- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.661
Çok güzelll hareketler bunlar lalalalalalaHareketleri nasıldı bu aradaaaa. biximki bacaklarndan kendni.ittirip kayıyodu şapşalsixin de öyle miydi? standart bi hareket mi bu zamanlarda merak ettm
Çok güzelll hareketler bunlar lalalalalalaevvet aynen benimkide öle harketler yaptı cok hoşuma gitti , çikolata yemiştim ben bide özellikle hareketlerini göreyim diye ::)))
Aynen büyüdükçe daha farklı hissediyorsun, kahve alıntılardan korkma bence eger ultrasonda kanama sahan yoksa,benim de ara ara oluyor kahve akıntım peçeteye geliyor demekki belli bir dönem sürecek takma bu kdr kafaya , progestan devam dedi doktor 13. Haftaya kdr, benimde 2 hafta snra tarama testim olcak inş,Bj son ultrasonda daha bi.hissettiö içerdr bi bebek oldğnuöncesnde boş boş bakıyodum. şimdi maşallah belirgindi her şey. off inş şu lekeler de geçer de ben de bi rahat nefes alorım
Aynen büyüdükçe daha farklı hissediyorsun, kahve alıntılardan korkma bence eger ultrasonda kanama sahan yoksa,benim de ara ara oluyor kahve akıntım peçeteye geliyor demekki belli bir dönem sürecek takma bu kdr kafaya , progestan devam dedi doktor 13. Haftaya kdr, benimde 2 hafta snra tarama testim olcak inş,
Bence de bitmeyecek, ben de kendimi çok dinliyorumBen de doktora gittğimde 1kutu içiyodum. 1tsne daha yazdı. bitincr buna dvm et dedi. inş bi şey olmaz yaa üff. intrtntte de yazıyo gerçi kırmızı bile olsa kanama oldktan somra kalp atışı duyuluyosa eğer düşük ihtimali %3e düşüyomş. inş bi şey olmaz.
2liyi de çok öerak ediyrm ya bence var ya 9ay boynca bizim stresmz bitöycek
Yaptım ama aynıydı bugün yine yapcam bakalımTekrar yaptığında koyulaşma olmalı. Yaptın mı?
hahah ilahiii bebeğinde kafası güzel olursa şaşırmamDoktor bana 30. haftaya kadar progestana devam dedi
Çocuğu da kafam güzel doğurucam galiba
Heeh tam anasının oğlu olur o zamanhahah ilahiii bebeğinde kafası güzel olursa şaşırmam
Atabilirsen foto atYaptım ama aynıydı bugün yine yapcam bakalım
nasıl oldun sen iyimisin? bu arada bebeğin hareketlerini hissetmeye başladın mı?Heeh tam anasının oğlu olur o zaman
Doktor bana 30. haftaya kadar progestana devam dedi
Çocuğu da kafam güzel doğurucam galiba
Bence de bitmeyecek, ben de kendimi çok dinliyorum
Yok orama sancı girdi yok burama kramp girdi yok akıntım vardı... İnsan düşündükçe herşey büyüyor gözünde sanırım
Arada sancım oluyo ama kanamam tamamen kesildinasıl oldun sen iyimisin? bu arada bebeğin hareketlerini hissetmeye başladın mı?
Beceremedim hata verdi canım yaAtabilirsen foto at
anladım gecer inş en kısa sürede,bu haftalarda da hissedenler varmış ondan sordum :)Arada sancım oluyo ama kanamam tamamen kesildi
Sancı da sanırım kabızlık yüzünden oluyor, doktora gittiğimde bu derde bi çare var mı sorucam, belki bi ilaç falan vardır düzene sokar.
Hareketleri daha hissetmeye başlamadım, erken zaten 20. haftada ancak hissedilir.
kız uyuyoyrum valla hep havada soğuk yataktan çıkasım yoknisankralicesi hu hu sesin çıkmıyor :)
kız uyuyoyrum valla hep havada soğuk yataktan çıkasım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?