Eylül ayında bebek çalışmalarına başlayacaklar buraya

valla anlamıyorlar beni sağol burcu bi sen benim yanımdasın
aaa ayıp ediyosun darılırım bak he sen bana keçiboynuzu pekmezi dedin hemen gidip almadım mı bizim adama yedirip durmuyo muyum? e yapıyorum. azcık fazla çalış boş bırakma dedin adamı nerde görsek yakalıyorum :) e balla börekle besliyorum maşaallah senin her dediğini yaptım nasıl inanmıyorum, anlamıyorum peki şimdi seni ben. teessüf ederim kırıldım şuan

ya ama ben öyle demek istemedim düşünce tarzı olarak dedim kız alınma

benim kocada aslında severde . yani yetemiyor muyum diye düşünüyorlar ki bilemedim
ya ne biliyim bende anlamadım ki. ben bi hastalanıyım benimkini spermiyografiye göndercem. bide onu kontrol ettirelim dedim. inşallah sorun çıkmazda hallederiz kısa sürede. olsun istiyoruz çünkü artık ikimizde.

ya ne biliyim bende anlamadım ki. ben bi hastalanıyım benimkini spermiyografiye göndercem. bide onu kontrol ettirelim dedim. inşallah sorun çıkmazda hallederiz kısa sürede. olsun istiyoruz çünkü artık ikimizde.
aynen bide kocan görünsün . ama erkekler pek o işlerde doktora gitmeyi sevmiyorlar :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…