- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.721
canım bizde seni özledik seni görmek çok güzelilkinilkin Frzee burcu1888 @nisankralicesi @adetabirkontes vs. vs. hepinizi özledim aynı dönemde anne olalım istedim birlikte eşyalardan bebeişlerden konuşalım istedim ama :nasip değilmiş :) şuan bekliyorum.bebişi kafaya takmıyorum. sadece soğan kürü yapıyorum ve ilişkiden sonra hemen kalkmıyorum. olursa olur olmazsa yapıcak bişey yok napalım dedim :) valla hormon testi sonuçlarından anlayanınız varsa hayrına yazıyımda bi yorum yapın yahu :)
:) du yazayım doğru dedin :)canım bizde seni özledik seni görmek çok güzelhayırlısı olsun inş en güzel zamanda gelecek senin de bebişin çok iyi anlamam ama sen gönder yinede anlayanlar vardır mutlaka
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...larinizi-alablrm.972821/page-23#post-49248003kızlar hormon testim 25.11de yapıldı. sonuçlarından azcık anlayan varsa bi yazın bakalım ben çok anlayamadım. gerçi birşey açıkça ortada oda polikistik olduğumlh'ım resmin fsh'ımla meşru bir ilişki içinde nikahına almış yani
serbest t4: 0.70
tsh: 1.642
fsh: 4.59
lh: 13.76
estradiol: 44
prolaktin: 12.22
allah analı babalı büyümeyi nasip etsin canım benim :)Yaz canım sonuçlarını bende bundan 1 ay once hormon testi yaptırmıştım. Şuan hamileyim:))))
AMİN inşallah guzelim rabbim sanada en tez zamanda nasip etsin inşallahallah analı babalı büyümeyi nasip etsin canım benim :)
ağzına sağlık canım benim inşallah :)AMİN inşallah guzelim rabbim sanada en tez zamanda nasip etsin inşallah
canım benim gittim ama hep okuyorum sizi. çok saçma sapan bi hal oldu benimki :) bi uzak kalamadım kişuan soğan küründe devam ediyorum. hormon testi yaptırdım yine. sonuçlardan pek bişeyh anlamadım ama olsun :) hala bi hamilelik vs. yok ama gün tumuyorum kafaya takmıyorum. soğan kürünü tamamlayamamıştım şimdi onu bitiriyorum. asrtık derdim kendiml. bebekle falan uğraşmıyorum. bu arada @hhmasal canım üzme kendini çok dikkat et bol bol dinlen uzan yapıcak birşey yok herşey Allah'tan o yüzden fazla kendini üzme canım benim inşallah kısa sürede halledersin sorunlarını :)
Selam kızlar herkes iyi mi :)
Valla ben yeni uyeyim simdilik iiyim ama gebes olursam daha ii olucam insallah
tesadüfen görmüştüm topiği güzel bir topic olmuş@frdzkan valla çok iyi oldu ya nerelerden buluyosun hep böyle topikleri :) akşam normal değerlerle karşılaştırıp dönüş yaparım dedi bekliyorum bakalım
hayırlı olsun bakalım işişe başladım bugünne kadar olunabilirse o kadar iyiyim sen nasılsın
iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın?Selam kızlar herkes iyi mi :)
hayırlı olsun bakalım işbulantılar ne alemde benim bi gecti gibi oluyor sonra tekrar devam ediyor
hafta sonu gayet iyiydim güne gec başlayınca çok bulanmıyor benim,ama hafta içi bulanıyor,9 bucuk 10 gibi basşlıyor sabah gün içerisinde akşama kadar devam ediyor,zorlada olsa birşeyler yemeyye calışıyorum ac daha cok bulanıyor mide,tam gecti diyorum gecinceede panik oluyorum bi an bulanmaya başlayınca seviniyorum falan öle degişik durumlarbenim de aynen öyleee. ama sabahları illa ki oluyo bulantılar :S dün mesela gün boyu oldu, hiçbi şey yiyemedim nerdeyse. sabahları gerçekten çekilmez oluyo ama
yemek falan yiyebiliyo musun her şeyi
hafta sonu gayet iyiydim güne gec başlayınca çok bulanmıyor benim,ama hafta içi bulanıyor,9 bucuk 10 gibi basşlıyor sabah gün içerisinde akşama kadar devam ediyor,zorlada olsa birşeyler yemeyye calışıyorum ac daha cok bulanıyor mide,tam gecti diyorum gecinceede panik oluyorum bi an bulanmaya başlayınca seviniyorum falan öle degişik durumlar
aynen yapacak birşey yokhamilelik tamamen bi şuursuzluk dönemiymiş ben onu anladım. ben yani gerçekten öyle rahat bi insandım ki bu tür konularda, bıdı bıdı konuşuyodum ama öyle olmadı sağlıklı doğsunlar da inş başa gelen çekilir napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?