- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.341
Kahverengiden korkma zaten, geçen hamileliğimde 2 haftadan fazla kahve kahve gelmişti benim
Gömmek bu ara benden soruluyor vallahi
Ben de geçen hafta 2li testi yaptırdım bugün sonuç için gidecektim ama bu sarhoş kafayla heeeçç gidemem vallahi :)
Önümüzdeki hafta dikecekler beni kızlar çok tırsıyom bişey olcak diye, operasyon esnasında da düşük olma ihtimali varmış, pöööfffffff
İnşallah canım teşekkür ederim:)gecmiş olsun canım Allah yardım etsin inş dualarımız seninle,kötü düşünme hiç güzel olsun herşey
Rahim ağzı geniş olmuyo canım, benimki şuan oldukça normal durumda ve tamamen kapalı mesela, eğer ilk bebeğimi bu şekilde kaybetmeseydim anlaşılması biraz zor bir rahatsızlık,Allah korusun. kötü düşünmr hiç. rahim ağzı mı geniş oluyodu senin öyle mi? bunun için ayrı bi test falan gerekşyo mu yoksa doktorlar anlıyolar mı ultrasonda falan. bizim öyle bi şey varsa mesela doktor görmüş olur muydu
Rahim ağzı geniş olmuyo canım, benimki şuan oldukça normal durumda ve tamamen kapalı mesela, eğer ilk bebeğimi bu şekilde kaybetmeseydim anlaşılması biraz zor bir rahatsızlık,
Bu tanı koyulan kişiler ya ilk bebeklerini erken doğumla kaybetmişler (18-24. haftalar arasında)
Ya da rahim ağzı açılmaya başladığında doktor tarafından tesadüfen fark edilmiş, serklaj yapılmış. Açılma başladıktan sonra yapılan serklaj da miadına kadar taşımıyor bebeği ama yine de yaşatacak kadar zaman kazandırabiliyor. Benimki farkedildiğinde tamamen açılmış ve bebek ile kesesi vajinaya geçmeye başlamıştı yapılacak bişey yoktu yani
Öncesinde tanı koymak pek mümkün değil maalesef çünkü normal yaşantıda herhangi bir problem beya sıkıntı yaratmıyor.
hepimizinki sağlıklı sağlıklı ve tam zamanında doğar inşallah :))Güzel geöicrk bu sefer. kötü bi şey olmycaj inş. iyi düşünelim. stres yapma sen de
Ben ezcaneden test alip yaptim negatif cikti ama belim agriyo pembe leke geldi test negatif cikinca üzüldüm bi ay daha beklicez bakalim hayirlisiyla Rabbim herkese nasip etsin.Canım sen test yap ya da kan ver şimdi ne desek yanlış yönlendirebiliriz, sonucu bizle de paylaş ama :)
Günaydın
Yok canım bugun 2 de inş :)) sen nasılsın nasıl oldun?Günaydınnndoktora dün mü gidicektin sen nasjldı. sürekli yatmaktan devrelerm yandı
Hadi inş canim guzel hbrlerle gel bende cok halsizim gece gunduz cok bitkinimYok canım bugun 2 de inş :)) sen nasılsın nasıl oldun?
saol canım ,inş sende görürsün keseyi :) aynen olcak okdr sabredicezHadi inş canim guzel hbrlerle gel bende cok halsizim gece gunduz cok bitkinim
Ee olcak bukadar tabi gogus uclarim feci aciyor bugun bende persenbe keseyi gorurum inş..
Yok canım bugun 2 de inş :)) sen nasılsın nasıl oldun?
Canim ne yaptin guzel hbrler ver bize..saol canım ,inş sende görürsün keseyi :) aynen olcak okdr sabredicez
Ne guzel canim cok sevindim :)kızlarr gittim geldim doktora miniğimin kalp atışını duyduk cok sukur7 haftalık olduk ,darısı duymayanların başına
kızlarr gittim geldim doktora miniğimin kalp atışını duyduk cok sukur7 haftalık olduk ,darısı duymayanların başına
saol canımİyi hadi gözün aydın
Saol canım darısı sanaNe guzel canim cok sevindim :)
İnş canim bjlm yarin belli olur..Saol canım darısı sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?