- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.621
Evet çok haklısın bunu bende kendime diyorum ama gelgelelim kendime hakim olamıyorum.
tabi her iki ihtimalde var,yumurtlayıp degerlendirdiysen süper,yumurtlamadıysan degerlendir bu günleri :)))ikisi de iyi bişe sonuçta dimi çatlamışsa da eğer ilişki olursa gebe olma ihtimail vardır değil mi
Hayır bebeğim diğirlendirmedim işte sorun orda :) bugünden sonra değerlendireyim diyorum işte buna güvenip :)tabi her iki ihtimalde var,yumurtlayıp degerlendirdiysen süper,yumurtlamadıysan degerlendir bu günleri :)))
O zaman yap içinden nasıl geliyosao bebek buraya gelicek nasıl olsa
yerim ya tabisi sen de iyi anne olursunDeğil mi gelmemesi için bi sebep yok ki ben iyi bi anne olurum gerçekten de :)
sen resmini müsait olunca bi gönder ben bi bakayım ,degerlendir ne olur ne olmazHayır bebeğim diğirlendirmedim işte sorun orda :) bugünden sonra değerlendireyim diyorum işte buna güvenip :)
Kahverengi lekeler var ama azaldı düne göreLekelenmelerin ne durumda? kesildi mi
Değil mi gelmemesi için bi sebep yok ki ben iyi bi anne olurum gerçekten de :)
Kahverengi lekeler var ama azaldı düne göre
Sağol canimOh iyi çok sevindim
Sağol canimgrip ve öksürük için bi öneriniz var mi ? Başımı kaldıramıyorum valla
hadi bakalım gözün aydın,bol bol meyve ye bogazın içinde ballı süt iç canımKahverengi lekeler var ama azaldı düne göre
Doktorumla konustum serum da vermedi suan ağır gelebilirmis. Bol bol su ic sıvı al diyo valla elimde dogal meyve suyu ve meyvelerle geziyorum ama hamilelikte grip cok ağır geciyomus dikkatli olun sizdeHadi yaaaaçok geçmiş olsun. hiç bilmiyorum ki yaa aman doktora.sormadan bi şey içme. çok kötüysen bi danış o zmn serum falan veriyolarmş sanırm, burda okumştm bi yerde birisi yazmştı. bol bol meyve ye bari de vitamin al
Sagol canimcimhadi bakalım gözün aydın,bol bol meyve ye bogazın içinde ballı süt iç canım
Canim vajinadan al puregestani ben agir oldugu icin doktoruma sordum oyle aliyorum sadece biraz agri yapiyo rahimde.İnşallah tatlım teşekkürler valla moralimi duzelttiniz
Canim keçi pekmezi özünü al ye cok iyi geliyor öksuruge ozellikle giribe en dogal yontem bu.Doktorumla konustum serum da vermedi suan ağır gelebilirmis. Bol bol su ic sıvı al diyo valla elimde dogal meyve suyu ve meyvelerle geziyorum ama hamilelikte grip cok ağır geciyomus dikkatli olun sizde
Hoşgeldin canım :)Canım bişey daha sorcam eğer yumurtlamış olsaydım negatif mi çıkardı tek çizgi mi çıkardı yani
Canim beni ilacın ağırlığı suan cok etkilemiyo bol bol yatiyorum ama grip fena yaptı kafami kaldiramiyorumCanim vajinadan al puregestani ben agir oldugu icin doktoruma sordum oyle aliyorum sadece biraz agri yapiyo rahimde.
Sagol canim onuda deniyim biCanim keçi pekmezi özünü al ye cok iyi geliyor öksuruge ozellikle giribe en dogal yontem bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?