- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.441
canını sıkma ilacı kulllan inşallah bi sıkıntı olmazGünaydınn. benim dün akşam yine kanamam oldutuvaletr gittğimde geliyo. kırmızıydu yine. çok öoralim bozuk. doktoru aradm az önce, ne progestana başla dedi. neden böyle oluyo anlamıyorm yaa
Sizler ne alemdesnz
canını sıkma ilacı kulllan inşallah bi sıkıntı olmaz
yerinde duramıyor demek kiİnşallah yaaa. ne güzel rahat yeri var neden pislik yapıyo ki sanki
Günaydınn. benim dün akşam yine kanamam oldutuvaletr gittğimde geliyo. kırmızıydu yine. çok öoralim bozuk. doktoru aradm az önce, ne progestana başla dedi. neden böyle oluyo anlamıyorm yaa
Sizler ne alemdesnz
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın?
yerinde duramıyor demek ki
inşallah bi sıkıntı olmaz annesini üzmezNe güzel tam da rahatlamıştım he.. iyi skntı geçti diye kafam rahattı. üfff
Çok ayıp ediyo haberi yok
canım umarım bebiş de bir sorun yoktur. Bazı kişilerde sürekli kanama olabiliyormuş sen yinede çok dikkat et raporunu uzat yat dinlen inş hiç bişey olmaz
Bende bu hafta pek iyi değilim sancım geçmeyen baş ağrım ve tansiyon sorunum var
annesini korkutuyo şimdiden başladı yaramazlığaNe güzel tam da rahatlamıştım he.. iyi skntı geçti diye kafam rahattı. üfff
Çok ayıp ediyo haberi yok
annesini korkutuyo şimdiden başladı yaramazlığa
regl zamanımı da geçtim ama sabah uyanınca keskin sancılar ve batmalar oluyo. Rahim büyüyo diye olabilir mi acepRegl zamanın mı senin de bu sıralsr? o zmn sancı olabiliyomuş.
Doktor çok normal karşıladı ya manyak gel bile demedi, ilaxı yine kullanmaya başla dedi. kendmi psikopat.gibi.hissettm o öyle normal davranınca
Kesin bana benziycek bu öocuk yaaa belli etti kendini
regl zamanımı da geçtim ama sabah uyanınca keskin sancılar ve batmalar oluyo. Rahim büyüyo diye olabilir mi acep
Ondandır evet. aman olsun sancın boşver benm gibi.böyle streslerinz olmasın inşallah.
Bu arada burcuyu da bgn dikiceklerdi sanki demiburcu1888
Amin sende içini ferah tut hiç bişeycik olmayacak inş
Evet çarşambaydı demi işlemi burcunun
doğduktan sonrada artarak devam ediyor korkutmuyum daAminn. inş olmaz hiçbi şey
Benm aklmda çarşamba gibi kalmş. yazık şimdi onda da stres vardır. annelik ne zormş yaaa daha doğmadan dertleri başlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?