- 4 Mart 2015
- 401
- 439
- 33
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.681
Eki Görüntüle 1904319 Kızlar bi bakın bunda belli oluyor mu çizgi :)
Kendimi anarşik hissettim ama geldim kızlar banlanmisizda
Milletin muhabbetine niye salça oluyonuz kız :))Kendimi anarşik hissettim ama geldim kızlar banlanmisizda
Sen yarın bi kan versene canım yaEki Görüntüle 1904319 Kızlar bi bakın bunda belli oluyor mu çizgi :)
Yarın ilk idrarla tekrar yapıcam duruma göre pazartesi de kan veririm yada yarın :) hayırlısı olsun inşSen yarın bi kan versene canım ya
Var gibi duruyo inşallah öyledir
Cnm ben gördüm inşallah da vardırEki Görüntüle 1904319 Kızlar bi bakın bunda belli oluyor mu çizgi :)
İnş canım vardır :)Cnm ben gördüm inşallah da vardır
Canım bu arada gözün aydın hamilesin :)) cok sevindim Saglıklı gebelikler diliyorum sanaCnm ben gördüm inşallah da vardır
Günaydın dünkine bakarak biraZ daha net , burda yine cok belli olmuyor :)kızlar günaydın :)Frzee naptın tekrarlayabildin mi testi? yaptıysan atta bakalım. be pek görememiştim belki sabah ilk idrarda biraz daha belli etmiştir kendini...
gördüm vallaEki Görüntüle 1904608
Günaydın dünkine bakarak biraZ daha net , burda yine cok belli olmuyor :)
günaydın :) kaçak nerelerdesin ?kızlar günaydın :)Frzee naptın tekrarlayabildin mi testi? yaptıysan atta bakalım. be pek görememiştim belki sabah ilk idrarda biraz daha belli etmiştir kendini...
Eki Görüntüle 1904608
Hayırlısı olsun inş :)Gayet belliiii.benim de ilk yaptğm böyleydii. belki daha nile qz belliydi çünkü fotoda görnmüyodu hiç. yaaaa hadi.inşallahh.
yok yok baya net ben dün görememiştim ama bugün net yani :) haydeeee :E kan testi yaptır mutlakaEki Görüntüle 1904608
bir yerlerde değilim buralardayım da işta yazmadım. bi hamile olmayanınız ben kaldım, e yazcak bişeyimde kalmadı ne yapam bilemediğimden yazmayım en iyisi dedimgünaydın :) kaçak nerelerdesin ?
Hafta içi vereceğim kan :)yok yok baya net ben dün görememiştim ama bugün net yani :) haydeeee :E kan testi yaptır mutlaka
Daha kesin bir şey yok ama silik çizgide olsa bir umut işte,aslında umudumda yoktu bu ay :) sana dediğim inofolic kullan lütfen ben bir kutu bitirdim 30 adet 15 gün kullandım, dünde 2. Kutuya başladım, herşey Allahtan tabi ama ben onun vesile olduguna inanıyorum birde sogan kürünün faydası olduguna tabibir yerlerde değilim buralardayım da işta yazmadım. bi hamile olmayanınız ben kaldım, e yazcak bişeyimde kalmadı ne yapam bilemediğimden yazmayım en iyisi dedim
Daha kesin bir şey yok ama silik çizgide olsa bir umut işte,aslında umudumda yoktu bu ay :) sana dediğim inofolic kullan lütfen ben bir kutu bitirdim 30 adet 15 gün kullandım, dünde 2. Kutuya başladım, herşey Allahtan tabi ama ben onun vesile olduguna inanıyorum birde sogan kürünün faydası olduguna tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?