- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.421
Hayırlısı olsun saglıkla gelsin inş,Yok canım kesin değil
Doktor dillendirme kesin değil dedi ama ben cümle aleme söyledim
Hepsi sağlıkla gelsin inşallah, ben bugün doktorun tahmin etmesini hiç beklemiyordum, bir anda erkek diyince önce bi mal oldum bana mı diyo diyeHayırlısı olsun saglıkla gelsin inş,
Bende cok merak ediyorum ve sabırsızlıkla bekliyoru
aynen canım bende çok merak ediyorum biran önce öğrenip kızım yada oğlum diye seslenmek istiyorum. ama daha çok var öğrenmemizeben cok heyecanlıyım ya eminim hepiniz öylesinizdircinsiyetini çok çok merak ediyorum niyeyse cok önemli degil tabi erkek kız olması saglıklı,hayırlı evlatlar olsunlar ama merak ediyorum deli gibi
canım gözün aydınGünaydınn. çok.güzel dedi.doktorilacı kwsti, yine de dikkat et bu zamanlar riskli zamanlar dedi. 10gün daha ilişki yasak fakan filan. bi sahaki.gidişmde 2li test yapılıcakmş. 3hafta sonra gidicem :) 16snda
hayırlı olsun canım oğluşun :)
Allah kolaylık versin canım biraz sabır etmek gerek bu bir süreçKizlar yaa hamileliginiz nasil geciyor ben yataklara düstum simdiden
Basimi kaldiramiyorum yataktan.
Günaydınnnnkızlar günaydın nasılsınız ? :)
benimde aynı şimdilik bi sıkıntı yok :) senin ameliyat ne zamandı ? bu arada çok mutlu oldum sağlıklı doğar inşallah bebişin :) benimde erkek olsa keşkeGünaydınnnn
Şahsen ben 3 gündür yine migrenle boğuşmaktayım. Bugün son gün inşallah akşama doğru geçmesini bekliyoruz dört gözle :))
Sende ne var ne yok?
Tabi senin kız cepte nasıl olsabenimde aynı şimdilik bi sıkıntı yok :) senin ameliyat ne zamandı ? bu arada çok mutlu oldum sağlıklı doğar inşallah bebişin :) benimde erkek olsa keşke
onuda inşallah güzelce atlatırsınTabi senin kız cepte nasıl olsa
Şaka bir yana sağlıkla doğsunlar da başka bişey istemez
Benim ameliyat Çarşamba günü. Bütün gece rüyamda onunla uğraştım vallahi. Bayaaa tırsıyorum sanırsam
İnşallah inşallahonuda inşallah güzelce atlatırsınya vala 1 kız 1 erkek kapanışı yapacam şimdi 2 kız olursa biraz sıkıntı tabi sağlıklı olsun da :)
Çine göre de rusa göre de hücre yenilemeye göre de kızdı
Demekki neymiş inanmamak lazımmış :))
Etraftakiler hep kız doğuruyor e bu kadar kıza erkek de lazımAnaaa benm de hepsinde kız çıkıyo. tüüüü
Etraftakiler hep kız doğuruyor e bu kadar kıza erkek de lazım
kızlar günaydın nasılsınız
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın?kızlar günaydın nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?