- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.301
canım sakın olman gerek çok düşünme :) bulantı içinde diyeceğim bir şey yok doktorunla bi görüş o konuyu da
inşallah sonucu güzel olacak canım :)İlaç.cuma günü biticek. o gün gidicem. off zor işmiş bu gerçekten yaa. ben hiç böyle olacağnı düşünmemiştim
Allah iylik versin canım,kaç yaşındaydı senin kız ,bir de hangi şehirdeydin sen?iyiyim canım ben çok soğuk olunca sadece evde yatıyorumkızım uğraştırıyor beni sadece
3 e girecek canım niğdedeyim :)Allah iylik versin canım,kaç yaşındaydı senin kız ,bir de hangi şehirdeydin sen?
selam kızlar benim bulantılar kafasına göre takılıyor dün kötüydüm bugun iyiyim biraz daha :)ilkinilkin mandalina ve elma ye canım iyi geliyor bulantıya,Allah kolaylık versin inş en kısa sürede gecer bulantılarımız
nisankralicesi senin nasıl gidiyor?
maşallah kızçene :) ben ankaradayım canım burasıda soguk3 e girecek canım niğdedeyim :)
aynen bende hayatımda hiç yemediğim kadar mandalina yiyorum :)benimde meyvelere olan ilgim acayip arttı ya 1 kilo mandalinayı otursam yerim yani
bide canım miden boş kalınca daha cok bulanır canının istediği şeyler yemeğe çalış ,baktın miden bulanmaya başladı hemen mandalina ye elma ve muzda yiyebilirsin soda iç sade soda amaTmm onları deneyeyim inş iyi gelir
geçen gece bi kalktım dedim kalorifer felan yanmıyor mu dedimmaşallah kızçene :) ben ankaradayım canım burasıda soguk
o derece soguk diyosun kocacıgına sarılaydın hemengeçen gece bi kalktım dedim kalorifer felan yanmıyor mu dedim
hiç bırakmıyorum kio derece soguk diyosun kocacıgına sarılaydın hemen
hhaha ilahi senhiç bırakmıyorum kigeçen yataktan duşuyordu son anda uyandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?