Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

zaten ilk bunu yazdım aklıma :) ama size kesin olan birşeyi söyliyim ne kadar bilsemde yine gecenin körü bi acile koşarım heralde

Ben birazdan hastaneye gidip kan vercem ya olmayacak böyle 1 saat sonra sonuç çıkıyor acilden giriş yapıyorum. Çok endişeliyim ya
Canim benim az sakin ol :) Allahin izniyle herhangi bir sorun cikmaz. vucudunda degisiklikler olmasi tabikide normal. hormonlari degisiyo vs. ve hamilelik etkileri herkesde farklilik gosteriyo senin gogusun siser digerinin sismez, senin miden cok bulanir digerinin bulanmaz. normal yani, bence acele etme.. zaten randevuna az kalmis. bi oraya git sonra ne olduguna bakarsin. sen sıkma canini :)

Yarim saat sonra kan sonucu cikacak, degerim kac olmasi gerekiyor kizlar gecen hafta tam bugun 138di

Frzee soğan kürümün sonunu bu akşam yapıcam :) 15 günü tamamladım. bugün eczaneye gidicem işten 5 dk çıkabilirsem. inofolic alışcam şase alıyım diyorum. kapsül almayayım dimi?

Frzee soğan kürümün sonunu bu akşam yapıcam :) 15 günü tamamladım. bugün eczaneye gidicem işten 5 dk çıkabilirsem. inofolic alışcam şase alıyım diyorum. kapsül almayayım dimi?
süper içebildin yani bu sefer :) aynen şase al yarın sabah itibariyle başla bakalım,ve aynı saatler de içmeye özen göster ,sabah uyandıgında mesela digerini de akşam yemeklerinden önce

hehehe bir cinsiyet tahmini yöntemi daha buldum :) ikili taramada cıkan beta hcg seviyesi 50 nin altındaysa erkek, 50 üzerindeyse kız olurmuş :) ikili tarama yaptıran arkadaşlarım sonuçlarınıza bi bakarmısınız :) burcu1888 özellikle sen ilkinin ve nisankraliçesinin daha belli olmadı diye biliyorum

süper içebildin yani bu sefer :) aynen şase al yarın sabah itibariyle başla bakalım,ve aynı saatler de içmeye özen göster ,sabah uyandıgında mesela digerini de akşam yemeklerinden önce
aynen bu sefer öğüre öğüre, düşe kalka içtim valla ama azmetim.. sonuncusu bu aksam. şase bulmaya çalışıcam yarın sabahta ondan devam edicem. kullanımını bilmiyorum soğuk suylamı ne kadarla vs. ama çözerim

bildigin su içiyo gibisin renklendirici tatlandırıcı yok içinde :) bir bardak içme suyuyla karıştır kafaya dikk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…