- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.361
Allah yardımcın olsun canım,Allaha emanet yavrun ve sen dualarımız seninleKızlaarr
Ne var ne yok
Benim ameliyat tarihi belli oldu
Haftaya Çarşamba dikecekler beni
Kızlaarr
Ne var ne yok
inşallah bi sıkıntı olmadan atlatırsın canımKızlaarr
Ne var ne yok
Allah yardımcın olsun canım,Allaha emanet yavrun ve sen dualarımız seninle
Hadi inşallah çok çok.güzel geçer ameliyatın. bebiş de sen de sağlkla çıkarsınız
Uzun bi operasyon mu bu
Sağolun kızlar, aslında 15 dakikalık bi operasyon ama az da olsa riskli olunca tırsıyo insaninşallah bi sıkıntı olmadan atlatırsın canım
Bir saat sonra doktor randevum var bklm benim minigi kesesini gorebilcekmiyim inş rabbim yaa.Sağolun kızlar, aslında 15 dakikalık bi operasyon ama az da olsa riskli olunca tırsıyo insan
Sizde yok mu yeni haber doktora giden falan
inş güzel haberlerle gelBir saat sonra doktor randevum var bklm benim minigi kesesini gorebilcekmiyim inş rabbim yaa.
İnş canim :)inş güzel haberlerle gel
member: 792830"]merhaba kızlarbiraz yogundum bakamadım hiç neler yapıyosunuz iyimisiniz?
burcu1888 canım Allah yardımcın olsun. İnş herşey çok güzel geçer
Frzee pıt pıtları duymussun gözün aydın
ilkinilkin sen nasıl oldun canım ?
olumsuzluk yokgüzel düşün güzel olsun. inş hiç bişey olmayacak meleğin saglıklı bir sekilde seninle ben buna inanıyorum.
Ben iyiyim tatlım kalp atışlarımızı duyduk mide sorunları dışında herşey yolunda çok şükür 8+2 olduk
Dualarim seninle canımİyi hadi ne güzel ya dua edin de ben de yarın doktordan güzel şeyler duyayım
güzel haberlerle gel inş
canım çok saol duyduk çok şükür :) sen nasılsın nasıl gidiyor?merhaba kızlarbiraz yogundum bakamadım hiç neler yapıyosunuz iyimisiniz?
member: 792830"]merhaba kızlarbiraz yogundum bakamadım hiç neler yapıyosunuz iyimisiniz?
1 hafta var aramızda 7+2 olduk biz de bugunolumsuzluk yokgüzel düşün güzel olsun. inş hiç bişey olmayacak meleğin saglıklı bir sekilde seninle ben buna inanıyorum.
Ben iyiyim tatlım kalp atışlarımızı duyduk mide sorunları dışında herşey yolunda çok şükür 8+2 olduk
aa niye kötü şeyler getiriyosun aklına ya getirme lütfen,allah korusun hepimiizin yavrusunuBenm progestan yarın sabah bitiyo. yarn akşama randrvu aldm doktora gidicez bakalım inş iyidir. kötü kötü şeyler geliyo aklımasen naslsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?