Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Allah korusun. kötü düşünmr hiç. rahim ağzı mı geniş oluyodu senin öyle mi? bunun için ayrı bi test falan gerekşyo mu yoksa doktorlar anlıyolar mı ultrasonda falan. bizim öyle bi şey varsa mesela doktor görmüş olur muydu

Rahim ağzı geniş olmuyo canım, benimki şuan oldukça normal durumda ve tamamen kapalı mesela, eğer ilk bebeğimi bu şekilde kaybetmeseydim anlaşılması biraz zor bir rahatsızlık,
Bu tanı koyulan kişiler ya ilk bebeklerini erken doğumla kaybetmişler (18-24. haftalar arasında)
Ya da rahim ağzı açılmaya başladığında doktor tarafından tesadüfen fark edilmiş, serklaj yapılmış. Açılma başladıktan sonra yapılan serklaj da miadına kadar taşımıyor bebeği ama yine de yaşatacak kadar zaman kazandırabiliyor. Benimki farkedildiğinde tamamen açılmış ve bebek ile kesesi vajinaya geçmeye başlamıştı yapılacak bişey yoktu yani

Öncesinde tanı koymak pek mümkün değil maalesef çünkü normal yaşantıda herhangi bir problem beya sıkıntı yaratmıyor.

Güzel geöicrk bu sefer. kötü bi şey olmycaj inş. iyi düşünelim. stres yapma sen de

Canım sen test yap ya da kan ver şimdi ne desek yanlış yönlendirebiliriz, sonucu bizle de paylaş ama :)
Ben ezcaneden test alip yaptim negatif cikti ama belim agriyo pembe leke geldi test negatif cikinca üzüldüm bi ay daha beklicez bakalim hayirlisiyla Rabbim herkese nasip etsin.

Yok canım bugun 2 de inş :)) sen nasılsın nasıl oldun?
Hadi inş canim guzel hbrlerle gel bende cok halsizim gece gunduz cok bitkinim
Ee olcak bukadar tabi gogus uclarim feci aciyor bugun bende persenbe keseyi gorurum inş..

Hadi inş canim guzel hbrlerle gel bende cok halsizim gece gunduz cok bitkinim
Ee olcak bukadar tabi gogus uclarim feci aciyor bugun bende persenbe keseyi gorurum inş..
saol canım ,inş sende görürsün keseyi :) aynen olcak okdr sabredicez

Yok canım bugun 2 de inş :)) sen nasılsın nasıl oldun?

Ben hala yatmaya devam dün biraz sanki adet olucakmışm gibi kasıklarm ağrıdı ama normalmiş o heralde. hamilelerde olabiliyomuş. bi şey de yiyememem dışında sorun yok

Doktor sonrası hemen haber ver bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…