Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Canım sen test yap ya da kan ver şimdi ne desek yanlış yönlendirebiliriz, sonucu bizle de paylaş ama :)

ah ah bizde böle olabilecekmiyiz acaba herşeyi yemek isteyecekmiyizz lütfen Alahım bizde isteyelim amin benim bulantılar devam ediyor,hafta sonu yine biraz kahve akıntım oldu progestan kullanmaya devam

Kizlar benimde aksamlari cok uykum geliyo baya halsiz oluyorum hafif penbe kan gelmiş camisira dun persenbe doktorda randevum var bklm goruncekmi benim minigimin kesesi..

Kizlar benimde aksamlari cok uykum geliyo baya halsiz oluyorum hafif penbe kan gelmiş camisira dun persenbe doktorda randevum var bklm goruncekmi benim minigimin kesesi..
Şimdiye kadar kanaması olmayan bi nisankralicesi :)
İnşallah da olmaz canım, demekki kadınların çoğunda az ya da çok kanama oluyor, insanın canını sıkıyor tabii ama iyi düşünelim iyi olsun :)

ah ah bizde böle olabilecekmiyiz acaba herşeyi yemek isteyecekmiyizz lütfen Alahım bizde isteyelim amin benim bulantılar devam ediyor,hafta sonu yine biraz kahve akıntım oldu progestan kullanmaya devam
Olacaksınız olacaksınız :))
Hiiiç merak etme
Ayıptır söylemesi eşim dün akşam nutella almıştı bu sabah bitirdim, kendimden korkuyorum kızlar :))))

ilkinilkin canım durumun nasıl ?

Kızlaaarrr
Nası geçiyor hamilelik,
ilkinilkin akıntın devam ediyor mu canım?
Mideleriniz nasıl :))

İlaçları kullanmaya dvm :) birazcık daha yenek yemeye başladm neyse ki.
Günlük ped koyuyorm sürekli kontrol wdşyorum şükür öyle gelmiyo ama tvaletten çkarken tvalet kağıdına arada birazck leke şeklnde geliyo. o da kahverengiye döndü zaten. bu iyiye işaret demi

Cuma ilacım bitiyo, kontrole gidicem. yolundadır her şey inş. sizler ne durumdasınıx. gömmeye devam mı önünüze gelen her şeyi

Kahverengiden korkma zaten, geçen hamileliğimde 2 haftadan fazla kahve kahve gelmişti benim
Gömmek bu ara benden soruluyor vallahi
Ben de geçen hafta 2li testi yaptırdım bugün sonuç için gidecektim ama bu sarhoş kafayla heeeçç gidemem vallahi :)
Önümüzdeki hafta dikecekler beni kızlar çok tırsıyom bişey olcak diye, operasyon esnasında da düşük olma ihtimali varmış, pöööfffffff

allah korusun canım ,neden dikecekler ?

Rahim ağzı yetmezliği var ya bende, bebek belli bi ağırlığa ulaşınca rahim ağzı taşıyamıyo sancısız ağrısız açılmaya başlıyor, bebek de vajinaya doğru kayıp sonunda erken doğuyor, rahim ağzı açılmasın diye 11-14. haftalar arasında rahim ağzına serklaj yapılıyor ki tutsun diye ama risk de var işte o sıkıntı

gecmiş olsun canım Allah yardım etsin inş dualarımız seninle,kötü düşünme hiç güzel olsun herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…