- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.281
canım bu kdr gerilme ilac hemen kesmiyor zaten 2 -3 günde kesmişti benimkini ,anam kıyamam yazık bak cocugunda etkileniyordur biraz rahat olmaya calışYok gitmedim bi daha. dün zaten eğer dvm ederse falan diye sormak aklıma bile gelmedi hiç. ilacı kullan dedi sadexe. dünkü gibi iç çamaşrma hiç gelmiyo, tuvaletten çkarken tvlet kağıdına geliyo ama geliyo yanine oluyo ki acaba çok gerginim. dudağmda 6tane uçuk çktı stresten bünyem çöktü komple
canım bu kdr gerilme ilac hemen kesmiyor zaten 2 -3 günde kesmişti benimkini ,anam kıyamam yazık bak cocugunda etkileniyordur biraz rahat olmaya calış
inş canımGörmesem rahat olucam da.iştw fördkçe geriliyorum. neyse artk napaym bekliycem mecburbi dahaki gidişime inş güzel şeyler duyarm doktordan
kızlar merhaba nasılsınız? Pek bi sessizleşti buralar
ilkinilkin sen nasıl oldun canım ? Akıntın devam ediyor mu ?
Ben yatıyorum valla sürekliyok sanki gübi bgn. annemdeyim de bgn, tvslet kağıdı biraz şeklli falan diye amlayamadm ama sanırm yok bgn çok şükür. inş gelmez hiç
İlaca dvm zaten.. sen naslsn
benimde bulantılardan çok mide ağrım var bazen bulanmasına bile razı oluyorum. su bile içsem midem yanıyoah ah bu bulantılar beni mahvediyor( sizde nasıl durumlar
İnş gelmez artık canımbol bol dinlen, ilacı aksatma ve lütfen içini ferah tut kendini kasma
İyiyim ben çok şükür tek sorunum mide problemleri. Doktor kontrolume 2 gün kaldı merak ediyorum bakalım ne diyecek. Umarım bi sıkıntı çıkmaz
ah ah bu bulantılar beni mahvediyor( sizde nasıl durumlar
evet henüz duymadık pıt pıt larıÇkmaz inş. kalp atşlarnı mı.dinlemeye gidicektiniz?
yok kusmuyorum kussam belki rahatlarım gündüz sürekli bulanıyor ac kalmamaya calışıyrm acken daha cok bulanıyor cunku , akşamları yemekten sonra düzeliyor sabah tekrar ediyor,elma ve mandalina bastırıyor biraz ,tiksinme fazla yok ama bazı yemek kokuları cok rahatsz ediyorBen her şeyden tiksiniyorm. 2gündğr sadecr çubuk kraker yiyorm başka bi şey yiyemiyormmidem ara ara bulanıyı ama kusmadm hiç. kusuyı msn sen
agrıda kötü bulantıda kötü vallahi Allah kolaylık versin hepimizebenimde bulantılardan çok mide ağrım var bazen bulanmasına bile razı oluyorum. su bile içsem midem yanıyo
Aminagrıda kötü bulantıda kötü vallahi Allah kolaylık versin hepimize
Aminşu ilk 3 aylık dönemi atlatsak bizde rahatlarız inş[/QUOT
dikkat et canım zaten havalar soğut . ben evden dışarı çıkmıyorumKızlar ya benim bata 6 gün var balkonu yıkadım içeri girdim ayaklarım zaten ili gündür çok üşüyor karnım aşağı doğru baskı yaptı ve bir anda sanki içerde bişey yırtıldı gibi dört beş sn acı hissettim fikir verebilecek var mı?
dikkat et canım zaten havalar soğut . ben evden dışarı çıkmıyorum
kızlar nasılsınız? nasıl gidiyor hamilelik?
canım sakın olman gerek çok düşünme :) bulantı içinde diyeceğim bir şey yok doktorunla bi görüş o konuyu daBen hiçbi şey yiyemşyormhiç iyi hissetmyrm jendmi. üzerine bi de ilaçlar gelince baya gerildim sanırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?