- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.601
Benim de suan pede gelmiyo sadece silinince peceteye kahverengi leke geliyo.
Dogru söylüyorsun eğer olacağı varsa her türlü olur. Elimizden gelen sadece dikkat etmek. Bana ev isi konusunda bisey demedi bol bol yat dinlen dedi ama bisey de yapmiyorum zaten anneme geldim yatiyorum burada
Günaydın canım nasılsın?Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Günaydın canım nasılsın?
Kızlar Tünaydın yine ben bu ay da da bişe yok tabi bugün ovulasyon testi aldım
adetimin 17. günü test yaptım. Çizgilerden biri kırmızı biri biraz silik çıktı. Prospektüste bu sonçu için nefatif diyor ama internette baktığım yorumlarda yumurtlamanın yakın olduğu yazıyor bu sonuç için siz kullandınız mı naptınız. benim soncum ne sizce :)
hayırlısı olsun canım en kısa sürede sende güzl haberler alırsın inşKızlar Tünaydın yine ben bu ay da da bişe yok tabi bugün ovulasyon testi aldım
adetimin 17. günü test yaptım. Çizgilerden biri kırmızı biri biraz silik çıktı. Prospektüste bu sonçu için nefatif diyor ama internette baktığım yorumlarda yumurtlamanın yakın olduğu yazıyor bu sonuç için siz kullandınız mı naptınız. benim soncum ne sizce :)
İnan artık afakanlar bastı beni.Hoşgeldinnnnn tekrar :) ben hiç kullanmadım o testlerden bilmşyorum ama hiç yapmasqn mı acaba akışına mı bıraksan
İnşallah vanım ya aslında yapmıycaktım akışına bırakcaktım. Sonra bugün duruşmada aklıma geldi birden gidip alıyım deniyim ne çıkar ki dedim. biri biraz kırmızı biri diğerinden daha silik çıktı. Bilmiyorum ki ne demeke doktora da gitmicem işte kararlıyım.hayırlısı olsun canım en kısa sürede sende güzl haberler alırsın inş
adet döngünü bilmiyorum ama cok gec başlamıssın ovu testine her zaman aynı tarihte yumurtlayacaksın diye bir şey yok,garanti olsun diye adet bittikten 2-3 gün snra başlasaydın daha iyi olurdu,inş yumurtlama olmamıştır daha önce yeni yumurtlayacaksındır
Bu arada hoşbuldum canım çok teşekkür ederim.Hoşgeldinnnnn tekrar :) ben hiç kullanmadım o testlerden bilmşyorum ama hiç yapmasqn mı acaba akışına mı bıraksan
ayrıca silik olması çatladıgı anlamınada gelir henüz yumurtlamadıgın anlamınada gelir,genelde ikinci çizgi hep silik çıkıyorKızlar Tünaydın yine ben bu ay da da bişe yok tabi bugün ovulasyon testi aldım
Canım bişey daha sorcam eğer yumurtlamış olsaydım negatif mi çıkardı tek çizgi mi çıkardı yanihayırlısı olsun canım en kısa sürede sende güzl haberler alırsın inş
adet döngünü bilmiyorum ama cok gec başlamıssın ovu testine her zaman aynı tarihte yumurtlayacaksın diye bir şey yok,garanti olsun diye adet bittikten 2-3 gün snra başlasaydın daha iyi olurdu,inş yumurtlama olmamıştır daha önce yeni yumurtlayacaksındır
resmi var mı ?İnşallah vanım ya aslında yapmıycaktım akışına bırakcaktım. Sonra bugün duruşmada aklıma geldi birden gidip alıyım deniyim ne çıkar ki dedim. biri biraz kırmızı biri diğerinden daha silik çıktı. Bilmiyorum ki ne demeke doktora da gitmicem işte kararlıyım.
ikisi de iyi bişe sonuçta dimi çatlamışsa da eğer ilişki olursa gebe olma ihtimail vardır değil miayrıca silik olması çatladıgı anlamınada gelir henüz yumurtlamadıgın anlamınada gelir,genelde ikinci çizgi hep silik çıkıyor
bürodayım şuan odam biraz boşalsın çekip atayımresmi var mı ?
İnan artık afakanlar bastı beni.
Evet çok haklısın bunu bende kendime diyorum ama gelgelelim kendime hakim olamıyorum.İşte kendni çok sıktın diye.diyorum..eğer yapmadan durabileceksen gerçekten en azndan 1 2 ay akışına bırakmayı dene. inş olur o zaman nasip belli mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?