Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

hamileliğinizin 4.ayından itibaren tv sesi kavga gurultuden uzak tutun bebeklerınızı lütfen...aksamları babaları eve geldıgınde babası da bebekle karnınızı oksayarak konussun.

Sonunun güzel olacağnı bilsem valla her türlü şeye dayanırım ama işte bu stres beni bitiriyo. ama ilk kanamaya göre biraz daha rahatım. inş geçer ne diyim
sonu tabiki güzel olacak inş ben rahat olmaya calışıyorum acıkcası
Frzee sende durumlar nasıl tatlım
mide bulantıları ve bel agrısı dışında normal herşey cok şükür,kan sulandırıcı iğneye başladım 1 hafta oldu ve kendim yapıyorum tırsak ben haftaya salı randevum var bakalım ,biran önce büyüsün diye sabırsızlanıyorum

bebek söz konusu olunca korkularda geçiyo demi

ay hadı bakalım biran önce salı gelsin gör minnakı benim randevuma daha çok var 13 aralık da gidecem sabırsızlanıyorum görmek için

bebek söz konusu olunca korkularda geçiyo demi

ay hadı bakalım biran önce salı gelsin gör minnakı benim randevuma daha çok var 13 aralık da gidecem sabırsızlanıyorum görmek için
Aynen geciyor tüm korkular ,cinsiyetini çok merak ediyorum ben yaa eminim sizde cok merak ediyorsunuzdur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…