Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

iyiyiz canım sen ne yapıyorsun ? durumun nasıl canım?

Bgn gittm doktora yine ultrason bende bağmlılık yaptı, eve bi tane alalım diypruz şaka maka hem içim rahat etsin diye hem de rapor almak için gittm. çok şükür gayet iyi. ilacımı içiyprm zaten, bitince 1kutu daha başla dedi doktor. haftaya da 2li test için gidicez tekrar.
sizlerde durumlar nasıl

benim hafif sebze yemeklerinde bulantım başladı ama çok değil onun dışında aynı bi sıkıntı yok çok şükür

iyi olmanıza sevindim :) bende iyi olmaya calışıyorum bulantılara devam yarın randevum var , sende bulantılar ne durumda devammı?

Çok bulanıyo hem dee özellikle de sabahları. akşama geçmiş oluyo artık ama sabah baya rahatsız ediyo
benim sabah bir başlıyor bazen akşam yemeğinden snra geciyor bazen uyuyana kadar gecmiyor,en kısa sürede gecer inş,ben cok zorluyorum yemek yemek için kendimi,meyve cok yiyorum rahatlatıyor ayva yiyorum bol bol :))

Ya ben çoğu şeyden tiksnyrm. 5kg vermşm zaten.
5 kilo mu yuuuhhh
Kıskandım şuan yaa
Benim de sancılarım baya azaldı, kanamam da lekelenme şeklinde devam ediyor ama ayıptır söylemesi bir kabızlık var, 3 günde bir tuvalete çıkabiliyorum neredeyse, ıkınmaya da tırstığımdan bekliyorum işte, su içmekten, kuru kayısı, meyve falan yemekten fenalık geldi. Sizin bi tavsiyeniz var mı?

sabahları uyandıgında sıcak süt iç canım bende faydası oluyor

benim sabah bir başlıyor bazen akşam yemeğinden snra geciyor bazen uyuyana kadar gecmiyor,en kısa sürede gecer inş,ben cok zorluyorum yemek yemek için kendimi,meyve cok yiyorum rahatlatıyor ayva yiyorum bol bol :))

İşin pis tarafı ben sadexe karbonhidrat yiyebiliyorm. makarna, ekmek o tür şeyleri yiyebiliyorm sadece. ayva falan da.yiyorm ama bol bol

Ahahaha valla vermişim :) akşamdan 1bardaj suya 1ceviz koy sabah suyu iç cevizi de ye. o çok işe yarıyomş dene. ben de yapıxam onu, sağlklı da hem

Ahahaha valla vermişim :) akşamdan 1bardaj suya 1ceviz koy sabah suyu iç cevizi de ye. o çok işe yarıyomş dene. ben de yapıxam onu, sağlklı da hem
İki kayısı koyuyorum işte suya ben de sabah da hem suyu içiyorum hem kayısıyı yiyorum, ama yok yok yok
Cevizi de deneyeyim o zaman bu akşam. Demir hapına başladım o çok fena kabız yapıyor, sıra size de gelecek büyük ihtimal ama inşallah olmazsınız. İnsan kendini 100 kilo hissediyor yahu

Bana ayrıca verir mi acaba doktor deöir hapk. benm foliğimde her şey var içinde iyot,çinko,demir,b12. foliği ne zaman kesicek bu arada 3ay bitnce mi

Kayısıyı ve cevizi aynı suya koy. öyle de okumştm. ayrı ayrı su hazırlama.

göbüş çıktımı senin yani hamile oldugun belli oluyormu ?

Bana ayrıca verir mi acaba doktor deöir hapk. benm foliğimde her şey var içinde iyot,çinko,demir,b12. foliği ne zaman kesicek bu arada 3ay bitnce mi
Benim folik asitte de var hepsi ama ekstra veriliyor demir, doğumda kaybedilecek kan için şimdiden depolama amaçlıymış. Ben keselim mi dedim ama doktor kesmedi, niye kesiyormuşuz aynen devam dedi,
Ben de içiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…