- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.321
ahaha aynı anda
Canım sen test yap ya da kan ver şimdi ne desek yanlış yönlendirebiliriz, sonucu bizle de paylaş ama :)Merhaba hanimlar. Aranizda tecrübeli olanlardan yardim istiyorum. Çok umutluydum bu ay ama regl oldum. Bu sefer her zamankinden farklı oldu. 5 gun suruyo ve genellikle cok yogun gelir. Bugün 4. Gün olmasi gerekiyo ama leke filan yok. İki gün çok az geldi bi daha da gelmedi sizce olabilir mi. Cevap verirseniz sevinirim.
Ben de herşeyi yemek istiyorum ve yiyorumahaha aynı andabenim durum aynı bulduğuım her şeyi yemek istiyorum . senin nasıl geçiyor canım?
Şimdiye kadar kanaması olmayan biKizlar benimde aksamlari cok uykum geliyo baya halsiz oluyorum hafif penbe kan gelmiş camisira dun persenbe doktorda randevum var bklm goruncekmi benim minigimin kesesi..
aman kız nazar değirme :) hiç olmadı değil ama öyle başlarda hafif oluyorduŞimdiye kadar kanaması olmayan binisankralicesi :)
İnşallah da olmaz canım, demekki kadınların çoğunda az ya da çok kanama oluyor, insanın canını sıkıyor tabii ama iyi düşünelim iyi olsun :)
Olacaksınız olacaksınız :))ah ah bizde böle olabilecekmiyiz acaba herşeyi yemek isteyecekmiyizz lütfen Alahım bizde isteyelim aminbenim bulantılar devam ediyor,hafta sonu yine biraz kahve akıntım oldu progestan kullanmaya devam
aaa oldu mu şimdi bu nasıl markete gideyim şimdiOlacaksınız olacaksınız :))
Hiiiç merak etme
Ayıptır söylemesi eşim dün akşam nutella almıştı bu sabah bitirdim, kendimden korkuyorum kızlar :))))
Yok kız benim nazarım değmez merak etme :)aman kız nazar değirme :) hiç olmadı değil ama öyle başlarda hafif oluyordu
ilkinilkin canım durumun nasıl ?
Canım mı çektiaaa oldu mu şimdi bu nasıl markete gideyim şimdi
ohh yarasın afiyet olsun benimde görecek gözüm şuan nutella falanOlacaksınız olacaksınız :))
Hiiiç merak etme
Ayıptır söylemesi eşim dün akşam nutella almıştı bu sabah bitirdim, kendimden korkuyorum kızlar :))))
Kahverengiden korkma zaten, geçen hamileliğimde 2 haftadan fazla kahve kahve gelmişti benimİlaçları kullanmaya dvm :) birazcık daha yenek yemeye başladm neyse ki.
Günlük ped koyuyorm sürekli kontrol wdşyorum şükür öyle gelmiyo ama tvaletten çkarken tvalet kağıdına arada birazck leke şeklnde geliyo. o da kahverengiye döndü zaten. bu iyiye işaret demi
Cuma ilacım bitiyo, kontrole gidicem. yolundadır her şey inş. sizler ne durumdasınıx. gömmeye devam mı önünüze gelen her şeyi
allah korusun canım ,neden dikecekler ?Kahverengiden korkma zaten, geçen hamileliğimde 2 haftadan fazla kahve kahve gelmişti benim
Gömmek bu ara benden soruluyor vallahi
Ben de geçen hafta 2li testi yaptırdım bugün sonuç için gidecektim ama bu sarhoş kafayla heeeçç gidemem vallahi :)
Önümüzdeki hafta dikecekler beni kızlar çok tırsıyom bişey olcak diye, operasyon esnasında da düşük olma ihtimali varmış, pöööfffffff
gecmiş olsun canım Allah yardım etsin inş dualarımız seninle,kötü düşünme hiç güzel olsun herşeyRahim ağzı yetmezliği var ya bende, bebek belli bi ağırlığa ulaşınca rahim ağzı taşıyamıyo sancısız ağrısız açılmaya başlıyor, bebek de vajinaya doğru kayıp sonunda erken doğuyor, rahim ağzı açılmasın diye 11-14. haftalar arasında rahim ağzına serklaj yapılıyor ki tutsun diye ama risk de var işte o sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?