Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Ay inşallah canım sağlıcakla gelsin o günler.

evet sanırım aynı tarihlerde de öğrenmiştik ilkinilkin le
ben cok heyecanlıyım ya eminim hepiniz öylesinizdir cinsiyetini çok çok merak ediyorum niyeyse cok önemli degil tabi erkek kız olması saglıklı,hayırlı evlatlar olsunlar ama merak ediyorum deli gibi

Bende bugun keseyi gorduk ama pek iyi gozukmuyo dedi kesesi yarin özele gidicem kafam cok takildi agliyorum saatlerdir..

aynen evet tecrübelerimizi paylaşıcaz canım hep birlikte :) ilkinilkin le siz aynısınız sanırım ? kaç oldun canım

Ay inşallah canım sağlıcakla gelsin o günler.

evet sanırım aynı tarihlerde de öğrenmiştik ilkinilkin le

Valla ben kaç oldğumu şuan tam bilmiyorum :) int hesaplamasnda şuan 8hafta 3günlük falan görnyo ama geçen doktora.gittğmde intrntteki hesaptan 3gün geri gözüküyodu. 3aydan sonra ultrasonla bu hesaplamalar birbirini tutuyomş sanırm. yarkn ne diycek bakalm ne kadar diycek ben de çok merak ediyorum

ben cok heyecanlıyım ya eminim hepiniz öylesinizdir cinsiyetini çok çok merak ediyorum niyeyse cok önemli degil tabi erkek kız olması saglıklı,hayırlı evlatlar olsunlar ama merak ediyorum deli gibi
Valla ben de
Heralde 3 hafta sonra falam belli olur bakalım ne çıkacak

Kizlar doktordan geldim hic bir sikintiyok karindan rahatlikla kese gorunuyorkese gayet iyi porogestan verdi gunde3kere hafif kanamam oluyor penbeondan birde bir ay ilişki yasak sonrasidakorumali dedi cok iyi bi doktordudogumumuda orda yapicam şansima iyibir doktor hemde bayan.

hadi bakalım gözün aydın darısı pıt pıt lara :)

Çok sevindim hadi hayırlısı olsun

Evet gunde 3kez şu puregestan beni zorlarmi bilmiyorum bas donmesi miyde bulantisi yapiyomuş baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…