Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

Valla evde var aslinda ama kullanmadik hic sen gebe kaldinmi o sekilde yoksa yenimi kullaniyosun sende
Ben eşimle 1ay boyunca kullandik sabah aç karnına bir yemek kaşığı ve gece yatarken ayni şekilde, ve ilişkiden sonra ben kesinlikle ayaga kalkmadim ben 4 ayda hamile kaldim.. daha uc gun oluyor hamile oldugumu ogreneli...

Ooo hayirli mubarek olsun insallah kucagina almakda nasip olur darisi bize insallah bende kalkmamaya calisiyorum cogu kez imkan varsa dedigin gibi kalkmiyorum insallah onada baslayayim ben şifanin nerden gelcegi belli olmaz dimi

Ooo hayirli mubarek olsun insallah kucagina almakda nasip olur darisi bize insallah bende kalkmamaya calisiyorum cogu kez imkan varsa dedigin gibi kalkmiyorum insallah onada baslayayim ben şifanin nerden gelcegi belli olmaz dimi
Tabiki öyle kuzum,Rabbimden iste yeterki vede cok kafaya takma ben hep taktim taktim olmadi bu ay takmadim oyle cok dusunmedim ve sonucu guzel oldu rabbim,sanada nasip etsin,kuzum..

esmeralda9 da bi gitti pir gitti.kafasını boşaltmıştır inş. haber alan var mı aranızda
canım benim gittim ama hep okuyorum sizi. çok saçma sapan bi hal oldu benimki :) bi uzak kalamadım ki şuan soğan küründe devam ediyorum. hormon testi yaptırdım yine. sonuçlardan pek bişeyh anlamadım ama olsun :) hala bi hamilelik vs. yok ama gün tumuyorum kafaya takmıyorum. soğan kürünü tamamlayamamıştım şimdi onu bitiriyorum. asrtık derdim kendiml. bebekle falan uğraşmıyorum. bu arada hhmasal canım üzme kendini çok dikkat et bol bol dinlen uzan yapıcak birşey yok herşey Allah'tan o yüzden fazla kendini üzme canım benim inşallah kısa sürede halledersin sorunlarını :)

ilkinilkin Frzee burcu1888 nisankralicesi A adetabirkontes vs. vs. hepinizi özledim aynı dönemde anne olalım istedim birlikte eşyalardan bebeişlerden konuşalım istedim ama :nasip değilmiş :) şuan bekliyorum.bebişi kafaya takmıyorum. sadece soğan kürü yapıyorum ve ilişkiden sonra hemen kalkmıyorum. olursa olur olmazsa yapıcak bişey yok napalım dedim :) valla hormon testi sonuçlarından anlayanınız varsa hayrına yazıyımda bi yorum yapın yahu :)

Yaz canım sonuçlarını bende bundan 1 ay once hormon testi yaptırmıştım. Şuan hamileyim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…