık sana elini cabuk tutbu arada 4.lükte gitti
gözün aydın canım :) kucagınızada almak nasip olsun inşgünaydın :) ben bebek haberimi 2 gün önce aldım umarım darısı tüm isteyenlere olur.
ilkinilkin pek takip edemedim ne yaptın tekrar tahlil verdin mi? değerler de yükselme var mı canım
Amin canim teşekkürler darısı başınıza :)gözün aydın canım :) kucagınızada almak nasip olsun inş
kurban olurum :) sağol canım benim. inşallah görücez bizde o günleri Allah'ın izniyle :)İns
İnşallah canim suan ezan okunuyo bizim memlekette dua ettim senin icin Rabbim gönlüne göre versin ins
İlk 5 de yer ayırdık sana elini cabuk tut
hee ay doğru bak şimdi sen söyleyince hatırladım :) hastalanınca falanda kullansak bişey olmaz herhalde. bide çok pahalı sanırım bucanım söylemiştim ama ben sana gecen gün :) istediğin zaman başlayabilirsin,gıda taksviyesi olarak geciyor özelikle pko hastalarının kullandığı bir folikasit bu,prospektüsünde bu şekilde yazıyor,sabah akşam ac karna olmak üzere günde 2 defa.ben doktora da sordum ne olur olmaz diye kullanabilirsin dedi.Eki Görüntüle 1904248
hayırlı olsun canım :) 5.lik hala boş @esmeralda9 @Frdozkngünaydın :) ben bebek haberimi 2 gün önce aldım umarım darısı tüm isteyenlere olur.
ilkinilkin pek takip edemedim ne yaptın tekrar tahlil verdin mi? değerler de yükselme var mı canım
Canım hastaykende kullanabilirsin 25 tlcik :))hee ay doğru bak şimdi sen söyleyince hatırladım :) hastalanınca falanda kullansak bişey olmaz herhalde. bide çok pahalı sanırım bu
Hayalet bir çizgi var mı yoksa banamı öle geliyorhadi bakalım
sanki gördüm gibi ama yok gibi de
Programa göre 6 gün var bugun 21.gunumsanki gördüm gibi ama yok gibi deçok kararsız kaldım canım bekle biraz daha bence ne kadar var adetine?
canım çok varmış daha çalışmalara devamPrograma göre 6 gün var bugun 21.gunum
Bende cok silik gözüküyor yada beynim oyun oynuyor bana,burdan yok gibi gözüküyor , bi koşu kanmı versemcanım çok varmış daha çalışmalara devam
sen bilirsin ama bence biraz daha bekle :) bende bian gördüm gibi yada beynim bana da oyun oynuyor bir daha baktığımda göremedim kafayı felan yiyorum herhaldeBende cok silik gözüküyor yada beynim oyun oynuyor bana,burdan yok gibi gözüküyor , bi koşu kanmı versem
Hahahha yarın ilk idrarla bir daha yapayım ben en iyisisen bilirsin ama bence biraz daha bekle :) bende bian gördüm gibi yada beynim bana da oyun oynuyor bir daha baktığımda göremedim kafayı felan yiyorum herhalde
Çok hafif bi çizgi var sanki bilemedimEki Görüntüle 1904319 Kızlar bi bakın bunda belli oluyor mu çizgi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?