- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.741
ah nasıl özeniyorum nasıl nasıl :) ama işte yapıcak birşey yok :) olsun diye bekliyorum :) ama bir okadarda seviniyorum. ilkinilkinin durumunda ağladım valla frdozkanda zaten ben şok tepki veremedimhayırlı olsun canım çok sevindim senin için :) evet bir hamişimiz daha olduumarım kı sıra sendedir esmeralda9
:) burcu bak bunu dedin ya :) kesin gözüyle bakıyorumBu ara hızımızı arttırdık senden de bi haber gelecek bak benden söylemesi max 2 ay veriyorum sana :))
sen hala ban yeyine kim hamile ya yine kim hamile dağıtcam burayı:)
ben cok inanıyorum en kısa sürede sende hamiş olacaksın bunu cok samimi söylüyorum ve dualarım isteyen herkesle,ama şunu özellikle yapmanı istiyorum kafanı takma kendinde belirti arama olmayacakmış gibi davran ve kafanı baska seylerle mesgul etmeye calış artı o işi görev gibi kesinlikle yapma zevkinize bakınah nasıl özeniyorum nasıl nasıl :) ama işte yapıcak birşey yok :) olsun diye bekliyorum :) ama bir okadarda seviniyorum. ilkinilkinin durumunda ağladım valla frdozkanda zaten ben şok tepki veremedimAllah banada nasip ederse artık nasıl hissederim bilmiyorum :)
En başta ben tabiki ne yani yokluğumu anlayamadın mı
amin amin canım benim çok teşekkür ederim Allahım en kısa sürede sanada nasip etsinFrzee kuzum valla çokta güzel olmuş. dediğin gibi değerlerin artışta demekki. hayırlısı olsun. miniğini sağlıkla kucağına almayı nasip etisin inşallah Allah'ım :)
Eki Görüntüle 1905338 Kızlar bugun ki çizgimiz daha net :) bu demek oluyor ki degerim yukseliyor inş :) yarında kan vericem :)
Frzee kuzum valla çokta güzel olmuş. dediğin gibi değerlerin artışta demekki. hayırlısı olsun. miniğini sağlıkla kucağına almayı nasip etisin inşallah Allah'ım :)
hahah öleyim galiba canıma aaaaa valla hamilesin sen deeee
bende bende :))))) yarın kan vereceğim inş yada iş çıkışı veririm bilmiyorum henüz karar vermedim;sende durumlar ne ?çokkk sevindimm
Ocak ayında bu konuyu konuşalım tekrar :)) dediydi dersin:) burcu bak bunu dedin ya :) kesin gözüyle bakıyorumolursa bebişine benden bi hediye alırsın artık :)
wuuuuu cok iddalıyız hadi bakalım inş dediğin çıkar :)Ocak ayında bu konuyu konuşalım tekrar :)) dediydi dersin
wuuuuu cok iddalıyız hadi bakalım inş dediğin çıkar :)
bende bende :))))) yarın kan vereceğim inş yada iş çıkışı veririm bilmiyorum henüz karar vermedim;sende durumlar ne ?
vericem vericem :) ben de cumartesi düşünüyorum hastaneye gitmeyi bakalım :) sende cumatresi git :)yaa bugün ver artık lütfen yaaa.... ben de ctesi gidicem doktora, adet gecikmem 1hafta olmuş olur bari diye öyle yapayım dedim. ama dayanamayıp daha erken de gidebilirim bilmyrm ne yapmalıyım sizce
vericem vericem :) ben de cumartesi düşünüyorum hastaneye gitmeyi bakalım :) sende cumatresi git :)
ARTIK ONA GEÇTİM VALLAben cok inanıyorum en kısa sürede sende hamiş olacaksın bunu cok samimi söylüyorum ve dualarım isteyen herkesle,ama şunu özellikle yapmanı istiyorum kafanı takma kendinde belirti arama olmayacakmış gibi davran ve kafanı baska seylerle mesgul etmeye calış artı o işi görev gibi kesinlikle yapma zevkinize bakın
hahaha :) burcuuu ağzından bal damlıyo arkadaşım :) sana inanıyorum. valla bütün sıra senin dediğine göre ilerledi :)Ocak ayında bu konuyu konuşalım tekrar :)) dediydi dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?