- 17 Ekim 2016
- 760
- 1.061
- 63
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.061
Doktor dedi şehir disinda bi kadin dogumcu var oraya git bekleme.randevunu dedi az.kanamam oldu diyince ultrasonla baksin dedigayet iyi sonucun endişelenme canım kadın doguma gidene kadar 2 güne bir kan ver için öle rahat edecekse
öyle bi şansın var ozmn git canımDoktor dedi şehir disinda bi kadin dogumcu var oraya git bekleme.randevunu dedi az.kanamam oldu diyince ultrasonla baksin dedi
hehehe bir cinsiyet tahmini yöntemi daha buldum :) ikili taramada cıkan beta hcg seviyesi 50 nin altındaysa erkek, 50 üzerindeyse kız olurmuş :) ikili tarama yaptıran arkadaşlarım sonuçlarınıza bi bakarmısınız :)burcu1888 özellikle sen ilkinin ve nisankraliçesinin daha belli olmadı diye biliyorum
Pazartesi gunu gidicem canim sagolö
öyle bi şansın var ozmn git canım
Kesede gorunur.insallah ozamana dimi?Pazartesi gunu gidicem canim sagol
vajinal usg ile gözükür büyük ihtimal ,hadi bakalım inş güzel haberlerini bekliyoruzKesede gorunur.insallah ozamana dimi?
İnşallah canım teşekkür ederimvajinal usg ile gözükür büyük ihtimal ,hadi bakalım inş güzel haberlerini bekliyoruz
normal bebeğim sonucun :) aşağısı yukarısı azcık oynar :) çok büyük değer farkı olursa sorun :)Aldim kan sonucunu dedigin gibi. 6 gun yani ama benim tam 1000 çıktı...
muayenene gittiğinde keseyide görürsün :) 1500 üstünde kese için bakılabiliyo sanırım. tam emin değilim hamile olan arkadaşlar daha net bilir :) ben hamile olmadan ancak bu kadarım yaniİnşallah canım teşekkür ederim
Benim değer 1500 ken doktor vajinal usg ile bakmış keseyi görememişti, eğer görülmezse panik olma normal yanimuayenene gittiğinde keseyide görürsün :) 1500 üstünde kese için bakılabiliyo sanırım. tam emin değilim hamile olan arkadaşlar daha net bilir :) ben hamile olmadan ancak bu kadarım yani
Sagol kuzum,masallahin var yani insan boyle şeyler icin profesör oluyorrrr rabbim sana da bi bebiş nasip etsin inşallahmuayenene gittiğinde keseyide görürsün :) 1500 üstünde kese için bakılabiliyo sanırım. tam emin değilim hamile olan arkadaşlar daha net bilir :) ben hamile olmadan ancak bu kadarım yani
Tamam canim,tesekkur ederim işte insan.ister istemez düşünüyorBenim değer 1500 ken doktor vajinal usg ile bakmış keseyi görememişti, eğer görülmezse panik olma normal yani
amin inşallah canım benim. napıyım olmayınca işte burdan, netteki diğer sayfalardan falan ister istemez araştırıyorum eh öğreniyorum :) bi hamile kalsam ohoo daha neler bilcemde işteSagol kuzum,masallahin var yani insan boyle şeyler icin profesör oluyorrrr rabbim sana da bi bebiş nasip etsin inşallah
13 haftalıkken erkek demişti
evet ocak demiştin :) sana çok güvendim nedense bende bu konuda :) aralık çıktı zaten hastalanırım yakında soğan suyu falan bişeye yararsa :) ocağada bakıcaz artık.13 haftalıkken erkek demişti
Çrş günü kız dedi
Önümüzdeki çarşamba tekrar gidicem artık son kararımızı veririz :))
Ben sana ocak ayında mı hamile kalcan demiştim
Öyle bişey hatırlıyorum sanki
Eğer tutarsa jübilem olacakevet ocak demiştin :) sana çok güvendim nedense bende bu konuda :) aralık çıktı zaten hastalanırım yakında soğan suyu falan bişeye yararsa :) ocağada bakıcaz artık.
Şifa olsunn inş tez zamanda alalım seninde güzel haberlerini :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?