Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Ayy kizlar benim esim hamileligimi ogrendiginden beri karnimi okşamadan yatmiyo hep konusuyor bebisinle baba olcagini duydugundan beri cok deyişti benimde hep ara ara kahve rengi akintilarim oluyor bebek yerlestigi icin moralimi hic bozmuyorum aslinda bu iyi bisey saglikli oldugunu gosteriyor.

Günaydın kızlar,
Ameliyat iyi geçti ama dün bayaa sancım oldu
Hafif kanamayla hafif ağrı devam ediyo ama iyiyim.
Öğleden sonra da taburcu olucam umarım bi aksilik yoksa
Şimdilik haberler bu kadar

Günaydın kızlar,
günaydın çok gecmiş olsun iyi olmana sevindim Allah saglık sıhhat versin

Günaydın kızlar,

Günaydın canım çok geçmiş olsun. İnş hiç bi aksilik olmaz taburcu olursun. Bol bol dinlen

Hooop evim evim güzel evim :))
Sizler napıyorsunuz takip edemedim pek
ilkinilkin kanaman durdu mu canım

İlaca başladım yine işte. pede hiç gelmşyo ama tuvalette tuvalet kağıdına geliyo bazen. inş güzelce atlatırım şu süreci yaa. belim de ağrıyo biraz, o da huylandırdı beni

Sen nasılsın ağrın falan var mı

Çok geçmiş olsun insan çok korkuyo biliyorum. Bir daha olmaz inşallah. Şu 3 ayı atlat rahat edersin
Benim de hafif ağrım var kanama da kahveye döner gibi oldu yaralar iyileşiyo sanırım.

Çok geçmiş olsun insan çok korkuyo biliyorum. Bir daha olmaz inşallah. Şu 3 ayı atlat rahat edersin
Benim de hafif ağrım var kanama da kahveye döner gibi oldu yaralar iyileşiyo sanırım.

İnş 3ay bi geçse zaten..

Şimdi senin de artık bitti demi, doğuma kadar başka bi şey yapılmıycak

Yok yaa isim düşünecek halim yok şuan, şu tehlikeli günleri bi atlatayım da :)
Gerçi babanın acayip acayip fikirleri var ama ben pek sallamıyorum kendisini :))

Hahahaja geçer geçer sen takma kafana. isim de düşünmeye başla yavaş yavaş. zaman çabucak geçiyo isimsiz kalmasın çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…