Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Evet gunde 3kez şu puregestan beni zorlarmi bilmiyorum bas donmesi miyde bulantisi yapiyomuş baya.
Agızdan alırsan evet öle bir şeyler yapıyor kendileri evdeysen calışmıyorsan ve gün boyu sarhoş dolaşmak istersen hiç bir sıkıntı olmaz vajinal olarakta alabilirsin daha etkili oldugunu söylüyorlar

Evet gunde 3kez şu puregestan beni zorlarmi bilmiyorum bas donmesi miyde bulantisi yapiyomuş baya.

Valla ben raporlym evde sürekli yatar pozisyonda olduğum için algılayamadım baş dönmesi olup olmadığını. mide bulantım da zaten vardı, ilaç ekstra etkiledi mi onu da bilmiyorum. yat dinlen sen de sürekli eğer çalışmıyosan

Calişmiyorumda evde iş yapmadanda duramiyomki.

Günaydınn. çok.güzel dedi.doktor ilacı kwsti, yine de dikkat et bu zamanlar riskli zamanlar dedi. 10gün daha ilişki yasak fakan filan. bi sahaki.gidişmde 2li test yapılıcakmş. 3hafta sonra gidicem :) 16snda
hadi gözün aydın cok sevindim kaç haftalıkmış peki tam olarak

Çine göre de rusa göre de hücre yenilemeye göre de kızdı
Demekki neymiş inanmamak lazımmış :))
Aynen inanmamak lazım demekki benim de kız cıktı hayırlısı bakalım, doktor kesinmi dedi bu haftalarda kızda da erkekte de cıkıntı olabiliyormuş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…