Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

hayırlısı olsun kaç gün raporluydun sen ?

Valla 4haftadır işe gitmiyorm ben :) ilkinde salı günü olmştu kanamam öğlen arası. çarşamba, perşembe,cuma izinsiz raporsuz gitmedim işe. kartımı bastırdım :) bi sonraki haftaya eşim gitti 5günlük rapor aldı. sonraki hafta ğtesi işe gittim salı yine kanamam oldu, yanacak iznim vardı diye 3gün izin aldım. bu hafta yine rapor aldm. haftaya da giderim, sonraki hafta yine ixin alıcsm. yanacak izinlerö var çünkü. kasım 15ten beri yatıştayım yani

oh oh ne güzel iyi olun da gerisi önemli degil

Teşekkür ederim canım benim..
YAni yumurtlamam olmamış değil mi bu o demek oluyor biri silik çıkıncı yoksa olmuş bitmiş demek mi oluyor basmadı şu kafam bi ona

hu hu kızlar benim bugun kontrolum vardı herşey yolunda ccokk sukur , bebeğimin bugun hareketlerini gördüm okdr mutlu oldum ki anlatamam ve doktorum cinsiyet tahmininde bulundu erken oldugunu da söyledi ama içinden gecen erkekmiş

Daha çok erken ama yaaa :))) hadi bakalım hayırlısı :)))))
Ben haftaya gidicem kontrole artık kesinleşir diye ümit etmekteyim :))

Daha çok erken ama yaaa :))) hadi bakalım hayırlısı :)))))
Ben haftaya gidicem kontrole artık kesinleşir diye ümit etmekteyim :))
Dedi zaten cok erken diye :))) hiç profesyonelce davranmadım suan, içime erkek dogdu ama kesin degil tabi bu dedi :)) hayırlısı olsun saglıklı olsunlarda hiçç farketmez, hadi bakalım inş seninkide belli olur bu sefer :)

Ayy hadi hayırlısı yaaaa çok sevindimmm. burcunun da erkek uleynn herksn erkek. benm kız olur inş
Benm manyak doktor bi şey demedi yaaaa. biz de salı ya da çarşamba gidicez 2li test için. ben de sorayım bari w

Sağlıklı olsunlar da inşallah cinsiyet çok da önemli değil

Hareketleri nasıldı bu aradaaaa. biximki bacaklarndan kendni.ittirip kayıyodu şapşal sixin de öyle miydi? standart bi hareket mi bu zamanlarda merak ettm

Hareketleri nasıldı bu aradaaaa. biximki bacaklarndan kendni.ittirip kayıyodu şapşal sixin de öyle miydi? standart bi hareket mi bu zamanlarda merak ettm
Benimkinin ilk hareketini gördüğümde el salladı sanki
En son ultrasonda sanki yere basıp göbeğini ileri ittiriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…