Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

hayırlı olsun canım çok sevindim senin için :) evet bir hamişimiz daha oldu umarım kı sıra sendedir esmeralda9
ah nasıl özeniyorum nasıl nasıl :) ama işte yapıcak birşey yok :) olsun diye bekliyorum :) ama bir okadarda seviniyorum. ilkinilkinin durumunda ağladım valla frdozkanda zaten ben şok tepki veremedim Allah banada nasip ederse artık nasıl hissederim bilmiyorum :)

yine kim hamile ya yine kim hamile dağıtcam burayı:)
sen hala ban ye kızım bak azcık çalışalım ne biliyim mesir macunudur falan filan yapalım artık bişey. ne yapıcağımı şaşırdımgerçi ben elimden ne geliyosa yaptım ama olmadı şuana kadar. yarın inofolik alıyorum zaten bide onu deniycem artık. sende bişey yap. bi biz kaldık bak ben sana diyim

Frzee kuzum valla çokta güzel olmuş. dediğin gibi değerlerin artışta demekki. hayırlısı olsun. miniğini sağlıkla kucağına almayı nasip etisin inşallah Allah'ım :)

ben cok inanıyorum en kısa sürede sende hamiş olacaksın bunu cok samimi söylüyorum ve dualarım isteyen herkesle,ama şunu özellikle yapmanı istiyorum kafanı takma kendinde belirti arama olmayacakmış gibi davran ve kafanı baska seylerle mesgul etmeye calış artı o işi görev gibi kesinlikle yapma zevkinize bakın

bende bende :))))) yarın kan vereceğim inş yada iş çıkışı veririm bilmiyorum henüz karar vermedim;sende durumlar ne ?

yaa bugün ver artık lütfen yaaa.... ben de ctesi gidicem doktora, adet gecikmem 1hafta olmuş olur bari diye öyle yapayım dedim. ama dayanamayıp daha erken de gidebilirim bilmyrm ne yapmalıyım sizce

yaa bugün ver artık lütfen yaaa.... ben de ctesi gidicem doktora, adet gecikmem 1hafta olmuş olur bari diye öyle yapayım dedim. ama dayanamayıp daha erken de gidebilirim bilmyrm ne yapmalıyım sizce
vericem vericem :) ben de cumartesi düşünüyorum hastaneye gitmeyi bakalım :) sende cumatresi git :)

ARTIK ONA GEÇTİM VALLA yastık mastık kaldırdım :) öyle takılıyoruz kocişimle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…