Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Allah yardımcın olsun canım,Allaha emanet yavrun ve sen dualarımız seninle

Hadi inşallah çok çok.güzel geçer ameliyatın. bebiş de sen de sağlkla çıkarsınız
Uzun bi operasyon mu bu

inşallah bi sıkıntı olmadan atlatırsın canım
Sağolun kızlar, aslında 15 dakikalık bi operasyon ama az da olsa riskli olunca tırsıyo insan
Sizde yok mu yeni haber doktora giden falan

Sağolun kızlar, aslında 15 dakikalık bi operasyon ama az da olsa riskli olunca tırsıyo insan
Sizde yok mu yeni haber doktora giden falan
Bir saat sonra doktor randevum var bklm benim minigi kesesini gorebilcekmiyim inş rabbim yaa.

merhaba kızlar biraz yogundum bakamadım hiç neler yapıyosunuz iyimisiniz?

burcu1888 canım Allah yardımcın olsun. İnş herşey çok güzel geçer

Frzee pıt pıtları duymussun gözün aydın

ilkinilkin sen nasıl oldun canım ?

member: 792830"]merhaba kızlar biraz yogundum bakamadım hiç neler yapıyosunuz iyimisiniz?

burcu1888 canım Allah yardımcın olsun. İnş herşey çok güzel geçer

Frzee pıt pıtları duymussun gözün aydın

ilkinilkin sen nasıl oldun canım ?[/QUOTE]

Benm progestan yarın sabah bitiyo. yarn akşama randrvu aldm doktora gidicez bakalım inş iyidir. kötü kötü şeyler geliyo aklıma sen naslsın

olumsuzluk yok güzel düşün güzel olsun. inş hiç bişey olmayacak meleğin saglıklı bir sekilde seninle ben buna inanıyorum.
Ben iyiyim tatlım kalp atışlarımızı duyduk mide sorunları dışında herşey yolunda çok şükür 8+2 olduk

İyi hadi ne güzel ya dua edin de ben de yarın doktordan güzel şeyler duyayım

Benm progestan yarın sabah bitiyo. yarn akşama randrvu aldm doktora gidicez bakalım inş iyidir. kötü kötü şeyler geliyo aklıma sen naslsın[/QUOTE]
aa niye kötü şeyler getiriyosun aklına ya getirme lütfen,allah korusun hepimiizin yavrusunu

1 hafta var aramızda 7+2 olduk biz de bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…