- 12 Mayıs 2016
- 2.323
- 2.333
- 63
- 37
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #4.981
Süt benden uzak dursunburcu ballı sütü sevmiyordu hatırladıgım kadarıylaben genelde her sabah içerim ballı süt :)
Ya birşey sorcam soldaysa erkek sağdaysa kızmış ya benim ne solda nede sağda tam ortada duruyo dedi doktor
Neeee !!gerçekten miiii içiyosun. ben de mecbur olmasam hayatta içmemama o gerçekten yumuşattı boğazımı. aslnda şu kelle paça çorbaları da çok iyi geliyomuş gribe ama sakatat yasak. kelle de sakatattan sayılır mı ki acaba? onda sadece et var
ya bunlar hep bir ihtimal illa olcak diye birşey yok benimki de sagdaydı :))
bu yuzden sagda ise kesin kız,solda ise kesin erkek diyemeyiz ortada olanlarında bir cinsiyeti var sonuctaYa birşey sorcam soldaysa erkek sağdaysa kızmış ya benim ne solda nede sağda tam ortada duruyo dedi doktor
Neeee !!
Sakatat yasak mı ?? Ama ben yarın kokoreç planları yapıyordum
Umarımbu bi teori zaten. bi de ultrason görtntüsü 6-8 haftalk arasndaki duruştan bahseden bi teori. zaten umarm doğru dğeildir
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrNeeee !!
Sakatat yasak mı ?? Ama ben yarın kokoreç planları yapıyordum
Evet öyle inşallah canım seninkidebu yuzden sagda ise kesin kız,solda ise kesin erkek diyemeyiz ortada olanlarında bir cinsiyeti var sonucta
saglıkla gelsin bebişin
Off of beklemek cok zorben de yaaaa
Benimki sağda hala daha öyle bişey mi varmış ilk defa duydumheee sahiii. profesyonel davranmadm hiç falan demişti demi. az önce de denk geldm bi yerde diyo ki karından bakılan ultrasonda 6 ve 8 hafta arasndaki ultrason için, bebek soldaysa erkek sağdaysa kızmış. benimki solda yaaa
Benimki sağda hala daha öyle bişey mi varmış ilk defa duydum
O da aklımdaydı vallahibi de kokoreççç. maşallahh. önden de midye dolma ye şifa niyetine
O da aklımdaydı vallahi
Kar yağdı falan severim ben kışın pis şeyleri
hee öyleymiş ramzi teorisiymiş adı da. adı kötü zaten sevmedm ben bu teoriyiçin takvimi, almanların kullandğı çin takvimi, hicre yenilemesi falan onlar candır
çok takılmamak lazım ya biz niye böyleyiz
Sağlıklı beslenmeyi kendimi bildim bileli sevmemişimdir. Sebze ye meyve ye yoğurt ye ceviz fındık ye fenalık geldiben de severim ama işte maalesef bebekler sevmiyomşbi de hiç yedn mi bilmyrm da aoç de yiyceksin allahhhhhh
neyse biz ceviz yiyelim daha güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?