- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.461
doğduktan sonrada artarak devam ediyor korkutmuyum da
canım Allah yardımcın olsun inş çok çok güzel geçerDaha dikilmedim kızlar
Serumumu taktım kıçı açık entariyi giydim bekliyom :)
Bakalım ne olacak
Şans dileyin dua edin
aynenAman sağlıkla bi doğsun da sonra bakarız çaresineşimdi kapalı kutu napıyo ne ediyo hiçbi şey göremiyoruz ki bari doğnca gözümüzün önünde olur
Daha dikilmedim kızlar
Bakalım ne olacak
Şans dileyin dua edin
o zaman da bu niye ağlıyo bişeyi mi var keşke karnımızda olsaydı demeyek deAman sağlıkla bi doğsun da sonra bakarız çaresineşimdi kapalı kutu napıyo ne ediyo hiçbi şey göremiyoruz ki bari doğnca gözümüzün önünde olur
uykusuz geceler felano zaman da bu niye ağlıyo bişeyi mi var keşke karnımızda olsaydı demeyek de
uykusuz geceler felan
kız dur iyiyiz böylegünaydın şekerler
ilkinilkin malesef ki bazı hamişler bu süreci böyle kanamalı ve lekeli gecirebiliyor doktorlar cok rahat bu konuda evet sürekli başlarına geldikleri için gayet normal karşılıyorlar progestan kullanmaya devam,mesela bende birazcık yorayım kendimi akıntım normalde beyaz hemen kahverengiye dönüşüyor ben hiç bırakmadım progestanı,2.kutuya başladım hiç bişi olmaz Allahın izniyle
hhmasal bel agrıları normalmiş canım bende de o bıçak saplanır gibi agrılar oluyor sol bacagımada vuruyor kocişine söle yavaş yavaş masaj yapsın agrıyan yerlerine
nisankralicesi maşallah hatun rahat yani kim ne derse desin
o zaman da bu niye ağlıyo bişeyi mi var keşke karnımızda olsaydı demeyek de
Allah yardımcın olsun dualrımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruzDaha dikilmedim kızlar
Bakalım ne olacak
Şans dileyin dua edin
günaydın şekerler
ilkinilkin malesef ki bazı hamişler bu süreci böyle kanamalı ve lekeli gecirebiliyor doktorlar cok rahat bu konuda evet sürekli başlarına geldikleri için gayet normal karşılıyorlar progestan kullanmaya devam,mesela bende birazcık yorayım kendimi akıntım normalde beyaz hemen kahverengiye dönüşüyor ben hiç bırakmadım progestanı,2.kutuya başladım hiç bişi olmaz Allahın izniyle
hhmasal bel agrıları normalmiş canım bende de o bıçak saplanır gibi agrılar oluyor sol bacagımada vuruyor kocişine söle yavaş yavaş masaj yapsın agrıyan yerlerine
günaydın şekerler
ama ben biran önce onu kucağıma alıp mıncıklamak istiyorumbence şuan daha iyi
benim koca için sıkıntı yok :ah zavallı kocişim şimdiden bi doğsaydın diyip duruyo
popişine popişine vuracaz artıkDaha da durmazsa döverim zaten
benim koca için sıkıntı yok :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?