Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

66,1 ng/ml

muayenene gittiğinde keseyide görürsün :) 1500 üstünde kese için bakılabiliyo sanırım. tam emin değilim hamile olan arkadaşlar daha net bilir :) ben hamile olmadan ancak bu kadarım yani
Benim değer 1500 ken doktor vajinal usg ile bakmış keseyi görememişti, eğer görülmezse panik olma normal yani

muayenene gittiğinde keseyide görürsün :) 1500 üstünde kese için bakılabiliyo sanırım. tam emin değilim hamile olan arkadaşlar daha net bilir :) ben hamile olmadan ancak bu kadarım yani
Sagol kuzum,masallahin var yani insan boyle şeyler icin profesör oluyorrrr rabbim sana da bi bebiş nasip etsin inşallah

Sagol kuzum,masallahin var yani insan boyle şeyler icin profesör oluyorrrr rabbim sana da bi bebiş nasip etsin inşallah
amin inşallah canım benim. napıyım olmayınca işte burdan, netteki diğer sayfalardan falan ister istemez araştırıyorum eh öğreniyorum :) bi hamile kalsam ohoo daha neler bilcemde işte o kadar çok yumurtam var (pko) hiç biri işe yaramıyo bende bolluk içinde yokluk çekenlerdenim hahahah

evet ocak demiştin :) sana çok güvendim nedense bende bu konuda :) aralık çıktı zaten hastalanırım yakında soğan suyu falan bişeye yararsa :) ocağada bakıcaz artık.

evet ocak demiştin :) sana çok güvendim nedense bende bu konuda :) aralık çıktı zaten hastalanırım yakında soğan suyu falan bişeye yararsa :) ocağada bakıcaz artık.
Eğer tutarsa jübilem olacak
Daha da tahmin yapmam sonrasında
Hadi bakalım 2017nin ilk haberini senden bekliyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…