- 14 Ocak 2016
- 2.392
- 1.760
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.021
bir daha okumayacam hıhşimdi yesem bi dert yemesem bi dert
Doktora sormam lazım çrş günü göm gitsin derseeeeee
Daha akşam kelle paça yedim bu güzelim şeyin ne zarari olacakYeme yeme onlardan bakteri bılaşma şansı çok yüksekmş allah klrusun. Çiğ köfte falan da yok biliyosunuzdur
Daha akşam kelle paça yedim bu güzelim şeyin ne zarari olacak
İlk defa duydum desem inanirmisinİşte öyle sevimli durduğuna bakma sen
Ben de severim bi de gribe çok iyi geliyo ama işte içemiyorum yasak diye
Valla benimde en başından beri gögüslerim şişmeye başladı ve cok agrıyor,yüzüstü yattıgımda aynı şekilde çok acı veriyorburcu1888 Frzee ilkinilkin
Kizlarr göğüs ucum çok sizliyor ve ağrı var. Ve daha henuz buk adar erken göğüslerim çok şişmiş gibi geldi bana.. sizde oldu mu bu kadar erken resmen yüz üstü yatamiyorum
Anladım kuzum sağol.. ooo keşke bununla kalsa yakında bulantılarım da başlar artık hadi bakalımmmValla benimde en başından beri gögüslerim şişmeye başladı ve cok agrıyor,yüzüstü yattıgımda aynı şekilde çok acı veriyornormal yani canım
İnş başlamaz aminAnladım kuzum sağol.. ooo keşke bununla kalsa yakında bulantılarım da başlar artık hadi bakalımmm
Daha fazla bi belirti yok (yeni göğüs ağrısı ve sık idrars çıkma) haricinde ya dogrusu ben henuz kadin,doğum doktoruma hic gozukmedim gecen hafta cuma ogrendim hamile oldugumu ama randevuyu taa 27sine verdilerİnş başlamaz amin
Olumsuz düşünme Allah korusun hiç birşey yoktur meraklanmaDaha fazla bi belirti yok (yeni göğüs ağrısı ve sık idrars çıkma) haricinde ya dogrusu ben henuz kadin,doğum doktoruma hic gozukmedim gecen hafta cuma ogrendim hamile oldugumu ama randevuyu taa 27sine verdilerama bi sorun olsaydi cok kanamam falan olurdu demi..
İlk defa duydum desem inanirmisin
burcu1888 Frzee ilkinilkin
Kizlarr göğüs ucum çok sizliyor ve ağrı var. Ve daha henuz buk adar erken göğüslerim çok şişmiş gibi geldi bana.. sizde oldu mu bu kadar erken resmen yüz üstü yatamiyorum
Daha fazla bi belirti yok (yeni göğüs ağrısı ve sık idrars çıkma) haricinde ya dogrusu ben henuz kadin,doğum doktoruma hic gozukmedim gecen hafta cuma ogrendim hamile oldugumu ama randevuyu taa 27sine verdilerama bi sorun olsaydi cok kanamam falan olurdu demi..
Evet devlet hastanesi, ve ilgiside ayni şekilde.cok berbat ama elim mahkum yapacsk birsey yokHa nasl bu kadar ileri tarihe veriyo ben amlamadm yaaa. Drvlet hastanesinden falan mı aldın sen randevuyu?
Hep 15 gun sonraya veriyor sizler ozele mi gidiyorsunuz ?Ha nasl bu kadar ileri tarihe veriyo ben amlamadm yaaa. Drvlet hastanesinden falan mı aldın sen randevuyu?
aile hekimine gidip kan verebilrsin canım ücretsiz zaten biliyosun 1 gün snra cıkıyor ama ,en azından artışı görürüz için rahat eder,önceden kayıplarım oldugu için özelde perinatologa gitmeyi tercih ettim,devlet dediğin gibi çok ilgisiz ve çok kalabalıkEvet devlet hastanesi, ve ilgiside ayni şekilde.cok berbat ama elim mahkum yapacsk birsey yokben bugun gidip,kan versem hcg degerime baksam olur demi kac olmus olmasi gerekir ki
Ben birazdan hastaneye gidip kan vercem ya olmayacak böyle 1 saat sonra sonuç çıkıyor acilden giriş yapıyorum. Çok endişeliyim yaaile hekimine gidip kan verebilrsin canım ücretsiz zaten biliyosun 1 gün snra cıkıyor ama ,en azından artışı görürüz için rahat eder,önceden kayıplarım oldugu için özelde perinatologa gitmeyi tercih ettim,devlet dediğin gibi çok ilgisiz ve çok kalabalık
günaydınnGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?