Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Hareketleri nasıldı bu aradaaaa. biximki bacaklarndan kendni.ittirip kayıyodu şapşal sixin de öyle miydi? standart bi hareket mi bu zamanlarda merak ettm
Çok güzelll hareketler bunlar lalalalalala evvet aynen benimkide öle harketler yaptı cok hoşuma gitti , çikolata yemiştim ben bide özellikle hareketlerini göreyim diye ::)))

Çok güzelll hareketler bunlar lalalalalala evvet aynen benimkide öle harketler yaptı cok hoşuma gitti , çikolata yemiştim ben bide özellikle hareketlerini göreyim diye ::)))

Bj son ultrasonda daha bi.hissettiö içerdr bi bebek oldğnu öncesnde boş boş bakıyodum. şimdi maşallah belirgindi her şey. off inş şu lekeler de geçer de ben de bi rahat nefes alorım

Bj son ultrasonda daha bi.hissettiö içerdr bi bebek oldğnu öncesnde boş boş bakıyodum. şimdi maşallah belirgindi her şey. off inş şu lekeler de geçer de ben de bi rahat nefes alorım
Aynen büyüdükçe daha farklı hissediyorsun, kahve alıntılardan korkma bence eger ultrasonda kanama sahan yoksa,benim de ara ara oluyor kahve akıntım peçeteye geliyor demekki belli bir dönem sürecek takma bu kdr kafaya , progestan devam dedi doktor 13. Haftaya kdr, benimde 2 hafta snra tarama testim olcak inş,

Ben de doktora gittğimde 1kutu içiyodum. 1tsne daha yazdı. bitincr buna dvm et dedi. inş bi şey olmaz yaa üff. intrtntte de yazıyo gerçi kırmızı bile olsa kanama oldktan somra kalp atışı duyuluyosa eğer düşük ihtimali %3e düşüyomş. inş bi şey olmaz.
2liyi de çok öerak ediyrm ya bence var ya 9ay boynca bizim stresmz bitöycek

Bence de bitmeyecek, ben de kendimi çok dinliyorum
Yok orama sancı girdi yok burama kramp girdi yok akıntım vardı... İnsan düşündükçe herşey büyüyor gözünde sanırım

Bence de bitmeyecek, ben de kendimi çok dinliyorum
Yok orama sancı girdi yok burama kramp girdi yok akıntım vardı... İnsan düşündükçe herşey büyüyor gözünde sanırım

Kesnlkle öyle yaaaa. dün ayaktayken öksürdüm kasıklarıma çok kötü bi şeyler battı gibi oldu. o bile huylandırıyo. kanama olmamş olsa sallamazdım ama şimdi bi şey mi oldu acaba diyorum sapık gibi

nasıl oldun sen iyimisin? bu arada bebeğin hareketlerini hissetmeye başladın mı?
Arada sancım oluyo ama kanamam tamamen kesildi
Sancı da sanırım kabızlık yüzünden oluyor, doktora gittiğimde bu derde bi çare var mı sorucam, belki bi ilaç falan vardır düzene sokar.
Hareketleri daha hissetmeye başlamadım, erken zaten 20. haftada ancak hissedilir.

anladım gecer inş en kısa sürede,bu haftalarda da hissedenler varmış ondan sordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…