- 13 Kasım 2013
- 951
- 881
- 303
- Konu Sahibi ilkinilkin
-
- #5.761
ooo çokmuş :) neyse 9 ay bekleyen 1 ayda bekler napalım :) sonra vira bismillah der çıkarsınız balığaKendimi kestirmektense normal yapıcam inşallah bi aksilik çıkmazsa
Ama bi de kanama süreci var 1 ay sürüyo ortalama. Ayıp yaaaaa o kadar olur mu
Siz keçiboynuzu pekmezinin önemini anlamıyorsunuz kız sizin iyiliğiniz için diyor ama yaranamıyor
kız valla öyle değil. yiyorum aaa. elimde kaşık adım adım takip ediyorum benim adamı hadi uçtu uçtu falan diyeSiz keçiboynuzu pekmezinin önemini anlamıyorsunuz kız sizin iyiliğiniz için diyor ama yaranamıyor
nisankralicesi
Siz keçiboynuzu pekmezinin önemini anlamıyorsunuz kız sizin iyiliğiniz için diyor ama yaranamıyor
nisankralicesi
şu yasak geçsin bende verim kocamakız valla öyle değil. yiyorum aaa. elimde kaşık adım adım takip ediyorum benim adamı hadi uçtu uçtu falan diyedayıyorum pekmezi daha ne yapıyım ben
valla anlamıyorlar beni sağol burcu bi sen benim yanımdasınSiz keçiboynuzu pekmezinin önemini anlamıyorsunuz kız sizin iyiliğiniz için diyor ama yaranamıyor
nisankralicesi
Ne demek her zaman :))))valla anlamıyorlar beni sağol burcu bi sen benim yanımdasın
aaa ayıp ediyosun darılırım bak hevalla anlamıyorlar beni sağol burcu bi sen benim yanımdasın
ya ama ben öyle demek istemedim düşünce tarzı olarak dedim kız alınmaaaa ayıp ediyosun darılırım bak hesen bana keçiboynuzu pekmezi dedin hemen gidip almadım mı bizim adama yedirip durmuyo muyum? e yapıyorum. azcık fazla çalış boş bırakma dedin adamı nerde görsek yakalıyorum :) e balla börekle besliyorum maşaallah senin her dediğini yaptım nasıl inanmıyorum, anlamıyorum peki şimdi seni ben. teessüf ederim kırıldım şuan
yok bacım yooook valla kırıldımya ama ben öyle demek istemedim düşünce tarzı olarak dedim kız alınma
:) ben senin sözünden çıkmam yani sen tescilli bir markasın :) hemde tescilin 2 adetya ama yanlış anlaşıldım
ahahah:) ben senin sözünden çıkmam yani sen tescilli bir markasın :) hemde tescilin 2 adeto yüzden keçiboynuzu pekmezisye yerim, yastıksakoyarım arkadaş
yaa amaan valla ben artık zorlamıyorum ama yapmam gerekenide yapıyorum annemin 8 sene olmamış sanırım ona çektimahahaholacak inşallah
kocana daha fazla yedir kızyaa amaan valla ben artık zorlamıyorum ama yapmam gerekenide yapıyorum annemin 8 sene olmamış sanırım ona çektimo yüzden kasmıyorumama yastık koyuyorum, pekmez yiyorum,boş bırakmıyorum
ben bi kaşık o 2 kaşıkkocana daha fazla yedir kız
valla yerse yediririm2 de yetmez 3 kaşık
benim kocada aslında severde . yani yetemiyor muyum diye düşünüyorlar ki bilemedimvalla yerse yediririmbiraz ağır ya bu pekmez o yüzden çok yiyemiyo 2 kaşıkta tıkanıyoda 3üncüyüde kuş uçuyo uçak kalkıyo hesabı tıkıveriyim ağzına :)
ya ne biliyim bende anlamadım ki. ben bi hastalanıyım benimkini spermiyografiye göndercem. bide onu kontrol ettirelim dedim. inşallah sorun çıkmazda hallederiz kısa sürede. olsun istiyoruz çünkü artık ikimizde.benim kocada aslında severde . yani yetemiyor muyum diye düşünüyorlar ki bilemedim
aynen bide kocan görünsün . ama erkekler pek o işlerde doktora gitmeyi sevmiyorlar :/ya ne biliyim bende anlamadım ki. ben bi hastalanıyım benimkini spermiyografiye göndercem. bide onu kontrol ettirelim dedim. inşallah sorun çıkmazda hallederiz kısa sürede. olsun istiyoruz çünkü artık ikimizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?