- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #3.761
Çok pis gaza geldim
kız bırak iddialı olsun sıra bende bu sefer :) bende inanıyorum bu sefer. ayırca gel burcucum gel gaza :)wuuuuu cok iddalıyız hadi bakalım inş dediğin çıkar :)
hadi canım sıra sendekız bırak iddialı olsun sıra bende bu sefer :) bende inanıyorum bu sefer. ayırca gel burcucum gel gaza :)
bu ay deli gibi hamile haberleri geldi he :) hava soğudu ya ısınmak için takılıyoruz erken hamile kaldınızhadi canım sıra sendesıranın ucu kaçtı artık
öbür ayda senden alırız inş güzel haberi :) diger arkadaşlardan da alırız tabi inşbu ay deli gibi hamile haberleri geldi he :) hava soğudu ya ısınmak için takılıyoruz erken hamile kaldınızhahaha.
özellikle bizi banlatanöbür ayda senden alırız inş güzel haberi :) diger arkadaşlardan da alırız tabi inş
benden alıcaksınız :) valla hırs yaptım inofolic midir nedir onada başlıycam yarın inşallah. ksadeceklomeni kullansam mı onu bilmiyorum.öbür ayda senden alırız inş güzel haberi :) diger arkadaşlardan da alırız tabi inş
klomeni kullanma bence bu ay bi klomensiz ugraş ,inofoligi inanarak iç her yudumunu :) ben cok inanarak içtimbenden alıcaksınız :) valla hırs yaptım inofolic midir nedir onada başlıycam yarın inşallah. ksadeceklomeni kullansam mı onu bilmiyorum.
klomeni kullanma bence bu ay bi klomensiz ugraş ,inofoligi inanarak iç her yudumunu :) ben cok inanarak içtim
hah şöle ya içim rahatladı valla sana dediğimi yaptırana kadar var yaaa :) abla sözü dinle azıcıktamam yavru dediğini yapıcam valla :)
hahah :) kız ne dediysen yaptım zaten :) bi inofolic kaldı işte :)hah şöle ya içim rahatladı valla sana dediğimi yaptırana kadar var yaaa :) abla sözü dinle azıcık
vericem vericem :) ben de cumartesi düşünüyorum hastaneye gitmeyi bakalım :) sende cumatresi git :)
hımm hadi bakalım güzel haberler dön :)ben yarına aldım randevuyu
senin şimdi kaç gün gecmiş oldu adetininşallah
senin şimdi kaç gün gecmiş oldu adetin
hım 5 haftalık olmuş yarın inş keseyi görürsüncuma günüydü adet tarihim. cumayı da sayıyo muyuz bilmiyorm. cumayla birlikte 4gün oluyo işte.
hım 5 haftalık olmuş yarın inş keseyi görürsün
aslında bir kaç gün daha gec gitseydin daha iyiydi belki erken diye keseyi göremez bu sefer onun için kurtlanacaksın çözdüm ben seni :)inşallah yaa inşallaah. doktor bi şey diyene kadar içim rahat etmycek benm belli olduneyse 1 gün kaldı
aslında bir kaç gün daha gec gitseydin daha iyiydi belki erken diye keseyi göremez bu sefer onun için kurtlanacaksın çözdüm ben seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?