Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

kel tiryakisin sen heralde rüyalarına kadar girdğine göre
Bildiğin gibi değil
Uyanmak istemiyorum bazen
Sizde varmıydı içen kızlar
Ben hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım ama çok zor oluyor tabi şaka bir yana. Bazen başına vuruyo insanın gerçekten

ben hiç içmedim. içmek bi yana hatta nefret ediyorm sigaradan

Zaten rüyalarımda sigara içip duruyorum
Gözümü bi açıyorum ciğerlerimde hissediyorum dumanı öyle gerçekçi
15 yıl içtim sigara günde bir paket içerdim hiç bırakamam derdim bıraktım cok şükür :) aklıma geliyor da rüyalarıma girmiyor hiç

ama valla helal olsun sana bırakmşsın direk. benim eltim hamileyken ota boka takılırdı her şeye gereksiz dikkat edwerdi fazlasyla psikopatça davranyodu ama sigarasını bırakmadı
doktoru hiç içmemenin seni sokacağı stres günde 1 2 sigara içmenin verecceğinden daha büyük zarar verir demiş sözde. içiyodu yani

Ya bebeğe bişey olsa
Astım en çok görülen rahatsızlık oluyormuş sanırım
Al sana vicdan azabının en büyüğü

Ya bebeğe bişey olsa
Astım en çok görülen rahatsızlık oluyormuş sanırım
Al sana vicdan azabının en büyüğü

bi de ben meyve yiyince diyo ki ayyy meyve zararlıııı. neden be dedim. hamileler meyve tabağı yaparmş ya o çok yanlş bi şeymiş aslnda. bebeği anne karnında şeker hastası yapıyomşz ulen dedm senin doktorun bence yarım akıllıymş. sigaraya iç diyo ama meyveye zararlı diyo. biz de sonuçta kasayla yemiyoruz mandalini portakalı

Yani :))
Bebeğe nikotin mi şeker mi verirsin diye sorsalar nikotin demem heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…