- 21 Ekim 2016
- 893
- 844
- 18
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.261
Valla ben o an kprkudan hiçbi şey hissedemedm yaa. tansiyonm bile yüksek çktı nasıl gerildiysem. doktordan çktk, eşime dedm kalp atışını bu şeklde duymayı hiç hayal etmemiştim diye
Yine de ama bi garip oldum. içimden dedm dur durduğun yerde, sıkı tutun oraya
Doktor.bi şeye bastı birden çktk kalp atşları güp güp diye derinden derinden. çok güzeldi şapşik
enemmmm yirim o pıt pıt atan kalbini bensıkı tutun anneyi üzme emi
Canım geçmiş olsun içini ferah tut inş hiç bişeycik olmaz. yorma kendini bol bol dinlen.
Hem annesi bak seninle olduğunu duyurmuş pıt pıt larlasen ne kadar gergin olursan miniğinde etkilendiğini hatırla ve güzel düşün. hayatta ki en güzel sesi duymuşsun maşallah
Evet yaaa minik duyurdu sesini. inş kalır orda hep
inşallah canımhayırlısıyla bide biz duysak pıt pıtları
inşallahİnşallag sorunsuz bi şeklde hepiniz duyarsınız rn kısa zamanda
Ya bi de ekranda ekg si çkıyo o kadar değişik kiii
inşallah
Bi arkadaşım ekranda kalbi attıkca ışık yanıp sönüyor sesden çok o görüntüden etkilendim demişti
Bir bedende iki kalp çok heyecanlı
hoşgeldin aramıza ozmn dayanabilirsen ay başı git doktoraKizlar bende hamileler kervanina katildim
Size yetiştim :)
Ben ne zamn doktora gitsem ki acep ?
Ay başi gideyim diyom yaa hem kalp atisi olur belki hemde kese gorunur belkide bebiş
canım ne güzel geçmiş :) ben ağızdan almadım ama bana yapmamıştıkızlar günaydın size birşey sorucam benim 2 gündür midem bulanıyordu dün akşam zorla birşeyler yedim yemekten bir kaç saat sonra mide bulantım gecti suanda yok birşey bir sıkıntı mı var acabaprogestanı agızdan alınca mide bulantısı yapıyormuydu sizde
kızlar günaydın size birşey sorucam benim 2 gündür midem bulanıyordu dün akşam zorla birşeyler yedim yemekten bir kaç saat sonra mide bulantım gecti suanda yok birşey bir sıkıntı mı var acabaprogestanı agızdan alınca mide bulantısı yapıyormuydu sizde
gecmesi güzel tabi ama belirti başlayıpta sonradan gecmesi korkutuyor insanıcanım ne güzel geçmiş :) ben ağızdan almadım ama bana yapmamıştı
akıntın devam ediyormu senin iyimisin?Ben dün başladm kulmanmaya ama bende zaten mide bulantısı oldğu için ilaçtan da ekstra kaynaklanıyo mu hiç bilemiycem
akıntın devam ediyormu senin iyimisin?
korkma canım düşünmemeye calış dua et bol bol karnını tutarak,benimde kahve akıntım ara ara devam ediyor bişi olmazGeçmediyani dün oldğu gibi direk çamaşırıma gelmedi. zaten ped koydm gelirse göretm diye. tvaletten çkarken tvalet kağıdna geliyo az bi şeklde. ama yine pembemsi kırmızımsı. çok korkuyorm
korkma canım düşünmemeye calış dua et bol bol karnını tutarak,benimde kahve akıntım ara ara devam ediyor bişi olmaz
doktoruna sordunmu peki canımBeni kırmızı olması korkutuyo zatenşimdi yine baktm tvalette yine var ve damla.gibi değil tvalet kağıdına geliyo yeni
doktoruna sordunmu peki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?