Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Sağol canim grip ve öksürük için bi öneriniz var mi ? Başımı kaldıramıyorum valla

Hadi yaaaa çok geçmiş olsun. hiç bilmiyorum ki yaa aman doktora.sormadan bi şey içme. çok kötüysen bi danış o zmn serum falan veriyolarmş sanırm, burda okumştm bi yerde birisi yazmştı. bol bol meyve ye bari de vitamin al

Doktorumla konustum serum da vermedi suan ağır gelebilirmis. Bol bol su ic sıvı al diyo valla elimde dogal meyve suyu ve meyvelerle geziyorum ama hamilelikte grip cok ağır geciyomus dikkatli olun sizde

Doktorumla konustum serum da vermedi suan ağır gelebilirmis. Bol bol su ic sıvı al diyo valla elimde dogal meyve suyu ve meyvelerle geziyorum ama hamilelikte grip cok ağır geciyomus dikkatli olun sizde
Canim keçi pekmezi özünü al ye cok iyi geliyor öksuruge ozellikle giribe en dogal yontem bu.

Canım bişey daha sorcam eğer yumurtlamış olsaydım negatif mi çıkardı tek çizgi mi çıkardı yani
Hoşgeldin canım :)
Bence henüz yumurtlamamışsın ama akşam tekrar yap karşılatır koyulaşma var mı diye. Yumurtlamadan 1 gün önce falan eşit oluyor iki çizgi.
Ben meraktan yumurtlamanın olduğu günün ertesi günü de yapmıştım testi, ikinci çizgi hiç çıkmamıştı nerdeyse bembeyazdı

Canim vajinadan al puregestani ben agir oldugu icin doktoruma sordum oyle aliyorum sadece biraz agri yapiyo rahimde.
Canim beni ilacın ağırlığı suan cok etkilemiyo bol bol yatiyorum ama grip fena yaptı kafami kaldiramiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…