Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

canım bizde seni özledik seni görmek çok güzel hayırlısı olsun inş en güzel zamanda gelecek senin de bebişin çok iyi anlamam ama sen gönder yinede anlayanlar vardır mutlaka

kızlar hormon testim 25.11de yapıldı. sonuçlarından azcık anlayan varsa bi yazın bakalım ben çok anlayamadım. gerçi birşey açıkça ortada oda polikistik olduğum lh'ım resmin fsh'ımla meşru bir ilişki içinde nikahına almış yani

serbest t4: 0.70
tsh: 1.642
fsh: 4.59
lh: 13.76
estradiol: 44
prolaktin: 12.22

@frdzkan valla çok iyi oldu ya nerelerden buluyosun hep böyle topikleri :) akşam normal değerlerle karşılaştırıp dönüş yaparım dedi bekliyorum bakalım

iyi aman sen kafaya takma da zamanı geldğinde olur. iyi bak kafanı rahatlatmş olmana sevindim

@frdzkan valla çok iyi oldu ya nerelerden buluyosun hep böyle topikleri :) akşam normal değerlerle karşılaştırıp dönüş yaparım dedi bekliyorum bakalım
tesadüfen görmüştüm topiği güzel bir topic olmuş insanlarla bildiklerini paylaşıyor çok ince bir davranış :)

hayırlı olsun bakalım iş bulantılar ne alemde benim bi gecti gibi oluyor sonra tekrar devam ediyor

benim de aynen öyleee. ama sabahları illa ki oluyo bulantılar :S dün mesela gün boyu oldu, hiçbi şey yiyemedim nerdeyse. sabahları gerçekten çekilmez oluyo ama

yemek falan yiyebiliyo musun her şeyi

benim de aynen öyleee. ama sabahları illa ki oluyo bulantılar :S dün mesela gün boyu oldu, hiçbi şey yiyemedim nerdeyse. sabahları gerçekten çekilmez oluyo ama

yemek falan yiyebiliyo musun her şeyi
hafta sonu gayet iyiydim güne gec başlayınca çok bulanmıyor benim,ama hafta içi bulanıyor,9 bucuk 10 gibi basşlıyor sabah gün içerisinde akşama kadar devam ediyor,zorlada olsa birşeyler yemeyye calışıyorum ac daha cok bulanıyor mide,tam gecti diyorum gecinceede panik oluyorum bi an bulanmaya başlayınca seviniyorum falan öle degişik durumlar

hamilelik tamamen bi şuursuzluk dönemiymiş ben onu anladım. ben yani gerçekten öyle rahat bi insandım ki bu tür konularda, bıdı bıdı konuşuyodum ama öyle olmadı sağlıklı doğsunlar da inş başa gelen çekilir napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…