- 21 Ekim 2016
- 893
- 844
- 18
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.561
Teşekkürler canim inş olmazge.çmiş olsun canım . bol bol dinlen inşallah bir şey olmaz
canım dualrımız seninle Rabbim yavrunu sana bagışlasın sağlıklı bir şekilde kucagına almak nasip etsinEvet kuzum adet olur gibi cokdu. Simdi yatiyorum evde benim için dua edin cok Üzgünüm
Amin canim hepimiz saglikli bi sekilde kavusalim ins bebeklerimizecanım dualrımız seninle Rabbim yavrunu sana bagışlasın sağlıklı bir şekilde kucagına almak nasip etsin
Geçmiş olsunn. bilirim o stresiKızlar merhababenim 2 gündür kanamam var doktor progesteron başladı izin aldım isden yatiyorum evde moralim çok bozuk
Amin canim hepimiz saglikli bi sekilde kavusalim ins bebeklerimizeicimizde progestan kullanmayan kalmadi galiba
aynen herkes milli oldu progestan konusunda :) benimde ara ara kahve lekelenme oluyor ilk gün ki gibi korkmuyorum iyi düşünmeye çalışıyorum :) dün akşam ben yutmayı unuttum mesela :)Herkes milli oldu o konudaben de dün gittm yine doktora. şuan içiyorum ya ilaç, bittğnde bi lutu daha iç dedi. ama işkinde yaptğm gibi stres yapmyrm artk. tabi yine korkuyorm ama ilkindeki gibi değil
Gece mide bulantisina uyandim ayıptır soylemesi bi ıslaklık hissettim baya bi kanama olduGeçmiş olsunn. bilirim o stresine kadar oldj peki. sıkma sen de kendni geçer inş ilaçla
Hepimiz atlattık sen de atlatacaksın inşallah. Kahverengiye döndüyse iyiye işaret yat dinlen iyi düşün bozma moraliniTeşekkürler canim evet baya kanamam oldu simdide kahverengi lekelenmeler var. Ultrason da hersey normal ama düşük riskin var dedi doktor
Evet sıkma kendini bakGeçmiş olsunn. bilirim o stresine kadar oldj peki. sıkma sen de kendni geçer inş ilaçla
ben kullanıyorum canım folik asit ,progestan agızdan alındıgında bulantı yapıyor diye biliyorum oyuzden gece yatmadan alıyorumKizlar progestanin yaninda folik kullanimina da devam ediyor musunuz ben doktora sormayi unuttum midem cok bulaniyo 2 gündür icemiyorum bu ilacla icsem sorun olmaz demi
Ben hala kullanıyorum hem progestan hem folik asitKizlar progestanin yaninda folik kullanimina da devam ediyor musunuz ben doktora sormayi unuttum midem cok bulaniyo 2 gündür icemiyorum bu ilacla icsem sorun olmaz demi
İnşallah tatlım teşekkürler valla moralimi duzelttinizHepimiz atlattık sen de atlatacaksın inşallah. Kahverengiye döndüyse iyiye işaret yat dinlen iyi düşün bozma moralini
Ah bu sıpalar daha doğmadan yaramazlik yapiyolar
Bana günde 3 kez al dedi midem de çok bulanıyo zatenben kullanıyorum canım folik asit ,progestan agızdan alındıgında bulantı yapıyor diye biliyorum oyuzden gece yatmadan alıyorum
evde oldugun için sıkıntı olmaz kafa yapıyor bu ilaç :) bu sayede sürekli yatmış dinlenmiş olursun birinin etkisi gecmeden hoopp diğer ilacın etkisi :) akşamı yaparsın böyle ;gecer inş dediğim gibi moralini yüksek tutBana günde 3 kez al dedi midem de çok bulanıyo zaten
aynen herkes milli oldu progestan konusunda :) benimde ara ara kahve lekelenme oluyor ilk gün ki gibi korkmuyorum iyi düşünmeye çalışıyorum :) dün akşam ben yutmayı unuttum mesela :)
Gece mide bulantisina uyandim ayıptır soylemesi bi ıslaklık hissettim baya bi kanama olduoan yaşadığım korkuyu tahmin edersin. Gece doktora gittik düşük yapiyosun dedi ama cok sukur ki sabah kendi doktorum bebisin kalp atisini falan dinletti. İyi dusunmeye çalışıyorum bakalım ins sorunsuz atlatiriz bu dönemi. Bide soguk almisim kafami kaldiramiyorum valla
Kizlar progestanin yaninda folik kullanimina da devam ediyor musunuz ben doktora sormayi unuttum midem cok bulaniyo 2 gündür icemiyorum bu ilacla icsem sorun olmaz demi
Bana günde 3 kez al dedi midem de çok bulanıyo zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?