Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

yapıyorumyapıyorum olmuyo vakti değil demekki hayırlısı diyip geçicem artık napıyım. bıraktım eşya falan bakmayıda zaten :) belki buraya bile girmeyebilirim en azından bir süre için.
valla canım millet 3 5 dedi oldu yani sende canını sıkma :) hırs yapmalısın bence

Olmuş bu yaaaa :))))
Pzt nası beklicen şimdi tam zamanı yani hafta sonunun.
Hafta sonu yapmıyolar mı ki kan testi
PaZartesiye kdr bekleyeceğim şimdi silik oldugu için deger düşük cıkar kafamı ona takarım :) bata da 5 gün var zaten sabırla sakin bir şekilde beklemedeyim:)

sende durumlar nasıl canım ? @burcu1888
Valla mide bulantım yok gibi bişey, bu hafta 2 3 gün çok başım döndü o da geçti şimdi, şuan hamile değil gibiyim rahatım yani, 2 hafta sonra doktora gidicem ben de. Rahim ağzı dikişi için gün kararlaştırıcaz doktorla. Hayırlısıyla bi atlatsam şu operasyonu tüm derdim o şuanda,
Sen iyi misin?

Daha öncede yaşadıgım için aynı seyleri tecrübeyle sabit,kaptırmak istemiyorum kendimi daha erken oldugu için,pazartesi bile vermem belki bat günü veririm :)
Ne zamandı ki senin bat? valla ben demiştim gözümü sana diktim diye. ben kendmden hiç umutlu değildim, kesim diypdum ilk haber senden gelicek. inşş hamilesindirrrr

Ne zamandı ki senin bat? valla ben demiştim gözümü sana diktim diye. ben kendmden hiç umutlu değildim, kesim diypdum ilk haber senden gelicek. inşş hamilesindirrrr
4 gün var daha , haha evet sölemiştin ama ben inan ümitli diildim kendimden degerlendirmiştik bu ayı dolu dolu :) ama beklemiyordum gerçekten, ovu testinde pozitifi görmeseydim yine yapmazdm test :)kurt düştü içime ondan eger tuttuysa sat biter bitmez yumurtladım ben sanırım ki 6 gün kala test silik çıktı, hayırlısı inş hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…