- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.541
Tamamdır bu akşamdan itibaren öyle yapacağımKayısıyı ve cevizi aynı suya koy. öyle de okumştm. ayrı ayrı su hazırlama.
Çıktı kız bayaaa :))göbüş çıktımı senin yani hamile oldugun belli oluyormu ?
Benim folik asitte de var hepsi ama ekstra veriliyor demir, doğumda kaybedilecek kan için şimdiden depolama amaçlıymış. Ben keselim mi dedim ama doktor kesmedi, niye kesiyormuşuz aynen devam dedi,
Ben de içiyorum valla
maşallah ne güzel bende bi an önce göbüşüm cıksın istiyorumÇıktı kız bayaaa :))
Hamile pantolonlarımı giyiyorum, göbek kremleri bebe yağları falan da kullanmaya başladım, çatlak olacak büyük ihtimalle azaltır belki
Kabız olma zamanına kadar düzelir miden canım içersin o zmn bol bol sıkıntı yapma, gerçi bana bi faydası olmuyor ama, nerdeyse 4 lt içiyorum bana mısın demiyorHadi yaa. üff bende de kesn kabızlık olur hee. zaten sıvı bi şey tükwttiğim yok. su da anca 1lt içwblyrm o da zorla. pöff
Çıktı kız bayaaa :))
Hamile pantolonlarımı giyiyorum, göbek kremleri bebe yağları falan da kullanmaya başladım, çatlak olacak büyük ihtimalle azaltır belki
Kabız olma zamanına kadar düzelir miden canım içersin o zmn bol bol sıkıntı yapma, gerçi bana bi faydası olmuyor ama, nerdeyse 4 lt içiyorum bana mısın demiyor
LR ın kullanıyorum bayaa tavsiye ettiler yoğun nemlendirici ve %40 aloe veramaşallah ne güzel bende bi an önce göbüşüm cıksın istiyorumcatlak kremi olarak ne kullanıyorsun bio oil i duydun mu bilmiyorum ama kullanıp sonuc alan cok kişi duydum
hım evet biliyorum lr i :) banada balsamı nı tavsiye etti arkadaşLR ın kullanıyorum bayaa tavsiye ettiler yoğun nemlendirici ve %40 aloe vera
Onu da düşündüm aslında ama hiç gitme fırsatım olmadı onu da deneyebilirim aslında sabah öğle akşam sürekli elimde kremler yağlar, hep sürüyorum. Annemde çok olduğundan ve benim de herşeyim anneme benzediğinden büyük ihtimalle çatlak oluşumuna çok eşverişli olacağım, şimdiden önlem almak en iyisi ne kadar engelleyebilirsek kardır.O hazır kremleri kullanma. Gratislerde falan satılıyo ya da aktardan badem,sudam,kayısı,kakao yağlarından al karıştır hepsini. hatta gratiste boş şişeler oluyo ya fısfıslı al onlardan 1tane. direk o şişeye boşalt tüm yağları her banyodan sonra sür vücuduna. ben de bi dşarı çıkanlsem alıcam gratisten bu yağları. naşlarm önmzdeli ay kullanmaya. çok iyi geliyomş bu yağlar
Bu benimkihım evet biliyorum lr i :) banada balsamı nı tavsiye etti arkadaş
evvvett bende alcam bundan :))Bu benimki
Onu da düşündüm aslında ama hiç gitme fırsatım olmadı onu da deneyebilirim aslında sabah öğle akşam sürekli elimde kremler yağlar, hep sürüyorum. Annemde çok olduğundan ve benim de herşeyim anneme benzediğinden büyük ihtimalle çatlak oluşumuna çok eşverişli olacağım, şimdiden önlem almak en iyisi ne kadar engelleyebilirsek kardır.
Ah canım ya geçmiş olsun çok mu kanaman lekelenme gibi mi?Kızlar merhababenim 2 gündür kanamam var doktor progesteron başladı izin aldım isden yatiyorum evde moralim çok bozuk
gecmiş olsun canım bol bol dinlen moralini yüksek tut,çok mu oldu kanamanKızlar merhababenim 2 gündür kanamam var doktor progesteron başladı izin aldım isden yatiyorum evde moralim çok bozuk
ge.çmiş olsun canım . bol bol dinlen inşallah bir şey olmazKızlar merhababenim 2 gündür kanamam var doktor progesteron başladı izin aldım isden yatiyorum evde moralim çok bozuk
Teşekkürler canim evet baya kanamam oldu simdide kahverengi lekelenmeler var. Ultrason da hersey normal ama düşük riskin var dedi doktorAh canım ya geçmiş olsun çok mu kanaman lekelenme gibi mi?
Ultrasonda herşey normal mi peki?
Evet kuzum adet olur gibi cokdu. Simdi yatiyorum evde benim için dua edin cok Üzgünümgecmiş olsun canım bol bol dinlen moralini yüksek tut,çok mu oldu kanaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?