- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.581
evet haklısın unuttum ne yapayım akşamları bayılıyorum resmenO kadar da rahat olma sen de
evet haklısın unuttum ne yapayım akşamları bayılıyorum resmeniş yerinde yemekten snra öğlen bir uykum geliyor ki anlatamam uyuyamıyorum dogal olarak eve gidince bayılıyorum
Ben de saçma bi şeklde 2gündür uyuyamıyorm. bünye ilaca alştı mı nedir. gece 3.5tan çnce zaten mümkün değil uyuyamyrm. sabah 7de ilqca uyanıyorm bi daha da uyuyamyrm. anca 10 gibi uyuyprm 12 13 givi kalkyrm. ilacı ilk içtğm sıralar kafamı koydpm yerde uyuyodm ama şimdi değil
hep evdesin onunda etkisi vardır,yorulmuyosun gün boyu evdesin uykuya doymuş vucut bence ondan :) gecer bir süre sonra inş
5 6 damla kadar geldi bide iki peçete ıslandı tamamenÇok mu oldu senin kanaman
Evet canim 100 mg günde 3 kezKaç mg verdi ilacı 100lük mü senin de? benm de günde 3 kez 100mglık ilaç
evde oldugun için sıkıntı olmaz kafa yapıyor bu ilaç :) bu sayede sürekli yatmış dinlenmiş olursun birinin etkisi gecmeden hoopp diğer ilacın etkisi :) akşamı yaparsın böyle ;gecer inş dediğim gibi moralini yüksek tut
5 6 damla kadar geldi bide iki peçete ıslandı tamamen
Evet canim 100 mg günde 3 kez
kızlar birşey sorucam rollon olarak ne kullanıyorsunuz? önerisi olan var mı ? hamilelikte her rollon kullanılırmı ?
bende rexona kullanıyorum pembesini :)) merak ettim sorayım dedim,bilemedim ki belki rahat olmak iyidirBen senelerdir rexona stick şeklnde olanı kullanyrm. bayolıyorm kokusuna. değiştrmed aynen ona dvm ediyrm. shower fresh olanı. miss gibi :) o kadar da.ince elemiycem yaa amann rahat olmak en güzeli galiba
bende rexona kullanıyorum pembesini :)) merak ettim sorayım dedim,bilemedim ki belki rahat olmak iyidir
benimde bazen oluyor dediğin gibidir sanırım,birde üst ve alt damağım yara oldu bir şeyler yerken çok acıyor ,kendimi bildim bileli ilk defa başıma geliyor uçuk bile cıkmamıştır,hamilelikten midir acaba vitaminsiz mi kaldım kiBi de bi şwy sorucam kızlar benm bu sıralar adet sancısı gibi hafiften derinden oluyo. 3 4 gündür yoğnlaştı. ama yani öyle ağrılı ağrılı değl. sanki adet oluxakmşm.gibi. rahmimi hissediyprum yani. sizdr oluyo mu böyle şeyler? büyüdüğü içindir demi
benimde bazen oluyor dediğin gibidir sanırım,birde üst ve alt damağım yara oldu bir şeyler yerken çok acıyor ,kendimi bildim bileli ilk defa başıma geliyor uçuk bile cıkmamıştır,hamilelikten midir acaba vitaminsiz mi kaldım ki
tırsma tırsma bir şey olmaz rahat ol birazOlabilir vitaminsizlilten. ya da stres dalan yaptysan bi şeye. şimdi vücut daha hassas ya tepki vermştir. şu rahimde hissetrğm zaman çok tırsıyorım yaaa
tırsma tırsma bir şey olmaz rahat ol birazminik büyüyor haliyle normal yani
Benim de suan pede gelmiyo sadece silinince peceteye kahverengi leke geliyo.Tamam o kadar çom değil. ben baya geldi sandm adet kanı gibi deyince. benim de ilkinde yarım avuç içi kadaf falan gelmişti iç çamaşırıma ıslaklıktan öyle anladım çünkü iç çamaşırm da siyahtı. tuvalette otrdm onu görünce, tvalet kağıdna da geldi senin gibi dolu dolu ve tvalet kırmızı oldu komple. aklım çkmştısonra hiç iç.çamaşrma gelmedi. günlük ped kpydm sürekli takip etmek için. 2 3 gün somra kahverengye döndü sonra da keaildi zaten.
Geçen bi tanıdğmla konştm. 2 oğlu var 3.ye hamile kaldı ama bilerek olmadı. giç istemedi o çocğu. herkes nelki kızdır demiş de öyle avutmş kendini.biraz. sonra o da erkek oldğu çktı mwydanacinsiyet velli oldktan sonra çok fazla kanaması olmş. doltora.gitmş ona da progestan vermş ama istemedği için ilaçlaro içmemş bile. ve hiçbi şwklde dikkat etmemş. ama şuan çocuk gayet de sağlklı
hiç kendni üzme sıkma dedi.bana. olqcağı varsa o çocuk gerçekten doğuyo. sen de üzme kendni. etraftan böyle şeyler duynca da rahatlyo insan.
Ev işi yapma sakın. doltorun sçyledi mi bilmyrm ama özellkle süpürge ve ütü sakın yapma. direk baakı yapıyomş rahme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?