- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.641
ohh valla ne güzel yatış :))) biz calışalım siz yatın :))) sana günaydın ozmznBen günaydın diycem. yeni uyandm
ohh valla ne güzel yatış :))) biz calışalım siz yatın :))) sana günaydın ozmzn
hayırlısı olsunHaftaya ben de başlıyorumlale devrim bitiyo
hayırlısı olsunkaç gün raporluydun sen ?
oh oh ne güzel iyi olun da gerisi önemli degilValla 4haftadır işe gitmiyorm ben :) ilkinde salı günü olmştu kanamam öğlen arası. çarşamba, perşembe,cuma izinsiz raporsuz gitmedim işe. kartımı bastırdım :) bi sonraki haftaya eşim gitti 5günlük rapor aldı. sonraki hafta ğtesi işe gittim salı yine kanamam oldu, yanacak iznim vardı diye 3gün izin aldım. bu hafta yine rapor aldm. haftaya da giderim, sonraki hafta yine ixin alıcsm. yanacak izinlerö var çünkü. kasım 15ten beri yatıştayım yani
oh oh ne güzel iyi olun da gerisi önemli degil
Hoşgeldin canım :)
Bence henüz yumurtlamamışsın ama akşam tekrar yap karşılatır koyulaşma var mı diye. Yumurtlamadan 1 gün önce falan eşit oluyor iki çizgi.
Ben meraktan yumurtlamanın olduğu günün ertesi günü de yapmıştım testi, ikinci çizgi hiç çıkmamıştı nerdeyse bembeyazdı
ay çok sevindimhu hu kızlar benim bugun kontrolum vardı herşey yolunda ccokk sukur , bebeğimin bugun hareketlerini gördüm okdr mutlu oldum ki anlatamam ve doktorum cinsiyet tahmininde bulundu erken oldugunu da söyledi ama içinden gecen erkekmiş
Tekrar yaptığında koyulaşma olmalı. Yaptın mı?Teşekkür ederim canım benim..
YAni yumurtlamam olmamış değil mi bu o demek oluyor biri silik çıkıncı yoksa olmuş bitmiş demek mi oluyor basmadı şu kafam bi ona
Daha çok erken ama yaaa :))) hadi bakalım hayırlısı :)))))hu hu kızlar benim bugun kontrolum vardı herşey yolunda ccokk sukur , bebeğimin bugun hareketlerini gördüm okdr mutlu oldum ki anlatamam ve doktorum cinsiyet tahmininde bulundu erken oldugunu da söyledi ama içinden gecen erkekmiş
Dedi zaten cok erken diye :))) hiç profesyonelce davranmadım suan, içime erkek dogdu ama kesin degil tabi bu dedi :)) hayırlısı olsun saglıklı olsunlarda hiçç farketmez, hadi bakalım inş seninkide belli olur bu sefer :)Daha çok erken ama yaaa :))) hadi bakalım hayırlısı :)))))
Ben haftaya gidicem kontrole artık kesinleşir diye ümit etmekteyim :))
hu hu kızlar benim bugun kontrolum vardı herşey yolunda ccokk sukur , bebeğimin bugun hareketlerini gördüm okdr mutlu oldum ki anlatamam ve doktorum cinsiyet tahmininde bulundu erken oldugunu da söyledi ama içinden gecen erkekmiş
Dedi zaten cok erken diye :))) hiç profesyonelce davranmadım suan, içime erkek dogdu ama kesin degil tabi bu dedi :)) hayırlısı olsun saglıklı olsunlarda hiçç farketmez, hadi bakalım inş seninkide belli olur bu sefer :)
hu hu kızlar benim bugun kontrolum vardı herşey yolunda ccokk sukur , bebeğimin bugun hareketlerini gördüm okdr mutlu oldum ki anlatamam ve doktorum cinsiyet tahmininde bulundu erken oldugunu da söyledi ama içinden gecen erkekmiş
Benimkinin ilk hareketini gördüğümde el salladı sankiHareketleri nasıldı bu aradaaaa. biximki bacaklarndan kendni.ittirip kayıyodu şapşalsixin de öyle miydi? standart bi hareket mi bu zamanlarda merak ettm
Benimkinin ilk hareketini gördüğümde el salladı sanki
En son ultrasonda sanki yere basıp göbeğini ileri ittiriyordu
Ay sor canım nolcakAksiyona şimdiden başlamışlaryaa ben de dpktora 2li için gidicrm ya salı ya da çarşamba. sorsam mı ki cinsiyetini? çok mu salak gibi görünürüm
Ay sor canım nolcak
Şuan herşey bizim hakkımız valla nası görünürüm derdi olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?