- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.721
4 gün var daha , haha evet sölemiştin ama ben inan ümitli diildim kendimden degerlendirmiştik bu ayı dolu dolu :) ama beklemiyordum gerçekten, ovu testinde pozitifi görmeseydim yine yapmazdm test :)kurt düştü içime ondan eger tuttuysa sat biter bitmez yumurtladım ben sanırım ki 6 gün kala test silik çıktı, hayırlısı inş hamileyimdir
İnş canımBu ay kendinden zerre jmudu olmayanlsrın ayı sanırımbaşka konularda da denk geldim çoğu hiç beklemiyodum diyo. inşş senin de öyledir
Valla canim Benimde biraz bulantı olur gibi oldu başlarda şimdi geçti . benim içinde şimdilik bu sıkıntı yok :)Valla mide bulantım yok gibi bişey, bu hafta 2 3 gün çok başım döndü o da geçti şimdi, şuan hamile değil gibiyim rahatım yani, 2 hafta sonra doktora gidicem ben de. Rahim ağzı dikişi için gün kararlaştırıcaz doktorla. Hayırlısıyla bi atlatsam şu operasyonu tüm derdim o şuanda,
Sen iyi misin?
Ahaha :) anlayan anladı
teşekkür ederim canım :)
günaydın canım şimdiden hayırlı olsun diyelimİnş canım
tatlım çok teşekkür ederim :) hafta sonu giremedim biraz gecikmeli cvp veriyorum kusura bakmayın
tatlım çok teşekkür ederim :) hafta sonu giremedim biraz gecikmeli cvp veriyorum kusura bakmayın
günaydın canım teşekkür ederim çok,yarın kan vericem bugun idrar testi yaptım tekrar öncekilere bakarak daha netti ,hayırlısı olsun inş hepimizin hakkındagünaydın canım şimdiden hayırlı olsun diyeliminş bebek haberini alırız seninde. bende ümidim hiç yokken bebiş haberini aldım. sanırım kafaya çok takmamak gerek
En başta ben tabiki ne yani yokluğumu anlayamadın mıSen de mi
Ne bilelim meğer yasakmış bende tık yok tıkMilletin muhabbetine niye salça oluyonuz kız :))
BakFrzee hamile sanırım sıralama devam ediyo bi o bi de senden bekliyodum o tutturdu gibi sende hareket yok mu
hayırlı olsun canım çok sevindim senin için :) evet bir hamişimiz daha olduEki Görüntüle 1905338 Kızlar bugun ki çizgimiz daha net :) bu demek oluyor ki degerim yukseliyor inş :) yarında kan vericem :)
saol canım isteyen herkese versin rabbim :)hayırlı olsun canım çok sevindim senin için :) evet bir hamişimiz daha olduumarım kı sıra sendedir esmeralda9
Evet canım oldukça net, baya baya oldu bu iş :)Eki Görüntüle 1905338 Kızlar bugun ki çizgimiz daha net :) bu demek oluyor ki degerim yukseliyor inş :) yarında kan vericem :)
haha inş olmuştur :) sabırlı olmak gerek çok sabırlıyım vallahi bende şaştım kaldım kendime :)Evet canım oldukça net, baya baya oldu bu iş :)
Ayrıca sabrın için de ayrıca tebrik ediyorum seni :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?