- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.701
kız hadi ben senden hala ümitliyim :)bir yerlerde değilim buralardayım da işta yazmadım. bi hamile olmayanınız ben kaldım, e yazcak bişeyimde kalmadı ne yapam bilemediğimden yazmayım en iyisi dedim
Olmuş bu yaaaa :))))Eki Görüntüle 1904608
Günaydın dünkine bakarak biraZ daha net , burda yine cok belli olmuyor :)
yapıyorumyapıyorum olmuyo vakti değil demekki hayırlısı diyip geçicem artık napıyım. bıraktım eşya falan bakmayıda zaten :) belki buraya bile girmeyebilirim en azından bir süre için.kız hadi ben senden hala ümitliyim :)
valla canım millet 3 5 dedi oldu yaniyapıyorumyapıyorum olmuyo vakti değil demekki hayırlısı diyip geçicem artık napıyım. bıraktım eşya falan bakmayıda zaten :) belki buraya bile girmeyebilirim en azından bir süre için.
PaZartesiye kdr bekleyeceğim şimdi silik oldugu için deger düşük cıkar kafamı ona takarım :) bata da 5 gün var zaten sabırla sakin bir şekilde beklemedeyim:)Olmuş bu yaaaa :))))
Pzt nası beklicen şimdi tam zamanı yani hafta sonunun.
Hafta sonu yapmıyolar mı ki kan testi
hırs falan hikaye. valla iki günde bir yapmaya çalışıyorum. yastıktır vsdir uğraşıyorum :) olmuyo arkadaşım o yüzden en iyisi boşver diyip geçmek.valla canım millet 3 5 dedi oldu yanisende canını sıkma :) hırs yapmalısın bence
Bu ara hızımızı arttırdık senden de bi haber gelecek bak benden söylemesi max 2 ay veriyorum sana :))hırs falan hikaye. valla iki günde bir yapmaya çalışıyorum. yastıktır vsdir uğraşıyorum :) olmuyo arkadaşım o yüzden en iyisi boşver diyip geçmek.
valla canım dediğin kişi 1 hafta sonra hamile kalıyor şimdi de bi cinsiyet tahminine felan geçBu ara hızımızı arttırdık senden de bi haber gelecek bak benden söylemesi max 2 ay veriyorum sana :))
Ahahah yok artık o kadar değilvalla canım dediğin kişi 1 hafta sonra hamile kalıyor şimdi de bi cinsiyet tahminine felan geç:
Sen doktora gittin mi kalp atışlarını falan duydun mu?valla canım dediğin kişi 1 hafta sonra hamile kalıyor şimdi de bi cinsiyet tahminine felan geç:
geçen gördük keseyi haftaya cuma kalp atışı için gidecem bakalımSen doktora gittin mi kalp atışlarını falan duydun mu?
Valla mide bulantım yok gibi bişey, bu hafta 2 3 gün çok başım döndü o da geçti şimdi, şuan hamile değil gibiyim rahatım yani, 2 hafta sonra doktora gidicem ben de. Rahim ağzı dikişi için gün kararlaştırıcaz doktorla. Hayırlısıyla bi atlatsam şu operasyonu tüm derdim o şuanda,sende durumlar nasıl canım ? @burcu1888
geçen gördük keseyi haftaya cuma kalp atışı için gidecem bakalım
valla canım millet 3 5 dedi oldu yanisende canını sıkma :) hırs yapmalısın bence
PaZartesiye kdr bekleyeceğim şimdi silik oldugu için deger düşük cıkar kafamı ona takarım :) bata da 5 gün var zaten sabırla sakin bir şekilde beklemedeyim:)
Daha öncede yaşadıgım için aynı seyleri tecrübeyle sabit,kaptırmak istemiyorum kendimi daha erken oldugu için,pazartesi bile vermem belki bat günü veririm :)Nasıl dayanıyosun yaa valla helal olsun sana
Ne zamandı ki senin bat? valla ben demiştim gözümü sana diktim diye. ben kendmden hiç umutlu değildim, kesim diypdum ilk haber senden gelicek. inşş hamilesindirrrrDaha öncede yaşadıgım için aynı seyleri tecrübeyle sabit,kaptırmak istemiyorum kendimi daha erken oldugu için,pazartesi bile vermem belki bat günü veririm :)
4 gün var daha , haha evet sölemiştin ama ben inan ümitli diildim kendimden degerlendirmiştik bu ayı dolu dolu :) ama beklemiyordum gerçekten, ovu testinde pozitifi görmeseydim yine yapmazdm test :)kurt düştü içime ondan eger tuttuysa sat biter bitmez yumurtladım ben sanırım ki 6 gün kala test silik çıktı, hayırlısı inş hamileyimdirNe zamandı ki senin bat? valla ben demiştim gözümü sana diktim diye. ben kendmden hiç umutlu değildim, kesim diypdum ilk haber senden gelicek. inşş hamilesindirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?