- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.401
Agızdan alırsan evet öle bir şeyler yapıyor kendileriEvet gunde 3kez şu puregestan beni zorlarmi bilmiyorum bas donmesi miyde bulantisi yapiyomuş baya.
niye öle oluyor kızz acepselam kızlar bende gece uyuyamıyorum gündüz full uyuyorum
hmm evet cok iyi anladım seni bende de oluyor ara sıra ondan ötürü demek ki
Evet gunde 3kez şu puregestan beni zorlarmi bilmiyorum bas donmesi miyde bulantisi yapiyomuş baya.
hmmmmmmhmm evet cok iyi anladım seni bende de oluyor ara sıra ondan ötürü demek ki
Calişmiyorumda evde iş yapmadanda duramiyomki.Valla ben raporlym evde sürekli yatar pozisyonda olduğum için algılayamadım baş dönmesi olup olmadığını. mide bulantım da zaten vardı, ilaç ekstra etkiledi mi onu da bilmiyorum. yat dinlen sen de sürekli eğer çalışmıyosan
günaydın kızlarilkinilkin doktor randevun vardı nasıl gecti canım ?
hadi gözün aydın cok sevindim kaç haftalıkmış peki tam olarakGünaydınn. çok.güzel dedi.doktorilacı kwsti, yine de dikkat et bu zamanlar riskli zamanlar dedi. 10gün daha ilişki yasak fakan filan. bi sahaki.gidişmde 2li test yapılıcakmş. 3hafta sonra gidicem :) 16snda
hadi gözün aydın cok sevindim kaç haftalıkmış peki tam olarak
Erkek derken :)
Ben doktorun yalancısıyım vallaErkek derken :)
Ben doktorun yalancısıyım valla
Çin takvimine göre neydi bakmışmıydınBen doktorun yalancısıyım valla
Çine göre de rusa göre de hücre yenilemeye göre de kızdıÇin takvimine göre neydi bakmışmıydın
Aynen inanmamak lazım demekki benim de kız cıktı hayırlısı bakalım, doktor kesinmi dedi bu haftalarda kızda da erkekte de cıkıntı olabiliyormuş :))Çine göre de rusa göre de hücre yenilemeye göre de kızdı
Demekki neymiş inanmamak lazımmış :))
Yok canım kesin değilAynen inanmamak lazım demekki benim de kız cıktı hayırlısı bakalım, doktor kesinmi dedi bu haftalarda kızda da erkekte de cıkıntı olabiliyormuş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?