Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Canım geçmiş olsun içini ferah tut inş hiç bişeycik olmaz. yorma kendini bol bol dinlen.

Hem annesi bak seninle olduğunu duyurmuş pıt pıt larla sen ne kadar gergin olursan miniğinde etkilendiğini hatırla ve güzel düşün. hayatta ki en güzel sesi duymuşsun maşallah

Evet yaaa minik duyurdu sesini. inş kalır orda hep

İnşallag sorunsuz bi şeklde hepiniz duyarsınız rn kısa zamanda

Ya bi de ekranda ekg si çkıyo o kadar değişik kiii
inşallah

Bi arkadaşım ekranda kalbi attıkca ışık yanıp sönüyor sesden çok o görüntüden etkilendim demişti
Bir bedende iki kalp çok heyecanlı

Kizlar bende hamileler kervanina katildim
Size yetiştim :)
Ben ne zamn doktora gitsem ki acep ?
Ay başi gideyim diyom yaa hem kalp atisi olur belki hemde kese gorunur belkide bebiş

kızlar günaydın size birşey sorucam benim 2 gündür midem bulanıyordu dün akşam zorla birşeyler yedim yemekten bir kaç saat sonra mide bulantım gecti suanda yok birşey bir sıkıntı mı var acaba progestanı agızdan alınca mide bulantısı yapıyormuydu sizde

canım ne güzel geçmiş :) ben ağızdan almadım ama bana yapmamıştı

Ben dün başladm kulmanmaya ama bende zaten mide bulantısı oldğu için ilaçtan da ekstra kaynaklanıyo mu hiç bilemiycem

Geçmedi yani dün oldğu gibi direk çamaşırıma gelmedi. zaten ped koydm gelirse göretm diye. tvaletten çkarken tvalet kağıdna geliyo az bi şeklde. ama yine pembemsi kırmızımsı. çok korkuyorm
korkma canım düşünmemeye calış dua et bol bol karnını tutarak,benimde kahve akıntım ara ara devam ediyor bişi olmaz

korkma canım düşünmemeye calış dua et bol bol karnını tutarak,benimde kahve akıntım ara ara devam ediyor bişi olmaz

Beni kırmızı olması korkutuyo zaten şimdi yine baktm tvalette yine var ve damla.gibi değil tvalet kağıdına geliyo yeni

doktoruna sordunmu peki canım

Yok gitmedim bi daha. dün zaten eğer dvm ederse falan diye sormak aklıma bile gelmedi hiç. ilacı kullan dedi sadexe. dünkü gibi iç çamaşrma hiç gelmiyo, tuvaletten çkarken tvlet kağıdına geliyo ama geliyo yani ne oluyo ki acaba çok gerginim. dudağmda 6tane uçuk çktı stresten bünyem çöktü komple

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…