- 21 Ekim 2016
- 893
- 844
- 18
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.381
gözünaydın canımcanım çok saol duyduk çok şükür :) sen nasılsın nasıl gidiyor?
Doğuma hazırlıkları birlikte yapcaz1 hafta var aramızda 7+2 olduk biz de bugun
aynen evet tecrübelerimizi paylaşıcaz canım hep birlikte :)Doğuma hazırlıkları birlikte yapcaztabi ben 1 hafta önceden doğuma giderek tecrübelerimi aktarırım sana
Ay inşallah canım sağlıcakla gelsin o günler.aynen evet tecrübelerimizi paylaşıcaz canım hep birlikte :)ilkinilkin le siz aynısınız sanırım ? kaç oldun canım
ben cok heyecanlıyım ya eminim hepiniz öylesinizdirAy inşallah canım sağlıcakla gelsin o günler.
evet sanırım aynı tarihlerde de öğrenmiştikilkinilkin le
aynen evet tecrübelerimizi paylaşıcaz canım hep birlikte :)ilkinilkin le siz aynısınız sanırım ? kaç oldun canım
Ay inşallah canım sağlıcakla gelsin o günler.
evet sanırım aynı tarihlerde de öğrenmiştikilkinilkin le
Bende bugun keseyi gorduk ama pek iyi gozukmuyo dedi kesesi yarin özele gidicem kafam cok takildi agliyorum saatlerdir..
Yapmadi devlette boyle işte yarin özele gitcem sabah.Nesi.iyi.gözükmüyomş ki acaba? açıklama yapmadı mı doktor
Daha 5 haftalık zaten tam bile görünmüyo olabilirYapmadi devlette boyle işte yarin özele gitcem sabah.
Cok iyi bi doktor varmiş bklm.
Valla ben deben cok heyecanlıyım ya eminim hepiniz öylesinizdircinsiyetini çok çok merak ediyorum niyeyse cok önemli degil tabi erkek kız olması saglıklı,hayırlı evlatlar olsunlar ama merak ediyorum deli gibi
Küçük oldugu için gözükmemiştir canım üzme kendiniYapmadi devlette boyle işte yarin özele gitcem sabah.
Cok iyi bi doktor varmiş bklm.
Hayırlısı olsun sabırla bekleyeceğiz zaman cabuk gecsinValla ben de
Heralde 3 hafta sonra falam belli olur bakalım ne çıkacak
Hayırlısı olsun sabırla bekleyeceğiz zaman cabuk gecsin
Daha 5 haftalık zaten tam bile görünmüyo olabilir
Sen canını sıkma sakın yarın ola hayrola
Kaçta gideceksin haber ver bize de[/QUOTESabah gitcem canim 9da tabikide veririm.
inş canim hayirlisiyla bi yarin olsunda.Küçük oldugu için gözükmemiştir canım üzme kendini
hadi bakalım gözün aydın darısı pıt pıt lara :)Kizlar doktordan geldim hic bir sikintiyok karindan rahatlikla kese gorunuyorkese gayet iyi porogestan verdi gunde3kere hafif kanamam oluyor penbeondan birde bir ay ilişki yasak sonrasidakorumali dedi cok iyi bi doktordudogumumuda orda yapicam şansima iyibir doktor hemde bayan.
Kizlar doktordan geldim hic bir sikintiyok karindan rahatlikla kese gorunuyorkese gayet iyi porogestan verdi gunde3kere hafif kanamam oluyor penbeondan birde bir ay ilişki yasak sonrasidakorumali dedi cok iyi bi doktordudogumumuda orda yapicam şansima iyibir doktor hemde bayan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?