- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.481
olsun o kadardiyo ne zormuş bu hamilelik sanki o doğurcaktabi bende biraz çok mu nazlanıyorum ne
olsun o kadar
tabi canım onlar rahat vallatabi daha yolun başı büyüdükçe iyice nazlanacaz en doğal hakkımız
btütün stres bizdetabi canım onlar rahat vallabiz çekiyoruz hep hamilelik doğum
valla mevsiminde olmayan meyveleri felan istiyecemdebtütün stres bizdeonlarda anca baba oluyorum diye sevine sevine gezsinler ortada eh sadece sevinmek değil biraz da naz çeksinler bakalım
aynen yaavalla mevsiminde olmayan meyveleri felan istiyecemdekıyamıyorum şimdi kocişime
aynenaynen yaabenimde çok aklıma geliyo gecenin bi saati gitsin arasın diye ama kıyamıyorum yazık bu soğukta
neyse bizim doğumlar yaza geliyo havalar ısınınca bunu tekrar düşünelimaynensonra hasta felan olur
dur bi doğuralımneyse bizim doğumlar yaza geliyo havalar ısınınca bunu tekrar düşünelim
sonu tabiki güzel olacak inş ben rahat olmaya calışıyorum acıkcasıSonunun güzel olacağnı bilsem valla her türlü şeye dayanırım ama işte bu stres beni bitiriyo. ama ilk kanamaya göre biraz daha rahatım. inş geçer ne diyim
mide bulantıları ve bel agrısı dışında normal herşey cok şükür,kan sulandırıcı iğneye başladım 1 hafta oldu ve kendim yapıyorum tırsak benFrzee sende durumlar nasıl tatlım
hayırlısıyla gelsin bebişler babaların çekeceği vardur bi doğuralımher şeyi isteriz öyle başta yardımcı olup sonra seyretmesi değil
şimdi kocamın da hakkını yemiyimhayırlısıyla gelsin bebişler babaların çekeceği var
bebek söz konusu olunca korkularda geçiyo demisonu tabiki güzel olacak inş ben rahat olmaya calışıyorum acıkcası
mide bulantıları ve bel agrısı dışında normal herşey cok şükür,kan sulandırıcı iğneye başladım 1 hafta oldu ve kendim yapıyorum tırsak benhaftaya salı randevum var bakalım ,biran önce büyüsün diye sabırsızlanıyorum
valla benimki de yapıyo sağolsun ama olsun daha çok yapsın kolay mı öyle doğurmak sadece yap kenara çekil yok öyle bişeyşimdi kocamın da hakkını yemiyimadam ne istesem yapar ama olsun
onu yaparken bile sinir ediyorlarvalla benimki de yapıyo sağolsun ama olsun daha çok yapsın kolay mı öyle doğurmak sadece yap kenara çekil yok öyle bişey
Aynen geciyor tüm korkular ,cinsiyetini çok merak ediyorum ben yaa eminim sizde cok merak ediyorsunuzdur :)))bebek söz konusu olunca korkularda geçiyo demi
ay hadı bakalım biran önce salı gelsin gör minnakıbenim randevuma daha çok var 13 aralık da gidecem sabırsızlanıyorum görmek için
onu yaparken bile sinir ediyorlarbirazda biz uğraştıralım
bende çok çok merak ediyorum ama daha çok var en erken kaçıncı haftada belli olur kiAynen geciyor tüm korkular ,cinsiyetini çok merak ediyorum ben yaa eminim sizde cok merak ediyorsunuzdur :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?