Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

• KİZLARRRRR COK UZUN ZAMAN OLDU GİRMEYELİ, GİRMESEMDE AZ COK TAKİP ETTİM SİLERİ RAHATSİZ OLANLARA GECMİS OLSUN DİYORUM.
  • VEEE BEN DUN HAMİLE OLDUGUMU ÖĞRENDİM, KAN TESTİ YPTİRDİM. Hcg 50.3 çıktı. Yarin tekrar baktiracagim dualarinizi eksik etmeyin kizlar degerim insallah yukselirrr..

50.3 deger nasil sizce? Sizler ogrendiginizde hcg kac cikmisti kizlar sizlerde?

Aaa çok sevndm hadi hayrkısı olsunnn. adıyamanlı valla ben de içimden bu koz nerelerde diyodum

Hayırlı olsun gözün aydın Kucagınada almak nasip etsin Allah, degerin güzel katlanırsa dahada güzel :)

Adet gunum 1 gun gecikti gecikmeden 1gun sonra yani
Aslnda kıyaslama yapmak çok doğru değil çünkü değerin kaç olduğundan ziyadr 2günde bir gösterdiği artışmış önemli olan.

Benim adete 4gün kala 29du, 2gün kala 118di,adet günü de 375ti. ama sen dedğim gibi başkalarının değerlerine takılma. yarın git.yine kan ver bakalım kaç çıkıcak. ya da dayanabiliriö diypsan 1hafta falan donra doktora git

Biliyprm komyalı oldğnu esprisine dedim

Evet okudukça takılıyorıx ister istemez. yapmamak lazım aslnda ama dayanamıyoruz işte
Kiz ben okadar.kafa taktim hep mala baglamistim iyice araştır araştır.. eşim de cok kiziyordu bu ay hic oyle kafaya takmadim, ve mucize gerceklesti inşallah :) bundan sonra da hamilelik sureci icin arastircaz nekadar sabirsizis biz kadinlarrr

Hamilelikte de stres bitmiyomş maalesef onu anladım ben. inş sıkıntılı geçmez senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…