Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Hayırlısı olsun saglıkla gelsin inş,
Bende cok merak ediyorum ve sabırsızlıkla bekliyoru
Hepsi sağlıkla gelsin inşallah, ben bugün doktorun tahmin etmesini hiç beklemiyordum, bir anda erkek diyince önce bi mal oldum bana mı diyo diye
Ama dediğim gibi kesin değil, bu haftalarda yanılma payı yaklaşık %20, yani %80 doğruluk payı var :))

Kizlar yaa hamileliginiz nasil geciyor ben yataklara düstum simdiden
Basimi kaldiramiyorum yataktan.

ben cok heyecanlıyım ya eminim hepiniz öylesinizdir cinsiyetini çok çok merak ediyorum niyeyse cok önemli degil tabi erkek kız olması saglıklı,hayırlı evlatlar olsunlar ama merak ediyorum deli gibi
aynen canım bende çok merak ediyorum biran önce öğrenip kızım yada oğlum diye seslenmek istiyorum. ama daha çok var öğrenmemize

Kizlar yaa hamileliginiz nasil geciyor ben yataklara düstum simdiden
Basimi kaldiramiyorum yataktan.
Allah kolaylık versin canım biraz sabır etmek gerek bu bir süreç ben calıştıgım için öle yataklara düşme lüksüm yok :) ama akşam yemekten snra resmen bayılıyorum :)

Günaydınnnn
Şahsen ben 3 gündür yine migrenle boğuşmaktayım. Bugün son gün inşallah akşama doğru geçmesini bekliyoruz dört gözle :))
Sende ne var ne yok?
benimde aynı şimdilik bi sıkıntı yok :) senin ameliyat ne zamandı ? bu arada çok mutlu oldum sağlıklı doğar inşallah bebişin :) benimde erkek olsa keşke

benimde aynı şimdilik bi sıkıntı yok :) senin ameliyat ne zamandı ? bu arada çok mutlu oldum sağlıklı doğar inşallah bebişin :) benimde erkek olsa keşke
Tabi senin kız cepte nasıl olsa
Şaka bir yana sağlıkla doğsunlar da başka bişey istemez
Benim ameliyat Çarşamba günü. Bütün gece rüyamda onunla uğraştım vallahi. Bayaaa tırsıyorum sanırsam

onuda inşallah güzelce atlatırsın ya vala 1 kız 1 erkek kapanışı yapacam şimdi 2 kız olursa biraz sıkıntı tabi sağlıklı olsun da :)

onuda inşallah güzelce atlatırsın ya vala 1 kız 1 erkek kapanışı yapacam şimdi 2 kız olursa biraz sıkıntı tabi sağlıklı olsun da :)
İnşallah inşallah
Dediğim gibi doktor çok dillendirme dedi ama bence erkek zaten en baştan beri öyle hissediyodum. Artık 2.sini kıza ayarlamaya çalışırız çeşit olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…