Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Benim folik asitte de var hepsi ama ekstra veriliyor demir, doğumda kaybedilecek kan için şimdiden depolama amaçlıymış. Ben keselim mi dedim ama doktor kesmedi, niye kesiyormuşuz aynen devam dedi,
Ben de içiyorum valla

Hadi yaa. üff bende de kesn kabızlık olur hee. zaten sıvı bi şey tükwttiğim yok. su da anca 1lt içwblyrm o da zorla. pöff

Çıktı kız bayaaa :))
Hamile pantolonlarımı giyiyorum, göbek kremleri bebe yağları falan da kullanmaya başladım, çatlak olacak büyük ihtimalle azaltır belki
maşallah ne güzel bende bi an önce göbüşüm cıksın istiyorum catlak kremi olarak ne kullanıyorsun bio oil i duydun mu bilmiyorum ama kullanıp sonuc alan cok kişi duydum

Hadi yaa. üff bende de kesn kabızlık olur hee. zaten sıvı bi şey tükwttiğim yok. su da anca 1lt içwblyrm o da zorla. pöff
Kabız olma zamanına kadar düzelir miden canım içersin o zmn bol bol sıkıntı yapma, gerçi bana bi faydası olmuyor ama, nerdeyse 4 lt içiyorum bana mısın demiyor

Çıktı kız bayaaa :))
Hamile pantolonlarımı giyiyorum, göbek kremleri bebe yağları falan da kullanmaya başladım, çatlak olacak büyük ihtimalle azaltır belki

O hazır kremleri kullanma. Gratislerde falan satılıyo ya da aktardan badem,sudam,kayısı,kakao yağlarından al karıştır hepsini. hatta gratiste boş şişeler oluyo ya fısfıslı al onlardan 1tane. direk o şişeye boşalt tüm yağları her banyodan sonra sür vücuduna. ben de bi dşarı çıkanlsem alıcam gratisten bu yağları. naşlarm önmzdeli ay kullanmaya. çok iyi geliyomş bu yağlar

Kabız olma zamanına kadar düzelir miden canım içersin o zmn bol bol sıkıntı yapma, gerçi bana bi faydası olmuyor ama, nerdeyse 4 lt içiyorum bana mısın demiyor

Ay ne güzel maşallah. hiç o kadar su içtğimi hatrlamyrm bebek için de içmek gerekiyomuş, kendmi sıçlu hisdediyrm ama içemiyrm

maşallah ne güzel bende bi an önce göbüşüm cıksın istiyorum catlak kremi olarak ne kullanıyorsun bio oil i duydun mu bilmiyorum ama kullanıp sonuc alan cok kişi duydum
LR ın kullanıyorum bayaa tavsiye ettiler yoğun nemlendirici ve %40 aloe vera

Onu da düşündüm aslında ama hiç gitme fırsatım olmadı onu da deneyebilirim aslında sabah öğle akşam sürekli elimde kremler yağlar, hep sürüyorum. Annemde çok olduğundan ve benim de herşeyim anneme benzediğinden büyük ihtimalle çatlak oluşumuna çok eşverişli olacağım, şimdiden önlem almak en iyisi ne kadar engelleyebilirsek kardır.

Ben bu çatlak.işini pek de sallamıyorm aslnda. aman diyorm olursa olur napaym..benm annemde de var bu arada

Kızlar merhaba benim 2 gündür kanamam var doktor progesteron başladı izin aldım isden yatiyorum evde moralim çok bozuk

Ah canım ya geçmiş olsun çok mu kanaman lekelenme gibi mi?
Ultrasonda herşey normal mi peki?
Teşekkürler canim evet baya kanamam oldu simdide kahverengi lekelenmeler var. Ultrason da hersey normal ama düşük riskin var dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…