- 17 Ekim 2016
- 760
- 1.061
- 63
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.701
Hoşgeldin canim:) Allahim sana da en kisa zamanda bi bebiş nasip eder inşallah hersey gonlunce olsunValla bende gebe kalmak isteyen 9aylik evli araniza yeni katilan biriyim
Hosbuldummm aminnn cumlemize nasip olur insallah hayit tohumu folbiol bal tarcin corek otu bakalim bu ay neler olacakHoşgeldin canim:) Allahim sana da en kisa zamanda bi bebiş nasip eder inşallah hersey gonlunce olsun
Biz yani daha çok eşim keçiboynuzu pekmezi icti/ictik canım sana da tavsiye ederim kullanmiyorsaniz..:)Hosbuldummm aminnn cumlemize nasip olur insallah hayit tohumu folbiol bal tarcin corek otu bakalim bu ay neler olacak
Valla evde var aslinda ama kullanmadik hic sen gebe kaldinmi o sekilde yoksa yenimi kullaniyosun sendeBiz yani daha çok eşim keçiboynuzu pekmezi icti/ictik canım sana da tavsiye ederim kullanmiyorsaniz..:)
Valla bende gebe kalmak isteyen 9aylik evli araniza yeni katilan biriyim
Hosbuldumm hic korunmadik biz ama evlendikten sonra cok adet duzensizligim oldu.dr gittim adet sancim cok oluyo die bide gebelik istiyorum dedim muayene etti bi sıkintim yok cok sukur.bakalim artikHoşgeldinn. korunmayı bıraktınız m
Hosbuldumm hic korunmadik biz ama evlendikten sonra cok adet duzensizligim oldu.dr gittim adet sancim cok oluyo die bide gebelik istiyorum dedim muayene etti bi sıkintim yok cok sukur.bakalim artik
Amin.insallah cumle isteyenlereHayırlısı o zmn. inş en kısa ve doğru xamsnda olur
Ben eşimle 1ay boyunca kullandik sabah aç karnına bir yemek kaşığı ve gece yatarken ayni şekilde, ve ilişkiden sonra ben kesinlikle ayaga kalkmadim ben 4 ayda hamile kaldim.. daha uc gun oluyor hamile oldugumu ogreneli...Valla evde var aslinda ama kullanmadik hic sen gebe kaldinmi o sekilde yoksa yenimi kullaniyosun sende
Gözün aydın cok sevindim :) darısı keseyi ve pıt pıtları görmeye inşKizlarre gunaydinnn..
Yeni hastaneden geldim hcg değerim 2bucuk kat artmış Allaha şükür
Tabiki öyle kuzum,Rabbimden iste yeterki vede cok kafaya takma ben hep taktim taktim olmadi bu ay takmadim oyle cok dusunmedim ve sonucu guzel oldu rabbim,sanada nasip etsin,kuzum..Ooo hayirli mubarek olsun insallah kucagina almakda nasip olur darisi bize insallah bende kalkmamaya calisiyorum cogu kez imkan varsa dedigin gibi kalkmiyorum insallah onada baslayayim ben şifanin nerden gelcegi belli olmaz dimi
Gözün aydın cok sevindim :) darısı keseyi ve pıt pıtları görmeye inş
İnşallah canım inşallah bu dünyanın en güzel duygusu ogrendigimde mutluluktan ağladım omrumde ilk defaaInsallah balim hayirli guzel haberler.alirim bende senin gibi
canım benim gittim ama hep okuyorum sizi. çok saçma sapan bi hal oldu benimki :) bi uzak kalamadım kiesmeralda9 da bi gitti pir gitti.kafasını boşaltmıştır inş. haber alan var mı aranızda
Yaz canım sonuçlarını bende bundan 1 ay once hormon testi yaptırmıştım. Şuan hamileyim:))))ilkinilkin Frzee burcu1888 nisankralicesi A adetabirkontes vs. vs. hepinizi özledim aynı dönemde anne olalım istedim birlikte eşyalardan bebeişlerden konuşalım istedim ama :nasip değilmiş :) şuan bekliyorum.bebişi kafaya takmıyorum. sadece soğan kürü yapıyorum ve ilişkiden sonra hemen kalkmıyorum. olursa olur olmazsa yapıcak bişey yok napalım dedim :) valla hormon testi sonuçlarından anlayanınız varsa hayrına yazıyımda bi yorum yapın yahu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?