Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Amin canim hepimiz saglikli bi sekilde kavusalim ins bebeklerimize icimizde progestan kullanmayan kalmadi galiba

Herkes milli oldu o konuda ben de dün gittm yine doktora. şuan içiyorum ya ilaç, bittğnde bi lutu daha iç dedi. ama işkinde yaptğm gibi stres yapmyrm artk. tabi yine korkuyorm ama ilkindeki gibi değil

Herkes milli oldu o konuda ben de dün gittm yine doktora. şuan içiyorum ya ilaç, bittğnde bi lutu daha iç dedi. ama işkinde yaptğm gibi stres yapmyrm artk. tabi yine korkuyorm ama ilkindeki gibi değil
aynen herkes milli oldu progestan konusunda :) benimde ara ara kahve lekelenme oluyor ilk gün ki gibi korkmuyorum iyi düşünmeye çalışıyorum :) dün akşam ben yutmayı unuttum mesela :)

Geçmiş olsunn. bilirim o stresi ne kadar oldj peki. sıkma sen de kendni geçer inş ilaçla
Gece mide bulantisina uyandim ayıptır soylemesi bi ıslaklık hissettim baya bi kanama oldu oan yaşadığım korkuyu tahmin edersin. Gece doktora gittik düşük yapiyosun dedi ama cok sukur ki sabah kendi doktorum bebisin kalp atisini falan dinletti. İyi dusunmeye çalışıyorum bakalım ins sorunsuz atlatiriz bu dönemi. Bide soguk almisim kafami kaldiramiyorum valla

Kizlar progestanin yaninda folik kullanimina da devam ediyor musunuz ben doktora sormayi unuttum midem cok bulaniyo 2 gündür icemiyorum bu ilacla icsem sorun olmaz demi

Teşekkürler canim evet baya kanamam oldu simdide kahverengi lekelenmeler var. Ultrason da hersey normal ama düşük riskin var dedi doktor
Hepimiz atlattık sen de atlatacaksın inşallah. Kahverengiye döndüyse iyiye işaret yat dinlen iyi düşün bozma moralini

Kizlar progestanin yaninda folik kullanimina da devam ediyor musunuz ben doktora sormayi unuttum midem cok bulaniyo 2 gündür icemiyorum bu ilacla icsem sorun olmaz demi
ben kullanıyorum canım folik asit ,progestan agızdan alındıgında bulantı yapıyor diye biliyorum oyuzden gece yatmadan alıyorum

Ben hala kullanıyorum hem progestan hem folik asit
Progestanı içmeye çalış da folik arada içemiyosan bi sıkıntı olmaz sanırım

Bana günde 3 kez al dedi midem de çok bulanıyo zaten
evde oldugun için sıkıntı olmaz kafa yapıyor bu ilaç :) bu sayede sürekli yatmış dinlenmiş olursun birinin etkisi gecmeden hoopp diğer ilacın etkisi :) akşamı yaparsın böyle ;gecer inş dediğim gibi moralini yüksek tut

Çok mu oldu senin kanaman

İç iç bi şey olmaz. ben içiyorm doktor bi şey demedi. folik zaten ilaç değil. vitamin gibi bi şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…