Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

İyi bari o zaman. ev işi dyapma da

Kızlar Tünaydın yine ben bu ay da da bişe yok tabi bugün ovulasyon testi aldım
adetimin 17. günü test yaptım. Çizgilerden biri kırmızı biri biraz silik çıktı. Prospektüste bu sonçu için nefatif diyor ama internette baktığım yorumlarda yumurtlamanın yakın olduğu yazıyor bu sonuç için siz kullandınız mı naptınız. benim soncum ne sizce :)

Hoşgeldinnnnn tekrar :) ben hiç kullanmadım o testlerden bilmşyorum ama hiç yapmasqn mı acaba akışına mı bıraksan

hayırlısı olsun canım en kısa sürede sende güzl haberler alırsın inş
adet döngünü bilmiyorum ama cok gec başlamıssın ovu testine her zaman aynı tarihte yumurtlayacaksın diye bir şey yok,garanti olsun diye adet bittikten 2-3 gün snra başlasaydın daha iyi olurdu,inş yumurtlama olmamıştır daha önce yeni yumurtlayacaksındır

İnşallah vanım ya aslında yapmıycaktım akışına bırakcaktım. Sonra bugün duruşmada aklıma geldi birden gidip alıyım deniyim ne çıkar ki dedim. biri biraz kırmızı biri diğerinden daha silik çıktı. Bilmiyorum ki ne demeke doktora da gitmicem işte kararlıyım.

ayrıca silik olması çatladıgı anlamınada gelir henüz yumurtlamadıgın anlamınada gelir,genelde ikinci çizgi hep silik çıkıyor

Canım bişey daha sorcam eğer yumurtlamış olsaydım negatif mi çıkardı tek çizgi mi çıkardı yani

resmi var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…