- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.961
herkes dikkat etsin cok müsaitiz şuan grip olmayainş olmayız
Ben de pek iyi hissetmiyorum kendimi ya hasta olcam gibi
Hayır anlamıyorum evden duşarı çıkmayıp bunu nasıl başarabilirim
burcu ballı sütü sevmiyordu hatırladıgım kadarıylasüt ısıtıp bal koy içine de iç bari hastalanmadan. limonlu su falan. bitki çayı da içemiyorz ki yaa onu içebilseydik bari
burcu ballı sütü sevmiyordu hatırladıgım kadarıylaben genelde her sabah içerim ballı süt :)
aslında sütü bende cok sevmem ama balı severim,ikili karışım olarak seviyorum :) yogurt tüketemiyorum içim almıyor oyuzden süt tüketiyorum :) sakatat tüketmemek lazımmış evet kelle sakatat grubundan canım ,kemik çorbasıda çok iyi oluyor biraz etli kemik alıp kemik suyu corbası yapabilirsingerçekten miiii içiyosun. ben de mecbur olmasam hayatta içmemama o gerçekten yumuşattı boğazımı. aslnda şu kelle paça çorbaları da çok iyi geliyomuş gribe ama sakatat yasak. kelle de sakatattan sayılır mı ki acaba? onda sadece et var
aslında sütü bende cok sevmem ama balı severim,ikili karışım olarak seviyorum :) yogurt tüketemiyorum içim almıyor oyuzden süt tüketiyorum :) sakatat tüketmemek lazımmış evet kelle sakatat grubundan canım ,kemik çorbasıda çok iyi oluyor biraz etli kemik alıp kemik suyu corbası yapabilirsin
etsiz kemik suyu corbası yap ozmn sende kemik ilikli olsun ama ohhh mis valla içmede yanında yatt ,ballandıra ballandıra anlatayımda canın ceksin :)cok faydalı bir çorba, bebeğede cok faydalıben de etten aşırı tiksindimm adını bile duyasım o derece. ballı süte kaldım yine yani
etsiz kemik suyu corbası yap ozmn sende kemik ilikli olsun ama ohhh mis valla içmede yanında yatt ,ballandıra ballandıra anlatayımda canın ceksin :)cok faydalı bir çorba, bebeğede cok faydalı
anlıyorum senivalla hiç canım çekmedikemik memik etle ilgili her eşyden tiksiniyorm. balığa bayılırm normalde her gün verseler yerdim. ondna bile tiksindm
anlıyorum senibende balıktan tiksindim ama haftada bir kez yiyorum zorluyorum yani kendimi ,ceviz ye ozmn günlük 3 tane mutlaka
benim bulantılar gecti gibi oluyor tamam gecti diyorum tekrar başlıyorceviz yemeye başlamştm aslnda ama işte bulantılar başlaynca yiyermezx oldm onu da. şmdi artk bulantılarm bitti gibi. cevizdi bademdi düzenli yemeye başlarm yakın zamanda.
sen doktora ne zaman gidicektin yaaa cinsiyeti çok merak edyrm ben yaa üff
benim bulantılar gecti gibi oluyor tamam gecti diyorum tekrar başlıyorumarım en kısa sürede gecer,haftaya perşembe ikili tarama var cinsiyetide belli olur inş sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyorum günler gecmek bilmiyor :) senin 3 hafta snra mı?
benim bulantılar gecti gibi oluyor tamam gecti diyorum tekrar başlıyorumarım en kısa sürede gecer,haftaya perşembe ikili tarama var cinsiyetide belli olur inş sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyorum günler gecmek bilmiyor :) senin 3 hafta snra mı?
maşallah bizim minikler önden gidiyor satlara göre hayırlısı bakalım,benimde 1 hafta önden gidiyor,burcununda 10 gün önden gidiyordu galiba :)sabredicez bekleyip görücezevet yaaaaaadoktora son gittğimde 11+3 göründü ultrasonda ama aslnda 11+1 di. ptesi 2li sonçlarım çkıcak,arıycam onun için gitmiycem. 3hafta soınra bi dahaki randevu üfff o zmna söylerm inş cinsiyet dedi. bence kız veya erkek deseydi bari
benim doktor 9.haftadan tahminde bulundu :) erkek dedi ya bana :) ama tahmin sadece ,bu sefer görürse birşey söyler ,ketum diil benimki sorarım ben kesin :)senin olabilir belki, eğer doktorun da benmki gibi ketum değilse çıtlatır belki bi şeyler
maşallah bizim minikler önden gidiyor satlara göre hayırlısı bakalım,benimde 1 hafta önden gidiyor,burcununda 10 gün önden gidiyordu galiba :)sabredicez bekleyip görücez
işte önden gidiyorlar ki biran önce gösterelim annelerimizi merakta bırakmayalım diyorlarönden gideceklerine gösterseler belli etseler kendilerini daha mutlu olurum
benim doktor 9.haftadan tahminde bulundu :) erkek dedi ya bana :) ama tahmin sadece ,bu sefer görürse birşey söyler ,ketum diil benimki sorarım ben kesin :)
işte önden gidiyorlar ki biran önce gösterelim annelerimizi merakta bırakmayalım diyorlar
ya bunlar hep bir ihtimal illa olcak diye birşey yok benimki de sagdaydı :))heee sahiii. profesyonel davranmadm hiç falan demişti demi. az önce de denk geldm bi yerde diyo ki karından bakılan ultrasonda 6 ve 8 hafta arasndaki ultrason için, bebek soldaysa erkek sağdaysa kızmış. benimki solda yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?