- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.681
Ohh süper valla hayat yatanlara güzelkız uyuyoyrum valla hep havada soğuk yataktan çıkasım yok
50.3 deger nasil sizce? Sizler ogrendiginizde hcg kac cikmisti kizlar sizlerde?
- KİZLARRRRR COK UZUN ZAMAN OLDU GİRMEYELİ, GİRMESEMDE AZ COK TAKİP ETTİM SİLERİ RAHATSİZ OLANLARA GECMİS OLSUN DİYORUM.
- VEEE BEN DUN HAMİLE OLDUGUMU ÖĞRENDİM, KAN TESTİ YPTİRDİM. Hcg 50.3 çıktı. Yarin tekrar baktiracagim dualarinizi eksik etmeyin kizlar degerim insallah yukselirrr..
- KİZLARRRRR COK UZUN ZAMAN OLDU GİRMEYELİ, GİRMESEMDE AZ COK TAKİP ETTİM SİLERİ RAHATSİZ OLANLARA GECMİS OLSUN DİYORUM.
- VEEE BEN DUN HAMİLE OLDUGUMU ÖĞRENDİM, KAN TESTİ YPTİRDİM. Hcg 50.3 çıktı. Yarin tekrar baktiracagim dualarinizi eksik etmeyin kizlar degerim insallah yukselirrr..
50.3 deger nasil sizce? Sizler ogrendiginizde hcg kac cikmisti kizlar sizlerde?
Adet gunum 1 gun gecikti gecikmeden 1gun sonra yaniKaçıncı gününde çıktı bu değer
Hep adiyamanli diyorsun yaaa:)))) konyali dicen valla moralim,bozuluyordu paranoyak oluyordum biseyler okudukca. Sagol canim:)Aaa çok sevndm hadi hayrkısı olsunnn. adıyamanlıvalla ben de içimden bu koz nerelerde diyodum
Hayırlı olsun gözün aydın Kucagınada almak nasip etsin Allah, degerin güzel katlanırsa dahada güzel :)
Aslnda kıyaslama yapmak çok doğru değil çünkü değerin kaç olduğundan ziyadr 2günde bir gösterdiği artışmış önemli olan.Adet gunum 1 gun gecikti gecikmeden 1gun sonra yani
Hep adiyamanli diyorsun yaaa:)))) konyali dicen valla moralim,bozuluyordu paranoyak oluyordum biseyler okudukca. Sagol canim:)
Kiz ben okadar.kafa taktim hep mala baglamistim iyice araştır araştır.. eşim de cok kiziyordu bu ay hic oyle kafaya takmadim, ve mucize gerceklesti inşallah :) bundan sonra da hamilelik sureci icin arastircaz nekadar sabirsizis biz kadinlarrrBiliyprm komyalı oldğnu esprisine dedim
Evet okudukça takılıyorıx ister istemez. yapmamak lazım aslnda ama dayanamıyoruz işte
Çok teşekkür ederim kuzum Allah razi olsun amin inşallah duanizi eksik etmeyin lütfenHayırlı olsun gözün aydın Kucagınada almak nasip etsin Allah, degerin güzel katlanırsa dahada güzel :)
Dün doktor bana iki gun sonra gel dedi insallah yarin degerlerim guzel artmis olursa doktoruma randevu alcam zaten..
Kiz ben okadar.kafa taktim hep mala baglamistim iyice araştır araştır.. eşim de cok kiziyordu bu ay hic oyle kafaya takmadim, ve mucize gerceklesti inşallah :) bundan sonra da hamilelik sureci icin arastircaz nekadar sabirsizis biz kadinlarrr
İnşallah canım benim saol hepimizin inşallah..Hamilelikte de stres bitmiyomş maalesefonu anladım ben. inş sıkıntılı geçmez senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?