- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.521
iyiyiz canım sen ne yapıyorsun ? durumun nasıl canım?Kızlarrrr napıyosunz
iyiyiz canım sen ne yapıyorsun ? durumun nasıl canım?
benim hafif sebze yemeklerinde bulantım başladı ama çok değil onun dışında aynı bi sıkıntı yok çok şükürBgn gittm doktora yineultrason bende bağmlılık yaptı, eve bi tane alalım diypruz şaka maka hem içim rahat etsin diye hem de rapor almak için gittm. çok şükür gayet iyi. ilacımı içiyprm zaten, bitince 1kutu daha başla dedi doktor. haftaya da 2li test için gidicez tekrar.
sizlerde durumlar nasıl
iyi olmanıza sevindim :) bende iyi olmaya calışıyorum bulantılara devamBgn gittm doktora yineultrason bende bağmlılık yaptı, eve bi tane alalım diypruz şaka maka hem içim rahat etsin diye hem de rapor almak için gittm. çok şükür gayet iyi. ilacımı içiyprm zaten, bitince 1kutu daha başla dedi doktor. haftaya da 2li test için gidicez tekrar.
sizlerde durumlar nasıl
benim hafif sebze yemeklerinde bulantım başladı ama çok değil onun dışında aynı bi sıkıntı yok çok şükür
iyi olmanıza sevindim :) bende iyi olmaya calışıyorum bulantılara devamyarın randevum var , sende bulantılar ne durumda devammı?
benim sabah bir başlıyor bazen akşam yemeğinden snra geciyor bazen uyuyana kadar gecmiyor,en kısa sürede gecer inş,ben cok zorluyorum yemek yemek için kendimi,meyve cok yiyorum rahatlatıyor ayva yiyorum bol bol :))Çok bulanıyo hem deeözellikle de sabahları. akşama geçmiş oluyo artık ama sabah baya rahatsız ediyo
5 kilo mu yuuuhhhYa ben çoğu şeyden tiksnyrm. 5kg vermşm zaten.
canım kilo almaya bak :/ bebeğin için yemeye çalışYa ben çoğu şeyden tiksnyrm. 5kg vermşm zaten.
sabahları uyandıgında sıcak süt iç canım bende faydası oluyor5 kilo mu yuuuhhh
Kıskandım şuan yaa
Benim de sancılarım baya azaldı, kanamam da lekelenme şeklinde devam ediyor ama ayıptır söylemesi bir kabızlık var, 3 günde bir tuvalete çıkabiliyorum neredeyse, ıkınmaya da tırstığımdan bekliyorum işte, su içmekten, kuru kayısı, meyve falan yemekten fenalık geldi. Sizin bi tavsiyeniz var mı?
benim sabah bir başlıyor bazen akşam yemeğinden snra geciyor bazen uyuyana kadar gecmiyor,en kısa sürede gecer inş,ben cok zorluyorum yemek yemek için kendimi,meyve cok yiyorum rahatlatıyor ayva yiyorum bol bol :))
5 kilo mu yuuuhhh
Kıskandım şuan yaa
Benim de sancılarım baya azaldı, kanamam da lekelenme şeklinde devam ediyor ama ayıptır söylemesi bir kabızlık var, 3 günde bir tuvalete çıkabiliyorum neredeyse, ıkınmaya da tırstığımdan bekliyorum işte, su içmekten, kuru kayısı, meyve falan yemekten fenalık geldi. Sizin bi tavsiyeniz var mı?
sabahları uyandıgında sıcak süt iç canım bende faydası oluyor
Hayatımda içmedim içemem de, kusarım direk :))sabahları uyandıgında sıcak süt iç canım bende faydası oluyor
İki kayısı koyuyorum işte suya ben de sabah da hem suyu içiyorum hem kayısıyı yiyorum, ama yok yok yokAhahaha valla vermişim :) akşamdan 1bardaj suya 1ceviz koy sabah suyu iç cevizi de ye. o çok işe yarıyomş dene. ben de yapıxam onu, sağlklı da hem
İki kayısı koyuyorum işte suya ben de sabah da hem suyu içiyorum hem kayısıyı yiyorum, ama yok yok yok
Cevizi de deneyeyim o zaman bu akşam. Demir hapına başladım o çok fena kabız yapıyor, sıra size de gelecek büyük ihtimal ama inşallah olmazsınız. İnsan kendini 100 kilo hissediyor yahu
İki kayısı koyuyorum işte suya ben de sabah da hem suyu içiyorum hem kayısıyı yiyorum, ama yok yok yok
Cevizi de deneyeyim o zaman bu akşam. Demir hapına başladım o çok fena kabız yapıyor, sıra size de gelecek büyük ihtimal ama inşallah olmazsınız. İnsan kendini 100 kilo hissediyor yahu
göbüş çıktımı senin yani hamile oldugun belli oluyormu ?İki kayısı koyuyorum işte suya ben de sabah da hem suyu içiyorum hem kayısıyı yiyorum, ama yok yok yok
Benim folik asitte de var hepsi ama ekstra veriliyor demir, doğumda kaybedilecek kan için şimdiden depolama amaçlıymış. Ben keselim mi dedim ama doktor kesmedi, niye kesiyormuşuz aynen devam dedi,Bana ayrıca verir mi acaba doktor deöir hapk. benm foliğimde her şey var içinde iyot,çinko,demir,b12. foliği ne zaman kesicek bu arada 3ay bitnce mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?