Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

canım bu kdr gerilme ilac hemen kesmiyor zaten 2 -3 günde kesmişti benimkini ,anam kıyamam yazık bak cocugunda etkileniyordur biraz rahat olmaya calış

canım bu kdr gerilme ilac hemen kesmiyor zaten 2 -3 günde kesmişti benimkini ,anam kıyamam yazık bak cocugunda etkileniyordur biraz rahat olmaya calış

Görmesem rahat olucam da.iştw fördkçe geriliyorum. neyse artk napaym bekliycem mecbur bi dahaki gidişime inş güzel şeyler duyarm doktordan

kızlar merhaba nasılsınız? Pek bi sessizleşti buralar

ilkinilkin sen nasıl oldun canım ? Akıntın devam ediyor mu ?

Ben yatıyorum valla sürekli yok sanki gübi bgn. annemdeyim de bgn, tvslet kağıdı biraz şeklli falan diye amlayamadm ama sanırm yok bgn çok şükür. inş gelmez hiç

İlaca dvm zaten.. sen naslsn

Ben yatıyorum valla sürekli yok sanki gübi bgn. annemdeyim de bgn, tvslet kağıdı biraz şeklli falan diye amlayamadm ama sanırm yok bgn çok şükür. inş gelmez hiç

İlaca dvm zaten.. sen naslsn

İnş gelmez artık canım bol bol dinlen, ilacı aksatma ve lütfen içini ferah tut kendini kasma

İyiyim ben çok şükür tek sorunum mide problemleri. Doktor kontrolume 2 gün kaldı merak ediyorum bakalım ne diyecek. Umarım bi sıkıntı çıkmaz

Çkmaz inş. kalp atşlarnı mı.dinlemeye gidicektiniz?

Ben her şeyden tiksiniyorm. 2gündğr sadecr çubuk kraker yiyorm başka bi şey yiyemiyorm midem ara ara bulanıyı ama kusmadm hiç. kusuyı msn sen
yok kusmuyorum kussam belki rahatlarım gündüz sürekli bulanıyor ac kalmamaya calışıyrm acken daha cok bulanıyor cunku , akşamları yemekten sonra düzeliyor sabah tekrar ediyor,elma ve mandalina bastırıyor biraz ,tiksinme fazla yok ama bazı yemek kokuları cok rahatsz ediyor inş kısa sürer hepimizin rahatsızlıkları

Kızlar ya benim bata 6 gün var balkonu yıkadım içeri girdim ayaklarım zaten ili gündür çok üşüyor karnım aşağı doğru baskı yaptı ve bir anda sanki içerde bişey yırtıldı gibi dört beş sn acı hissettim fikir verebilecek var mı?
Amin şu ilk 3 aylık dönemi atlatsak bizde rahatlarız inş[/QUOT

dikkat et canım zaten havalar soğut . ben evden dışarı çıkmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…