- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.041
niye endişelendin bi anda sakin ol birşey olmamıştır,Ben birazdan hastaneye gidip kan vercem ya olmayacak böyle 1 saat sonra sonuç çıkıyor acilden giriş yapıyorum. Çok endişeliyim ya
aman canım benim Allah biliyo valla ne çok istediğimi ama tırlatmaya ramak kala adlı bir kitap yazmama az kalmıştıüükeelaaaa seniçok gençsin daha olucak inş en kısa sürede inanıyorum ben
zaten ilk bunu yazdım aklıma :) ama size kesin olan birşeyi söyliyim ne kadar bilsemde yine gecenin körü bi acile koşarım heraldeİlk tecrübe ettiğimiz şey ve en önemlisi
İnşallah hamile kalınca çok yüksek ihtimal kanaman olacak sakın korkma
Maaşallahımız var daha kanamasız atlatan olmadı. Bizim aklımız çıktı ama sen sakin kalBişey olmuyormuş
O kaçınılmaz son biliyorum. Sana sakin kal dediğime bakmazaten ilk bunu yazdım aklıma :) ama size kesin olan birşeyi söyliyim ne kadar bilsemde yine gecenin körü bi acile koşarım heralde
Butun hastaneyi kaldiririm valla :) kuzuma bisey mi oldu aman tehlikeli mi vs vs. bi doktorda yetmezki banaO kaçınılmaz son biliyorum. Sana sakin kal dediğime bakmamimkün mü
Canim benim az sakin ol :) Allahin izniyle herhangi bir sorun cikmaz. vucudunda degisiklikler olmasi tabikide normal. hormonlari degisiyo vs. ve hamilelik etkileri herkesde farklilik gosteriyo senin gogusun siser digerinin sismez, senin miden cok bulanir digerinin bulanmaz. normal yani, bence acele etme.. zaten randevuna az kalmis. bi oraya git sonra ne olduguna bakarsin. sen sıkma canini :)Ben birazdan hastaneye gidip kan vercem ya olmayacak böyle 1 saat sonra sonuç çıkıyor acilden giriş yapıyorum. Çok endişeliyim ya
Kan verdim yarim saat sonra cikacak, degerim kac olmasi gerekiyor canim?niye endişelendin bi anda sakin ol birşey olmamıştır,
Yarim saat sonra kan sonucu cikacak, degerim kac olmasi gerekiyor kizlar gecen hafta tam bugun 138diCanim benim az sakin ol :) Allahin izniyle herhangi bir sorun cikmaz. vucudunda degisiklikler olmasi tabikide normal. hormonlari degisiyo vs. ve hamilelik etkileri herkesde farklilik gosteriyo senin gogusun siser digerinin sismez, senin miden cok bulanir digerinin bulanmaz. normal yani, bence acele etme.. zaten randevuna az kalmis. bi oraya git sonra ne olduguna bakarsin. sen sıkma canini :)
Bilemeyeceğim ama baya yüksek çıkması lazımYarim saat sonra kan sonucu cikacak, degerim kac olmasi gerekiyor kizlar gecen hafta tam bugun 138di
adetin kaç gün gecti 1600 gibi bi deger olması lazım ,ortalama bi deger bu tabi daha yüksekte olabilir biraz daha düşükte,rahat ol senKan verdim yarim saat sonra cikacak, degerim kac olmasi gerekiyor canim?
süper içebildin yani bu sefer :) aynen şase al yarın sabah itibariyle başla bakalım,ve aynı saatler de içmeye özen göster ,sabah uyandıgında mesela digerini de akşam yemeklerinden önceFrzee soğan kürümün sonunu bu akşam yapıcam :) 15 günü tamamladım. bugün eczaneye gidicem işten 5 dk çıkabilirsem. inofolic alışcam şase alıyım diyorum. kapsül almayayım dimi?
8gun gecti canim,5dk sonra alcam insallah guzel bi deger oluradetin kaç gün gecti 1600 gibi bi deger olması lazım ,ortalama bi deger bu tabi daha yüksekte olabilir biraz daha düşükte,rahat ol sen
aynen bu sefer öğüre öğüre, düşe kalka içtim vallasüper içebildin yani bu sefer :) aynen şase al yarın sabah itibariyle başla bakalım,ve aynı saatler de içmeye özen göster ,sabah uyandıgında mesela digerini de akşam yemeklerinden önce
en son geçen hafta bugün baktırmış 138miş. 2günde bir iki katı oluyo diye biliyorum. o zaman 2gün: 276 4gün:552 6gün:1104 7gün:1656 falan olması lazım senin şuan8gun gecti canim,5dk sonra alcam insallah guzel bi deger olur
Aldim kan sonucunu dedigin gibi. 6 gun yani ama benim tam 1000 çıktı...en son geçen hafta bugün baktırmış 138miş. 2günde bir iki katı oluyo diye biliyorum. o zaman 2gün: 276 4gün:552 6gün:1104 7gün:1656 falan olması lazım senin şuan
gayet iyi sonucun endişelenme canım kadın doguma gidene kadar 2 güne bir kan ver için öle rahat edecekseAldim kan sonucunu dedigin gibi. 6 gun yani ama benim tam 1000 çıktı...
bildigin su içiyo gibisin renklendirici tatlandırıcı yok içinde :) bir bardak içme suyuyla karıştır kafaya dikk :)aynen bu sefer öğüre öğüre, düşe kalka içtim vallaama azmetim.. sonuncusu bu aksam. şase bulmaya çalışıcam yarın sabahta ondan devam edicem. kullanımını bilmiyorum soğuk suylamı ne kadarla vs. ama çözerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?